|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 |
||
|
||
anlatılmaz yaşanır
|
||
|
||
| çok şey | ||
|
||
| meslegimi | ||
|
||
ayıları çok sewiorumm.. o yüsden
|
||
|
||
saçma bişeyler
|
||
|
||
| Bnmki hayalimi... | ||
|
||
bnmde asdo guardo exelicuse if se foder
|
||
|
||
o ne ?
|
||
|
||
anlamassin portekisce
|
||
|
||
| ii abd bayraı die bna laf atıosn snde türkçe konusacaksın | ||
|
||
photoshop bilgimin olduunu
|
||
|
||
| ne anlattığını bilmiyorum ama hoşuma gittiği için koydum....... | ||
|
||
sadece marilyn manson
|
||
|
||
| içimi | ||
|
||
till babanın gaza getirme durumunu
|
||
|
||
black sabbath ın Dio lu yıllarını
|
||
|
||
kıl bir pembe
|
||
|
||
| Till baba yine iş başında,dizini dövüyor.Kilolu haliyle bunu biraz daha yavaş yapsada ona yakışıyor... | ||
|
||
beniii
|
||
|
||
Atatürk'e de 2 adet takılmıs olan cesaret madalyası Nazilerle bağdaştırılır genelde
|
||
|
||
Ooooo NAZI !!! ![]() yaa benim avatara noldu ayıptır sorması ? |
||
|
||
Ooooo NAZI !!! ne avatarı duruo orda james işte =D
![]() yaa benim avatara noldu ayıptır sorması ? |
||
|
||
bende gözükmüyo..
|
||
|
||
| birinden nefret ettiğimi | ||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın gayet açık heralde
|
||
|
||
daş gibi bi ses
|
||
|
||
hayata olan öfkemi insanlara olan kinimi
|
||
|
||
Güneş batımında bir kovboy
|
||
|
||
| zıtlıklarımı anlatıyor | ||
|
||
viva la bammm!!!!!!
|
||
|
||
metalci dedem
|
||
|
||
| süper site demek istio kendisi =P | ||
|
||
Avatar demişsiniz ama imzadan bahsetmişler..Benmkinin üstünde yazıyor
|
||
|
||
| yalnızllığmı ve çaresizliğimi! (çok trajedi oldu yaf )
|
||
|
||
kullanıcı adımı ve msn deki nicki mi
|
||
|
||
şu anda yapmamız gerekeni simgeliyor.
|
||
|
||
megadeth'i
|
||
|
||
| bi tür madalya , nişan Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| artık başka bişey anlatıyo tabi.. Diyoki, .. | ||
|
||
| Lynyrd Skynyrd | ||
|
||
| Alevler içindeki bi death knight'ı | ||
|
||
hayatım boyunca en sevidigim müzik gurubunu......
|
||
|
||
anlatmaya gerek yok
|
||
|
||
görünmeyen gerçekler bilmiyorum bı senedir bunu kullanıyorum
|
||
|
||
| güsel avatarın var hakkatten hoş geldin | ||
|
||
görünmeyen gerçekler senin avatar bi prezervatif reklamını aklıma getirdi bilmiyorum bı senedir bunu kullanıyorum ![]()
|
||
|
||
görünmeyen gerçekler senin avatar bi prezervatif reklamını aklıma getirdi bilmiyorum bı senedir bunu kullanıyorum ![]() ![]()
|
||
|
||
| banada ole bi çagrıştırma yaptı hakkatten | ||
|
||
nerden biliyonuz ya ordakı ellerın hepsi kız,bayan,kadın,hanfendı elıyse
|
||
|
||
e o zaman içerdeki erkekdir...
|
||
|
||
yok icedekı erkek deil ben grdım gordum icerde yemek var ordakılerde afrıkadakı ac kızlr yemek var ıcerde ona ulasmya calısıolar iyi kıvrdım ama guzl hıkaye oldu (saka bı yna ac ınsan cok
|
||
|
||
| yani şimdi uzun lafın kısası senin avatarın aç insanlarımı anlatıyo azmış insanlarımı..... | ||
|
||
nerden biliyonuz ya ordakı ellerın hepsi kız,bayan,kadın,hanfendı elıyse off orda olmak vardı o zaman ben doyururdum hepsini =P azmış insan =D=D ![]()
|
||
|
||
ne avatarmıs olay oldu avatarn anlamı kısıden kısıye deısıo benımıcın ulasılmz gnlere ulamsk yda gecmste kaybedılnlerı kaznmaya calısma cabası sen ne ıstersn onu anla ama yoruma acık avatr olsn
|
||
|
||
felsefe yaptı be adam helal olsun.....
|
||
|
||
nerden biliyonuz ya ordakı ellerın hepsi kız,bayan,kadın,hanfendı elıyse off orda olmak vardı o zaman ben doyururdum hepsini =P azmış insan =D=D ![]() ![]() felsefe yapsan ne olcak admının aklı nerde sorsana bı
|
||
|
||
gevelemiş işte aklım burda bak aha Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın
|
||
|
||
haklısın vallaha ne diyebilirim ki.....
|
||
|
||
bende bu resmı beklıodum dedım nezamn anlıyıp koycak
|
||
|
||
bence hepsi azmış hanımefendiler
|
||
|
||
oha ya kaldırıyorum resmi yoksa sizin yüzünüzden banlancam harbi üsteki sen bana yorum yapma kendi resmini açıkla kızarım ha (ben kızsam ne olcak sanki )
|
||
|
||
ben açıkladım resmi megadethi anlatıyo diye daha önce zaten
|
||
|
||
tamam kızma sana iyi davranıyımda banlama beni
|
||
|
||
ne diyimki hem prezarvatif reklamı yapıyo hem yag yapıyo.....bide megadeath ı tanımıyo ne işin var senin burada....
|
||
|
||
| tanıyorum be ama burda üsttekinin avatarını tanıma değil..! ben orda bana laf atma avatarını tanıt demek istedim..! | ||
|
||
tanıttı zaten çok gerilerde oku oraları bence daha rahat katılırsın muhabbetlere....
|
||
|
||
saol ya soru sormak kısmı derken bundan bahsediyodum iyiki varsın he sen olmasam barınamzdım bu sitde bana kıl oluyorsan yuzume söle bee
|
||
|
||
aslında evet biraz başladım ama ole çook sinirimi bozmuyosu yani olsam sölerdim çekinmem ama bana kıl olan üye (ayrıca konuyu saptırdın iyice heaa )
|
||
|
||
Konuya dönün bea
|
||