|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Solo:g:0-0-7-8-7-8-7-5 x8 Giriş:cm-cm-cm-cm (solonun 2. 4'lüğünde birer kez vurun) Cm G# Bir derdim var artık tutamam içimde Cm G# Gitsem nereye kadar Cm Kalsam neye yarar G# Cm Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar G# Herkes neden düşman A# Herkes neden düşman G# Cm Unuttuk hepsini, nuhun nefesini G# Gelme yanıma sen başkasın ben başka Cm-G#-cm-G# Cm A# Bir derdim var artık tutamam içimde G# A# Gitsem nereye kadar Cm Kalsam neye yarar G# Cm-G# Hiç anlatamadım, hiç anlamadılar D# A# Bak bu son perde oyun yok bundan sonra Cm A# Işık yok hiç birşey yok yok yok yok G# Cm Bir derdim bir derdim var G# Bir derdim bir derdim var Cm-A# Bir derdim bir derdim vaaaar Cm İçimdeeeeeeeeeeee Cm-G#-A#-G# Cm G# A#-cm Bir derdim var artık tutamam içimde |
||