|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 |
||
|
||
bence gayet gusel olmus :D:D:D:D
|
||
|
||
taffarel iyidir severim keratayı
|
||
|
||
oyumu taffarel e atıyorum vatana millete hayırlı olsun
|
||
|
||
pirlo,gattuso,henry
|
||
|
||
ümit özat
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın
|
||
|
||
alex
|
||
|
||
| verdiğin futbolcu isimleri yanlış ve saçma bence avrupalı oyuncuların ne sempatikliği olabilir ki bize... örn:amokachi,okocha,mosheou,nouma,amaral:) (bunlar sempatiktiler...) |
||
|
||
| He doğru kesinlikle katılıyorum aynen. +1 | ||
|
||
sende adminsin bravo
|
||
|
||
| ben öyle maç fln izlemem ama messi yi beğeniyorum ilerde süper olucak gibime geliyor | ||
|
||
roberto carlos,ronaldinho ve makelele
|
||
|
||
| Buraya sevdiginiz oyunculari yazin dememis..Sempatik bulduklarinizi demis.. Ama makalele gibi bir oyuncuyu sempatik bulman gercekten cok ilginc. Siradisi bir karakteri var.. Cok olumsuz biri.. Cristiano Ronaldo , Rayn Giggs , Duff ve - Carlos Tevez arasinda gidiyorum
|
||
|
||
benim gözümde makelele gayet sempatik bir futbolcu futbolu her ne kadar agresifte olsa maçtaki bazı hareketleri çok sempatik gleiyo bana
|
||
|
||
buraya kesinlikle carlosuda eklemeliydin bence... carlos aurelio ve ronaldinho...
|
||
|
||
yabancıyı geç türk fotbolcu tanımıyorumki
|
||
|
||
hani Shevchenko
|
||
|
||
| Quaresma,c.ronaldo,ronaldo . . . | ||
|
||
Roberto Carlos , Ronaldinho , Maradona
|
||
|
||
| Nihuhahaha mariano. Müslüm gürses ile aynı tip olan herif dimi. Ben onun bjkde pek oynadığını hayrıtlamıyorum küçüktük o zamanlar ama fifa 2003 de bomba oyuncuydu hah. Aaaa nasıl unuttum hayrettin vardı bir ara gsde. Bildiğin kova. Bir fb maçında penaltı sonrası psikopatlaşıp önüne gelene saldırmış. |
||
|
||
| Alex fbdeki ise (ablamın anlattığı kadarıyla gayet sevimli biriymiş resimde de gayet sevimli çıkmış) | ||
|
||
hiçbiri insan GALATASARAY dan koyarr
|
||