|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| anauwww manyaq olmus | ||
|
||
| kim sokmuss onu oraya bea | ||
|
||
| herif yaşıyo mu acaba hala o resimde yaşıyo gibi ama. | ||
|
||
| yasarmi bee gormuonmu olmus | ||
|
||
| yallannn | ||
|
||
| nasil girmis o oraya, ikinci resmi anlayamadim ama adam ölmemis ölse eli nasil havada durur |
||
|
||
| iğrennç | ||
|
||
| kim goymul la onu gafasına:)) | ||
|
||
ehu kim koyduysa manyak koymuş
|
||
|
||
| adam burnunu tutuyo sanki | ||
|
||
| ohaaa | ||
|
||
hadi lan yeme beni ![]() |
||
|
||
|
||
|
||
| iyhh iğrenç | ||
|
||
ya de get bee .Herifin kafasına ok girmiş adam sümkürüyo yaa biraz daa gerçekçi olabilirdi en azından kolu aşağıda olsaydı ;Dhele bide bak ikinci resime yevruum ilk resimde ok adamın kafasının yuvarlamsı olduğu bi yere girmiş ikinci resimdeki ok niye düz bi yere girmiş e hadi oda tamam peki ok girdikten sonra adamlar kafatasını mı kesmiş yani ne biçim müslüman bunlar Zuahaha.Nassılııım?
|
||
|
||
| 1. resimde adama oksijen veriyolar | ||
|
||
hala ok var mı yaaaaaa hangi devirde taşıyoruz kurşun fln girse neyse ama
|
||
|
||
yanlız harbiden canlı gibi duruo bea
|
||
|
||
| adamda pozisyonu almış tam çekirdek çitleme ve ya ona benzer bişi yaparken kim beklerki kafana ok girsin | ||
|
||
| ya orda adam oksijen maskesini tutuyo da olabilir yani kafasındaki mermiyle bikaç hafta yaşayan adam hatırlıyorum aşırı şanslılsr olabiliyo | ||
|
||
çok karizma olmuş bea hoş bir foto
|
||
|
||
adamda pozisyonu almış tam çekirdek çitleme ve ya ona benzer bişi yaparken kim beklerki kafana ok girsin hahah buna koptum zavallı adam
|
||
|
||
öğğğğğ ya nasıl bişey bu bana kimse ok atmasın
|
||
|
||
| allah taksitlerini ve taksiratını af eylesin veleddalin amin:) | ||