|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 evet konuya dönelim artık yahu çğrından çıkmaya başladı muhabbet biraz daha uzarsa kilit koycam konuya |
||
|
||
| haklısın..! k.bakmayın..! konuya dönülmesi için bizden farklı birilerinin yazması gerekmezmi..? gerekir..! ben bidaha yazmıyım mesela.. | ||
|
||
konuyu özüne döndürüyorum avatarım nadide black metal grubu carpathian forest ın logosu
|
||
|
||
benimkide lamb of god ın killadelphia albümünün kapagıdır......
|
||
|
||
nickimle awatraım uyumlu olsun istedm nickimlede 2. ismim çaırıştıı için nickim AzraiL awatarımda AzraiL
|
||
|
||
ilk avatarım çok kötü şeylere benzetilidi bir admin ve toksin tarafından bu yeni avatarım ve benim şimdi yorum yapında göriyim konu ben olunca kibar olmam savaşarocker
|
||
|
||
avatardaki sensin her halde.....
|
||
|
||
nerden bildin
|
||
|
||
çok zor olmadı....
|
||
|
||
zeki seni ama avatarıma yorum yapmanı tavsiye etmem
|
||
|
||
yoorum yapıyorum avatarındaki resim yukardan çekilmiş ve sanki yerde kar var gibi........
|
||
|
||
he yanlış yorum ve evdeyim yerdekide halı
|
||
|
||
| üstünde mont falan var gibi gördüm de ordan şaaptım kanıya vardım.... | ||
|
||
orda dışarı çıkmak üzere olan üyeyim nese konudan koptuk bırakalımda avatarını anlatmak isteyen acıklasın
|
||
|
||
| yalnızlık...! | ||
|
||
The Good, The Bad and The Ugly
|
||
|
||
| lamb of god ın sacrament albümünü... | ||
|
||
| benim amcaoğlunun hayatını | ||
|
||
anlatmak istediğim şeyi anlatıyor
|
||
|
||
doom ulannnnnnnnnn
|
||
|
||
benim amcaoğlunun hayatını bu adam da bi demon olma isteği var ama ben halletcem o işi sevgili admin biz arkadaşlarla hazırlarız sana bi ayin ama abi bi çilingir sofrası kurup arch devil'i(baş şeytanı) çağırmamız gerek rakı balık yoksa gelmez o ne pi.. tir o.
|
||
|
||
hayatımla ilgili herseyi...
|
||
|
||
mavi ejderha işte ya
|
||
|
||
Bi şey anlatmıyo..Marilyn is God.
|
||
|
||
| valla olsa olsa ask acısı cektiğimi anlatır ama bende acıdan eser yıokkk Kod:
|
||
|
||
ensenizdeyim
|
||
|
||
| Tüm eşyalarını toplamış (boş askılar) gitmeye hazırlanan kırgın(başını öne eğmiş) umutsuz(siyah duvarlar) anlatan bir resim | ||
|
||
| kendisi dünyanın en hızlı gitaristi olarak bilinen adı da Yngwie Malmsteen olan ilahi gitarist abimiz | ||
|
||
ruh halim iyi değil
|
||
|
||
| hırcınlık,asilik gibi bişi | ||
|
||
hırcınlık,asilik gibi bişi karışmak gibi olmasın haddime düşmez ama bana çekmeyen tv kanalı gibi geldi(yayın bozuk)
|
||
|
||
|
||
|
||
söylememe gerek yok
|
||
|
||
disturbed un logosunu anlatıyo görüldügü üzere
|
||
|
||
Despised Icon adlı grubun The Ills of Modern Man adlı albümünün kapağı.. Albüm etkiledi beni baya o yüzden koydum..
|
||
|
||
değerli, muhterem, vermesede umut veren kaptanımız cek sıparow
|
||
|
||
| Hole grubunun solisti Courtney Love'un en beğendiğim en cici resmi =) Ona ne derlerse desinler o çok güzel şarkı söylüyor zaten önemli olan da bu. |
||
|
||
gitarı sevdığimi ve rock'u
|
||
|
||
| gelmiyim oraya diyo | ||
|
||
| ölümü | ||
|
||
| Vans ve bateriyi çok sevdiğimi beLirtiyor.. | ||
|
||
| hiç bir insan Marla Singer kadar güzel sigara içemez.... | ||
|
||
| Discovery'nin ilginç programı Brainiac'ın logosu | ||
|
||
| disturbed ün bi yanan cinsteni | ||
|
||
Six ft. Ditch'in albüm kapağı.. Acı ve korku var sankim
|
||
|
||
vuu
|
||
|
||
| çoğu insanın hakkında bilmeden yorum yaptığı,aslında kalpi temsil eden işaret yada bir başka deyimle pentagram | ||
|
||
vahseti
|
||
|
||
'bu forumdaki anlamı' : tartısmaktan korkmayan aklına geldiğini söylemekten çekinmeyen sövalye diyim.
|
||
|
||
Avatarımda düşünceli bir halim var .. Ama o resmi çekerken gülmekten ölücektimmmmmm :D:D:D:D:D:D
|
||
|
||
| bir vodka markası | ||
|
||
'bu forumdaki anlamı' : tartısmaktan korkmayan aklına geldiğini söylemekten çekinmeyen sövalye diyim. ![]() umarım birgün bana da denk gelirsin |
||
|
||
| kanatları olan zincirlerle bağlanmış bir erkek özgür olmak istiyor adam işte uçamıyor
|
||
|
||
| nostradamus yani ünlü bir eczacı aynı zamanda bir kahin öldürülmüş kahin çok bilge bir adam | ||
|
||
| Bakan kişi avatardan ne çıkarabiliyorsa onu anlatıyordur. | ||
|
||
'bu forumdaki anlamı' : tartısmaktan korkmayan aklına geldiğini söylemekten çekinmeyen sövalye diyim. ![]() umarım birgün bana da denk gelirsin |
||
|
||
| Rebel Meets Rebel - Rebel Meets Rebel ('06) albüm kapağıdır kendisi. Çok belli olmamakla birlikte buram buram southern kokmaktadır. İsteyen aşağıdan baksın. Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Yanan bir Alabama flaması. Önünde Viski. Karşılıklı iki kartal. Daha ne olsun. Hayatımın anlamını bir albüm kapağıyla ifade etmişler helal olsun diyorum. Albüm de bir bu kadar harika. Neo öneriyorum sana. İndir anasını satiim. |
||
|
||
'bu forumdaki anlamı' : tartısmaktan korkmayan aklına geldiğini söylemekten çekinmeyen sövalye diyim. Avatar avatar değil ki , bukalemun ![]() .. Yere göre anlam değiştiriyor demek. Bu avatardan bu sonucu çıkaran biri , karşı tarafın sözlerini anlar mı acaba ?.
|
||
|
||
| Siyahlığın üzerindeki dumana bayıldım pek hoş Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||