|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
|
||
|
||
kesinlikle yapma kan sanılan şey bidolu ketçap veya salça
|
||
|
||
| inandirici gelmedi bana da komik biras yani teker ustunden mi gecmis de bolunmus!? ole yerlestirmisler felan.. =b |
||
|
||
| hiç ordaki kan kana benzemiyo yhu | ||
|
||
poff bunlar fake
|
||
|
||
| neyk | ||
|
||
feyk yani sahte
|
||
|
||
neyk
|
||
|
||
gerçek olduğunu sanmıyom
|
||
|
||
nası feyk yaaa doğru işte bak photoshop felan yok işte hacımı bölmüşler ikiye ![]() |
||
|
||
pek inandırıcı gelmedi ya
|
||
|
||
![]() ![]() ?EDİT:TÜRKÇEYİ DÜZGÜN KULLANALIM(yanlız tepkisiz kalamiycam çüüüüşşşş nası yazdın onu be ![]() |
||
|
||
bana da inandırıcı gelmedi madem ikiye bölünmüş adam niye toplamıyolar öle bakıyolar bide fotoğrafını çekmiş nete dağıtmış ....
|
||
|
||
| bence gerçek ama berbat bi foto | ||
|
||
kanı güzelmiş yeaah yazık adamaa hüü
|
||
|
||
valla bu gerçekmi bilmem ama ben tam bursa ist yolu üzerinde oturuorum..bilen vardır belki otoyol dışında burdan başka yerden geçiş yoktur...oturdğum bina tam yol kenarı 7 katlı bir site..ve balkonda oturup kaza izliyorduk resmen..hatta bi kersinde bir çocuk ezilidi bisikleti uçtu çocuk tırın altında parçalandı ve ben yolda zıplayan kalbini valla gördüm..üç kez zıpladı ve durdu...
|
||
|
||
| yanlız adamlar psikopat bence tamamen gerçek. | ||
|
||
vala gercekmi bilmim ama cok kötüü beaaa
|
||
|
||
| yazık adamı bölmüşler feyk falen deil bence | ||
|
||
adam yalan olmuş eger bu feyk değilse tabi.ama besbeli çok ketçap kulanmışlar.sponsor tat ketçap koç holding
|
||