|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 çok sık değiştiririm ama bu aralar bunu kullanıyorum =) |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
||
|
||
Eee adminlerin masaüstleri de bi başka
|
||
|
||
||
|
||
| ya resim nsl ekleniyo söyleye bilirmisiniz yhu | ||
|
||
imageshack in sitesine gir bilgisayarından bi resim koy ve upload de açılan sayfanın en altında "direct link" war onu kopyala. sonra foruma gel yazı yazılan yeri aç üstte resim ekleyi tıkla daha sonra ise kopyaladığın linki yapıştır
|
||
|
||
| Masaüstünün fotosu için de : Açık olan bütün pencereleri aşağıya indir.. F12 tuşunun yanındaki Print Screen tuşuna bas.. başlat'a bas.. çalıştır'ı aç.. "mspaint" yaz.. Paint açılacaktır.. düzene tıkla yapıştır de kaydet de bi yer seç ondan sonra imageshacklı bölümü hallet.. |
||
|
||
| [/size] Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Register or Login |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın taximde cafe den bağlanıorum siteye <pala |
||
|
||
![]() Yoğun İstek üzerine ; Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
masaüstünü düzenli tutan örnek admin belgelerim diye bişey var değmi ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| bu çok güzelmiş. | ||
|
||
| buda benmki Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| photoshop 6.0 çok eskidi artık yenile onu =) | ||
|
||
yok yaw benm için hoş hala da vakit bulabilirsem cs2 yüklicem
|
||
|
||
en son hali bu |
||
|
||
||
|
||
||
|
||
| yaptım olmadıı | ||
|
||
| sadece yeşillik.... | ||
|
||
||
|
||
En güzeli benim ki
|
||
|
||
aha benim masaüstümdeen =) |
||
|
||
aha benim masaüstümdeen =) süpersin |
||
|
||
||
|
||
1.6 değil source oyna source
|
||
|
||
||
|
||
king brother server'a bekleriz gel iki kapışalım
|
||
|
||
yaa resim nasıl ekleniyor yardımcı olurmusunuz
|
||
|
||
Register or Login şu adrese gir, gözat butonuna bas yüklemek istediğin resmi seçip upload butonuna bas daha sonra acılan sayfada Direct link to image linkini vericektir onu kopyala ve buraya yabıştır
|
||
|
||
||
|
||
||
|
||
| vista kendisi dahil hiçbir yazılımı doğru düzgün çalıştırmıyor hiç tavsiye etmem. gelen şikayetler üzerine microsoft Windows 2008 üzerinde çalıştıklarını açıkladı. | ||
|
||
vista kendisi dahil hiçbir yazılımı doğru düzgün çalıştırmıyor hiç tavsiye etmem. gelen şikayetler üzerine microsoft Windows 2008 üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Evet sadece temasını indirin ben öyle yaptım
|
||
|
||
| çok güzel, gözüm kaldı | ||
|
||
||
|
||
||
|
||
engelleyenleri bul var masaüstünde bulup napıyon
|
||
|
||
engelleyenleri bul var masaüstünde bulup napıyondeme öyLe adminim.. daha 2 dk öncesine kadar çok işe yaradı.. yarım saat önce sevgilimden ayrıldım ve msnden çıktı.. engelledi mi diye hemencicik baktım.. (= Ama engellememiş.. O yüzden bende onu engellemedim (= (nasıL açıkLama ama )
|
||
|
||
vaaaaaaaaay beeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
||
|
||
engelleyenleri bul var masaüstünde bulup napıyondeme öyLe adminim.. daha 2 dk öncesine kadar çok işe yaradı.. yarım saat önce sevgilimden ayrıldım ve msnden çıktı.. engelledi mi diye hemencicik baktım.. (= Ama engellememiş.. O yüzden bende onu engellemedim (= (nasıL açıkLama ama )
|
||
|
||
engelleyenleri bul var masaüstünde bulup napıyondeme öyLe adminim.. daha 2 dk öncesine kadar çok işe yaradı.. yarım saat önce sevgilimden ayrıldım ve msnden çıktı.. engelledi mi diye hemencicik baktım.. (= Ama engellememiş.. O yüzden bende onu engellemedim (= (nasıL açıkLama ama )![]() hiÇ oLmadığım kadar ciddiyim.. Ve sinirLiyim.. ayrıldıktan sonra bile sinir etmeyi başarıyor.. |
||
|
||
engelleyenleri bul var masaüstünde bulup napıyondeme öyLe adminim.. daha 2 dk öncesine kadar çok işe yaradı.. yarım saat önce sevgilimden ayrıldım ve msnden çıktı.. engelledi mi diye hemencicik baktım.. (= Ama engellememiş.. O yüzden bende onu engellemedim (= (nasıL açıkLama ama )![]() hiÇ oLmadığım kadar ciddiyim.. Ve sinirLiyim.. ayrıldıktan sonra bile sinir etmeyi başarıyor.. |
||
|
||
engelleyenleri bul var masaüstünde bulup napıyondeme öyLe adminim.. daha 2 dk öncesine kadar çok işe yaradı.. yarım saat önce sevgilimden ayrıldım ve msnden çıktı.. engelledi mi diye hemencicik baktım.. (= Ama engellememiş.. O yüzden bende onu engellemedim (= (nasıL açıkLama ama )![]() hiÇ oLmadığım kadar ciddiyim.. Ve sinirLiyim.. ayrıldıktan sonra bile sinir etmeyi başarıyor.. Bencede iLginç.. bende söLedim ama dinLemedi.. yaa off yine sinir oldum.. konuşmayalım artık insan görünümlü hücre yığınını ya.. burda konuşçak daha güzel şeyler varken bi 3.tekil şahıs için harcamayaLım kıymetli vaktimizi.. |
||
|
||
yorum yapamıyorum
|
||
|
||
yorum yapamıyorum ![]() vaktimden sonra sen de 10 ben diyeyim 20 varLık sonra geLen kıymetLİ mi kıymetLi moD'um.. (şaka yaPtım =P ) kıymetLisin işte yahu.. sırası önemli mi değil tabiki.. benim kıymetlerimin hepsi 1. sıradadır zaten.. neyse bunları teğet geçmek suretiyLe sana teşekkür etmek istemiştim.. konuştuk ya.. sinirim gitti.. (= şey ben uzayım artık.. yoksa adminlerim modLarım başıma dikiLip beni uzatçakLAr..
|
||
|
||
| yahu arkadas hangi konuya tıklasam sevgili muhabbeti sevgili muhabbeti sevgili muhabbeti sevgili muhabbeti sevgili muhabbeti ... yok ayrılmışlar unutamıyo yok kütük odun mal yok engelledimi yok şöyle yapmalıyım yok bence öyle değil böyle yap Bunların forumda işi ne şaşıyorum yalansa yalan diyin arkadaslarm Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| sende iyiki resim koymayı öğrendin ha | ||
|
||
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın
|
||
|
||
| killedelpha var bende.. ama bilg screen shot çekmiyo koyamıyorum kusura bakmayın... | ||
|
||
| Vazgeçilmezim Siyah (browser bile siyah sağolsun firefox) Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın bi ara ss almıştım
|
||