|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Özledim Seni AKOR intro ; D A Bm G A D A özledim seni bugün sebep yokken Bm G A uzansam hayallere dokunurum sandım bak D A yıllar geçmiş üstümüzden Bm G A hala ilk günkü gibi aklımdasın D A Bm G A özledim seni özledim senii D A Bm G A özledim seni özledim senii D A sen duyduğum en güsel cümlenin Bm G A en güsel öznesi D A tanrının unuttuğu bu kentte Bm G A cennetten düşen bir manzara gibi D A Bm G A özledim seni özledim senii D A Bm G A özledim seni özledim senii D A söylicek çok sözüm vardı Bm hepsi yarım kald G neler ummuştum hayattan A D elimde ne kaldı A kırılan kalbimmiydi yoksa Bm karnında ki bu sancıyla G küflenmiş ruhum unutmadı A D unutmadı seni hala A Bm G A D A Bm G A D A Bm G A özledim seni özledim senii D A Bm G A özledim seni özledim senii D A özledim seni bugün sebep yokken Bm G A uzansam hayallere dokunurum sandım bak D A yıllar geçmiş üstümüzden Bm G A D hala ilk günkü gibi aklımdasın |
||
|
||
| tesekurler | ||
|
||
| saol wala kım yaptıysa:) |
||
|
||
Çok güzel bir şarkıdır...
|
||
|
||
aa 110 ve özledim seni.. en sevdiğim şarkılardan..teşekkürler hemen deniycem...becerebilirsem tabii
|
||