TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Festivaller ve Konserler

Konu: Evanescence İstanbul'da

Sayfa: [ 1 ]

sr2c 22.06.2007 02:34:24

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Milyonlarcaalbüm satışıyla ve sayısız gruba ilham kaynağı olan tarzıyla 2000’liyıllara damgasını vuran grup, son albümleri “Open Door” sonrasındaçıktıkları dünya turnesi kapsamında Türkiye’de ilk kez gnçtrkcll’in evsahipliğinde Pozitif’in organizasyonuyla konser verecek. Evanescencekonseri öncesinde ön grup olarak Gripin sahne alacak.

Modern Rock Dünyası Masal Prensesine Kavuşuyor

1990’larınsonunda Amy Lee ve Ben Moody ilk şarkıları Solitude ve Give Unto Me’yiyerel radyolara göndermeye başladıklarında kısa süre sonra benzerinezor rastlanır bir başarının tohumlarını attıklarını tahmin bileetmiyorlardı. Lee’nin isteği ile kendilerine gizemli Evanescence adınıalan ekip sadece birkaç yüz kopya basılan 2 EP’nin ardından kült albümFallen üzerinde çalışmaya başladılar.

Fallen Albümü ile Rock Tarihinde Silinmeyecek Bir İz

2003yılında Fallen albümünün kayıtlarını tamamlayan grup sürpriz birşekilde Nintendo’nun gerçekleştirdiği 2003 Fusion Tour’da headlinerolarak tüm Kuzey Amerika’yı dolaştı. Amy Lee Amerika’da milyonlarcagenç kız için kısa sürede idolleşirken albüm Billboard listelerinde tam43 hafta ilk 10’da kalarak 6 platin plak ödülünün sahibi oldu. Fallen15 milyonluk dünya çapı satışıyla rock tarihine silinmeyecek bir izbıraktı. Albüm, Billboard top 200 albüm satış listesinde 104 haftaboyunca yerini korudu ve Amerikan liste tarihinde 1 yıl boyunca listedekalmayı başaran 8 albümden biri olarak kırılması zor bir rekora da imzaattı.

Amy Lee Grammy Ödüllerini Kucaklıyor  

Bring MeTo Life ve My Immortal gibi Atlantik’in her 2 yakasını alt üst eden 2dev hite imza atan Evanescence, 2004 Grammy ödüllerinde 4 adaylıkkazanırken bunların 2’sini ödüle çevirmeyi başardı.

Yeni albüm The Open Door ve Dünya Turnesi

GrupAnywhere but Home adını verdikleri dvd/cd konser albümünün ardından TheOpen Door adını verdikleri yeni albümleri üzerinde çalışmaya başladı.Albümden yayınlanan ilk single Call Me When You're Sober tüm dünyadakısa sürede dev bir radyo hiti haline geldi. Albüm sadece KuzeyAmerika’da ilk 7 gün içinde 500 bin kopya satarak Billboard listelerine1 numaradan yerleşti. The Open Door aynı zamanda Avustralya, Almanya,Japonya, Fransa, Kanada, Hollanda ve İtalya gibi çok sayıda ülkedezirveye yükseldi. Grup 2006 Ekim ayında Toronto’da başladıkları dünyaturnesini sürdürüyor. Amy Lee ve ekibi kendi turneleri dışında bu yazKorn ile birlikte headliner olarak yer alacakları Family Values turnesikapsamında da hayranlarıyla buluşuyor olacak.

Modern Rock masalı  Evanescence ile 24 Haziran 2007 'de, Pazar gecesi Turkcell Kuruçeşme Arena’da gerçek oluyor...

Ön Grup: Gripin

Biletler Biletix ve Babylon Gişe’de...

Not:2 Haziran tarihinde Babylon'un sezonu kapatması sebebi ile Babylon (anagişe) gişesinin çalışma saatleri şu şekilde olacaktır:

4-24 Haziran arası..
Salı-cumartesi: 12:00-20:00
Babylon gişesi pazar ve pazartesi günleri kapalıdır
(Tel: 212 292 73 68)

Evanescence Resmi Web Siteleri

Register or Login
www.evanescence.com

Register or Login
www.evanescenceuk.co.uk

Turkcell Kuruçeşme Arena ulaşım:

Muallim Naci Cad. No:60 Kuruçeşme
Istanbul

Dentur - Avrasya Motorla Ulaşım
Kadıköy – Kuruçeşme Arena
(İDO Beşiktaş İskelesi yanı)
17:15 – 18:00 – 18:45 – 19:30

Üsküdar - Kuruçeşme Arena
(Dentur Avrasya Terminali)
18:00 – 18:45 – 19:30 – 20:15

Kabataş - Kuruçeşme Arena
17:45 – 18:30 – 19:15 – 20:00

Beşiktaş - Kuruçeşme Arena
18:00 – 18:45 – 19:30 – 20:15  

rebel 23.06.2007 02:29:44
Gidip bu gruba  75 -173ytl verenlerde akıl olmadığını düşünüyorum Dream Theater bile 50 ytl!
Bi de ön grup olarak Hayko Cepkini çok sert gördükleri için festivalde yer almasını istememiş ROCK PRENSES . Haykoyu pek sevmem ama yüxexeste süper açıklamalar yapmış. Dayanamıyorum linkini de vericem Cheesy
Register or Login

kalemkar 23.06.2007 09:17:10
Gerçekten çok para ben vermem doğrusu Smiley

Brainiac 12.07.2007 03:14:29
Evanescence çok sevdiğim bi grup olmasına rağmen haykonun açıklamaları gerçekten mantıklı

like 17.07.2007 09:17:54
ben bu konsere gittim ama hakkaten verdiğimiz  paraya değicek bişey yoktu ortada.ön grup olarak hayko'yu duyunca acaip sevinmiştim konserden bi kaç gün önce bi baktm ön grup gripin dio içimden bayaa bi saydm Cheesy ama yinede öyle bi ortamda evanescence'i izlemek çok güzeldi bence.

Brainiac 17.07.2007 09:19:10
Gripin de grup mu allah aşkına
rock prensesi nerden bulduysa Cheesy

bengurbuz 04.09.2007 13:08:00
sewerim haykoyu ama ermeni yaaaaaaaa.Türkleri pek sevmez hayko benden sölemesi.yine dinlemek isteyenler dinler.

Brainiac 05.09.2007 07:40:15
madem sevmez neden türkçe müzik yapar Roll Eyes

The GeniuS 06.09.2007 16:05:37
sewerim haykoyu ama ermeni yaaaaaaaa.Türkleri pek sevmez hayko benden sölemesi.yine dinlemek isteyenler dinler.

sevmediğini nerden biliyorsun ermeniler sevmez diye bişi mi var???

Sayfa: [ 1 ]