TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Amatör Gruplar

Konu: düz mantık(Punk / Alternative / Comedy)

Sayfa: [ 1 ]

MaXCoDeR 28.06.2007 09:52:06

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Ozan-vocals/guitars Batu-vokals/bass guitar Bilge-drums
Umut Sarikaya - The Vandals
pank desen degil alternativ desen hic degil

Register or Login

rebel 14.09.2007 10:52:46

Şarkılarının hepsi geyik üzerine kurulu komik ve eğlenceli.Türkiye'nin en iyi saçmalayan grubu  Smiley.Zaten şu yeni türeyen Türk punk gruplarından politik bir şeyler görmek imkansız. Ozan'ın sesi çok sevimli insan hemen alışıyor. Müzikleri iyi olmasa da eğlenmek için iyi bir grup.

Yeni demo
Register or Login adresinden indirilebilir.

Shoplifter 22.11.2007 07:35:33
yok yok iyiler çok severim   Cheesy yalan olsun, ananla olan münasebetim ,oturuyorm güzeldir ....  Roll Eyes

goxe 25.11.2007 07:23:18
çok sevdim bn bu grubu yaf.... Grin

ly 25.12.2007 16:00:55
Link verin ya uğraşıyrz 50 saat...

tham1pich 28.06.2008 06:52:26
slm arkadaşlar...düz mantık grubunu yeni dinledim gerçekten güzel yapıyolar bu işi onlarda o ışığı gördüm Grin inş. önlerindeki o uzun yolda engeller takılmadan devam ederler... ha bu arada ben d.bakırlıyım bizim burada kevaşe (yanlış yapan insanları aşağılamak amacıyla söylenir) artık onlar ne anlamda söylemişlerse bilemem... ama güzel olmuşşş.... headbang

Sayfa: [ 1 ]