|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| o ne yaa böööğğğ demek istiyorum. | ||
|
||
Sen mi çektin bu fotoları
|
||
|
||
ewt abim veteniner :D:DD
|
||
|
||
gsl karnım açıktı
|
||
|
||
inceleyelim kurbayı
|
||
|
||
yaşıyomu acaba ameliyat sonrası
|
||
|
||
öğğğ hehe sorma çifte telli oynuyo ameliyat sonrası
|
||
|
||
Abi peki şurda yeşil küçük küçük yuvarlak şeyler var çok dikkatli inceledimde resmi ama anlamadım noolduunu
|
||
|
||
| ora hayvanın işkembesi çok lezzetlidir | ||
|
||
abi bu resmen yağda yumurta yaa ne kurbağası dalgamı geçiyosunuz işte ordaki sarılar yumurta sarısı beyazlar yumurta akı yeşillerde bürüksel lahanası felandır belki başka bi ottur
|
||
|
||
artık veterinerlik fakülteleri hariç yapılamıyor böyle deneyler etik değil diye hatta tıp fakültelerine bile bi kaç üniversite hariç kadavra verilmiyormuş onun yerine robot mu ne yapmışlar onlardan gönderiyorlarmış
|
||
|
||
böykkk bu ne bea
|
||
|
||
garip te nie hep kurbağa mundar edilir böyle deneylerde başka bi hayvan nie kullanmıolar çok merak ediom bilen varsa cvplasın lütfen
|
||
|
||
kurbağayı kesenin yerinde olmak isterdim nasıl zevklidir ama
|
||
|
||
zaten o işlemi yaptıktan sonra direk ölüo fark yapmas benim için
|
||
|
||
can çekiştirmeyi tercih ederim zevk işi bu
|
||
|
||
| ben bunun insan halini gördüm o daha güzel bn onu tercih ederim....... | ||
|
||
| midem kalktı....öğğğ iğrenç... | ||
|
||
çok büyük bişi gibi göünüyo resimde yok ya çok ta kötü diil ben böle film ler de izliyorum kendimi şimdiden tıp için hazırlıyorum
|
||
|
||
hiç korkunç değil abine de köpek falan açsın
|
||
|
||
| ahaha çok şiirn yav küçücük herşeyi =) | ||
|
||
insan olmadıktan sonra ilginç ve korkunç gelmiyor..bizden değil ya ondandır da şahsen hiç insan iç organlarını görmedim...biri koysun ya ama şey olsan adam canlı ameliyat masasında iç organları gözüksün hepsi..hatta varsa videoda olur merak ettim...
|
||
|
||
süper bişimiş yha
|
||
|
||
Ilginc organlari varmis, benim organlarmla kiyastlasam fazla fark edermi acaba hehehe
|
||