|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 AKOR Dm Bb Bir yanimda dopdolu yasanmis sayfalar Dm Bb Bir yanimda üst üste okunmamis kitaplar Dm Bb Dünüm yarinim hep burda küçücük adamda Dm Bb Susadim yoruldum ama aklim hayatta Dm Bb Bir yanda yorgun düsmüs yaslanmis ınsanlar Dm Bb Bir yanimda ümitle askla uyananlar Dm Bb Dünyanin her hali burda daginik odamda Dm Bb Çok düstüm yaralandiM ama sarildim hayata Dm Bb/d Ardimda büyük büyük kocaman agir yükler Dm6 Bb/d Heryerimden çektiler beni beklettiler Dm Bb/d Dinlendim su ıçtim akti dudaklarimdan dm6 Bb C Dm Her gün günes dogar yeter ki açik olsun perdeler Dm Bb Bir yanimda durmadan çalisan saatler Dm Bb Bir yanda agir agir dipten gelen sesler Dm Bb Düsündüm buldum sandigim yüzyillik gerçekler Dm Bb Hepsiyle giyindim durdum bazen büyük geldiler Dm Bb Bir yanda hiç susmadan konusan dudaklar Dm Bb Bir yanda küsüp susmus sessiz akillar Dm Bb Dibe vurduysak ne olmus elbet çikariz Dm Bb Bir gün var bir gün yokuz kiralikmis hayatlar Dm Bb/d Ardimda büyük büyük kocaman agir yükler Dm6 Bb/d Heryerimden çektiler beni beklettiler Dm Bb/d Dinlendim su ıçtim akti dudaklarimdan dm6 Bb C Dm Her gün günes dogar yeter ki açik olsun perdeler |
||