|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Varmı Bi Öğrenelim Yani
|
||
|
||
olacak
|
||
|
||
He oldu var,, berabermi paylaşacağız
|
||
|
||
Allah gari
|
||
|
||
tabiki waaar
|
||
|
||
Olacak dienler var ya
|
||
|
||
| olmami | ||
|
||
kaçar mı benden tabiki var
|
||
|
||
kaçar mı benden tabiki var ![]() bizim de yazlığımız olsa benim de olurdu
|
||
|
||
| dı | ||
|
||
| sevgili a$k me$k artik inanmadigim seyler.. cok seversiniz aylarca herseyini paylasirsinz sonra ayrilirsinz ustune ustluk laf yersiniz yutamicaginiz seler duyarsin eyvala dersiniz bunlarin ustune bi de pisman olur iki taraf da yok iste ben sensiz yapamiyorum.. digeri, ya bende yapamiyorum. e hadi tekrar baslayalim baslarsininiz bikac gun iyi gecer sonunda bi sebep bulur kavga edersiniz gene bi suru laf yersiniz bu döngü devam eder bole benim icin artik kimseye inanmiyorum bu yuzden. oysa cok sevmissindir onu o kadar lafi bosuna yememissindir kendinden cok sevmissindir ki ödün veriyodun zamaninda.. bu yuzden kendine lanet etmissindir bile.. |
||
|
||
sevgilim olsa bi ton dert yok onu yapma yok bunu giyme oraya gitme bununla konusma... aldatılmalar entrikalar ooo cekilmez uzak olsun bana erkekler pehh )
|
||
|
||
var ama bi tane değil yaf
|
||
|
||
| yoğ | ||
|
||
| sevgilim olunca fazla dayanamıyorum en fazlası 7 gün sürdü | ||
|
||
sevgili a$k me$k artik inanmadigim seyler.. cok seversiniz aylarca herseyini paylasirsinz sonra ayrilirsinz ustune ustluk laf yersiniz yutamicaginiz seler duyarsin eyvala dersiniz bunlarin ustune bi de pisman olur iki taraf da yok iste ben sensiz yapamiyorum.. digeri, ya bende yapamiyorum. e hadi tekrar baslayalim baslarsininiz bikac gun iyi gecer sonunda bi sebep bulur kavga edersiniz gene bi suru laf yersiniz bu döngü devam eder bole benim icin artik kimseye inanmiyorum bu yuzden. oysa cok sevmissindir onu o kadar lafi bosuna yememissindir kendinden cok sevmissindir ki ödün veriyodun zamaninda.. bu yuzden kendine lanet etmissindir bile.. cok dertlıymıssın be arkadas |
||
|
||
| allah başka dert wermesn ne dim yaw | ||
|
||
| bu kimsey ilgiledirmez olsa sanane olmasa sanane | ||
|
||
Saçma yorumlarını kendine sakla
|
||
|
||
| tmm daha fazla büyümesn yoksa kavga çıkcak :S | ||
|
||
| asıl saçma layan kim belllli | ||
|
||
| ya konu amacından sapmasın yeter | ||
|
||
| amacından saptırmaya çalışanlar belli bütün mesajlarını inceledim.. anlamadığın bütün konularda eleştiri yapmaya çalışarak saçmalamışsın.. ![]() yazdıklarının bir anlamı olmalı
|
||
|
||
amacından saptırmaya çalışanlar belli bütün mesajlarını inceledim.. anlamadığın bütün konularda eleştiri yapmaya çalışarak saçmalamışsın.. ![]() yazdıklarının bir anlamı olmalı ![]() inceledinde neoldu kendini ne zannedion be lafın banaysa geri iade ediom |
||
|
||
aferin sana böyle devam et
|
||
|
||
bu kimsey ilgiledirmez olsa sanane olmasa sanane o zaman cevap yazma genç ![]() he var cok mutluyum ucuyom
|
||
|
||
| Ne var ters cvplar yazacak anlamıyorum yazın işte.. -Hayır.. |
||
|
||
yau varsa var dein yoksa yok dein noolcak muhabbet edioz işte benm şu anda yok mesela cnm sıkıldı çıkmıom kimseyle
|
||
|
||
var ve vizelerden sonra yine yanına gidiyorum çok özledim
|
||
|
||
| yoghh | ||
|
||
vizeler bitti ve ben gidemiyorum
|
||
|
||
bu kimsey ilgiledirmez olsa sanane olmasa sanane amaç muhabbet neden bole kavga çıkartmaya çalışılır anlamıyorum bende yok kimse şu anda |
||
|
||
| haklısn bizimde günlük haftalık ara ara olmakta kalıcı yok
|
||
|
||
| ya benim sık kız arkadaşım olmazda oldumuda uzun olur | ||
|
||
aah keşke bende öyle olsam
|
||
|
||
Var..
