|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 ![]() ![]() 3 yaşındaki bir Güz çocuğu olan DeM,2003 yılının Eylül(15) ayında Ankara’ da Göktuğ ŞAHİN (Vokal/Gitar)tarafından kuruldu. Alternatif Rock tarzında Türkçe beste veyerli&yabancı cover parçalar yorumlayan DeM ilk etapta 2003 yılındabüyük beğeni toplayan 5 parçalık bir demo albüm yayınladı. Daha sonra2005 yılında yine 5 parçalık 2. demo albümlerini yayınladı. Çeşitli eleman değişiklikleri yaşayan grup şu anki son kadrosuna kavuştu: Göktuğ ŞAHİN - Vokal / Gitar Volkan AKÖZ - Gitar / Geri Vokal Şener YILMAZ - Bas Gitar / Geri Vokal Umut GÜLMEZ - Davullar / Geri Vokal DeM grubu, "Them" ve "DeM Cover Project" isimleri altında yaklaşık 8 aykadar her Cuma günü Biziz Rock Bar(Ankara)’da, 12 ay kadar herCumartesi günü Garage Rock Bar(Ankara)'da, 2 ay kadar her Salı günüBackstage Rock Bar(Ankara)'da ve 2 ay kadar her Cuma Garage RockBar(Ankara)'da haftalık program yaptıktan sonra, şu an her CumartesiGarage Rock Bar (Ankara)'da ve her Cumartesi BİZİZ Bar(Ankara)'dasevenleriyle buluşmaktadır. Arcadium Rock Müzik Yarışması(2006)'nda 3., Kral TV "Genç Rock"Yarışması(2006-Aralık)'nda 1., Jack Daniel's Music Rock MüzikYarışması(2007)'nda finalist olan ve bunların yanı sıra "DeM" ismialtında 50'nin çok üstünde konser veren grubun çaldığı yer/mekanlar; -Ankara-> Saklıkent, Gölge Rock Bar, Gölge Pub, Tunalı Gölge RockBar, O.D.T.Ü., Gazi Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, AtılımÜniversitesi, T.O.B.B. Üniversitesi, Ankara Üniversitesi, BarFly,Garage Rock Bar, IF Performance Hall, Dip Bar, Biziz Rock Bar, ÇayYolu,Overall Bar, Rock IV Bar, Backstage Rock Bar, Gölbaşı, Polis Akademisi,Arcadium, Melek Rock Bar -İstanbul-> Studio Live, Balans Music Hall, Bronx Music Club,Olimpia Wish, Kemancı Rock Bar, Kültür Üniversitesi, Yeni Melek -Eskişehir-> Hayal Kahvesi, 222 Park -İzmir-> Kemancı Rock Bar -Bursa-> Resimli Rock Bar, Uludağ Üniversitesi -Çanakkale-> Hayal Kahvesi -Konya-> Akustik Rock Cafe&Bar, Geçit Rock Bar -Samsun-> 19 Mayıs Üniversitesi Gerçekten müzikle yaşayan, müzik için yaşayan insanlardan oluşan DeM'invaroluş amacı; her zaman herkes tarafından dinlenebilir bir kimliğiolan ama piyasa kaygısı gütmeden kaliteli rock müzikyapmaktır...Vermeye çalıştığı mesajlar ve hisleri olabildiğince çokinsanla paylaşabilmektir...Canlı performanslarda o büyüyü ve teri hepberaber hissetmektir... ...Ve DeM bunu başarmaktadır! " 2007 DeM yılı olacak!!! " |
||
|
||
hastayım ben bunlara ya... süpeler abi şarkıları falan isimde beni ayrı bir cezbetmekte. şiir bile yazdım lan ben bu söz üzerine
|
||