|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Ozan-vocals/guitars Batu-vokals/bass guitar Bilge-drums Umut Sarikaya - The Vandals pank desen degil alternativ desen hic degil Register or Login |
||
|
||
Şarkılarının hepsi geyik üzerine kurulu komik ve eğlenceli.Türkiye'nin en iyi saçmalayan grubu .Zaten şu yeni türeyen Türk punk gruplarından politik bir şeyler görmek imkansız. Ozan'ın sesi çok sevimli insan hemen alışıyor. Müzikleri iyi olmasa da eğlenmek için iyi bir grup. Yeni demo Register or Login adresinden indirilebilir. |
||
|
||
yok yok iyiler çok severim yalan olsun, ananla olan münasebetim ,oturuyorm güzeldir ....
|
||
|
||
çok sevdim bn bu grubu yaf....
|
||
|
||
| Link verin ya uğraşıyrz 50 saat... | ||
|
||
slm arkadaşlar...düz mantık grubunu yeni dinledim gerçekten güzel yapıyolar bu işi onlarda o ışığı gördüm inş. önlerindeki o uzun yolda engeller takılmadan devam ederler... ha bu arada ben d.bakırlıyım bizim burada kevaşe (yanlış yapan insanları aşağılamak amacıyla söylenir) artık onlar ne anlamda söylemişlerse bilemem... ama güzel olmuşşş....
|
||