|
||
|
||
Var.. biliyorum hemde ikiside birbirine aşık ![]()
|
||
|
||
sevgılım olcagana bı dusmn ısterım walla
|
||
|
||
neden olm lan mnyk mısın....
|
||
|
||
olum mu ya yuh yoksa ben cınsıyetı erkk mı yazmısım dalgınlık olum deme ya bana
|
||
|
||
var
|
||
|
||
| taam ne idye kızıyosunki agız (el) alışkanlıgı bida demeyiz...... | ||
|
||
kızmadım yaww yazarken duygu ekleyemıorm napıyım
|
||
|
||
| kızgınlık öfke nefret v.b duyguları iyi veriyosun ama ....... | ||
|
||
saol...bde uygun kelımeyı bulsam tam olcak dımı
|
||
|
||
sevgili ![]() tek sevgilim derslerim ve müzik ayrıca matematik :ağlayacamyagülümsemesi:
|
||
|
||
| bidaha matematik görmicegim için mutluyum neferet ederim bea | ||
|
||
bidaha matematik görmicegim için mutluyum neferet ederim bea cut leynnn sevgülüm hakkında ne biçüm konuşuyon sen
|
||
|
||
| çok kötü matametigi yok edin kaldırın derslerden aaaaaaaa yakın yıkın beaaaaaaaaa... | ||
|
||
çok kötü matametigi yok edin kaldırın derslerden aaaaaaaa yakın yıkın beaaaaaaaaa... bak seni bulur kaldırıırımmm haa (açıkca tehdit ediyorum)öhöohöho:D seni mi kırcam be kaldırsınlar matematiği test kitapları kalkmadıkça sorun yok
|
||
|
||
konudan sapmayalım buu başkla bi konuda tartışabiliriz... (kaldır baam)
|
||
|
||
| oldu bi tane bakalım nası gitçek inşallah adam gibi bi ilişki olur bu arada evet arkadaşlar konuyu sapıtmayalım lütfen |
||
|
||
Artık yok
|
||
|
||
| son bi hamlen var ama bakalım......o zaman her şey belli olacak..... | ||
|
||
yok ama potansiyel var isteyin şimdi buliyim
|
||
|
||
yok...
|
||
|
||
ayrıldım ve kahretsin olmaz olsun moralim berbat hiçbizaman normal bi ilişkim olmayacakmı benim be
|
||
|
||
1,5 senelikti 1 ay oluyor kavga edeli bilmiyorum aramız düzelir mi ne olur
|
||
|
||
ayrıldım ve kahretsin olmaz olsun moralim berbat hiçbizaman normal bi ilişkim olmayacakmı benim be Aynı kaderi paylaşıyoruz ![]()
|
||
|
||
terk ettm 1 hafta önce mutlu we özgürüm
|
||
|
||
B*ku çkınca bıraktın mı oluyor da benim gibi daha yeni başlamışken güzelken herşey bitince off
|
||
|
||
B*ku çkınca bıraktın mı oluyor da benim gibi daha yeni başlamışken güzelken herşey bitince off en azından çok bağlanmamışsın, 1,5 seneden sonra öyle bi koyuyo ki...
![]() |
||
|
||
| yaw öle elinizdekileri masanın üstüne sermiyiceksiniz alttan alttan oynayacaksınız bunu istiyo bundan anlıyo insanlar her nekadr kişiliginize ters gelsede sistem budur... | ||
|
||
hiç 1.5 sene çıkmadım biriyle açıkçası o kadar uzun bi ilişkim olmadı daha.. Ama bu insanla kafayı bozdum barışıcam ![]() |
||
|
||
| bi yolunu bulursan banada anlat bende uygulayayım göktu kardeş | ||
|
||
Bulayımda seve seve anlatırım..
|
||
|
||
ayrıldım ve kahretsin olmaz olsun moralim berbat hiçbizaman normal bi ilişkim olmayacakmı benim be Aynı kaderi paylaşıyoruz ![]() ![]()
|
||
|
||
artık var bu site hayatımı değiştirdi eee nede olsa içime doğmuştu
|
||
|
||
la siteyi yonja yamı çewriyonuz kurena ne oluo
|
||