|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
||
| saol paylasim icin cok gusel | ||
|
||
bana uzak olsunlar
|
||
|
||
banada
|
||
|
||
beyendinize sefindim :D:D:D
|
||
|
||
| Şeyyy bunnar işkence aletleri deilmi ? | ||
|
||
kral mekanmış ha müze olark mı kullanıyolar şimdi acaba?
|
||
|
||
ya bence oledır yanı cunku artık kullanılmıyodur herhalde onlar
|
||
|
||
| bu aletler cok eski. cogu sadece sinir bozucu daha korkunc seler bekliyodum | ||
|
||
benide bu hastanaye yatıracaklar yakında anamm ne hoşş )
|
||
|
||
| müze eheh | ||
|
||
| eskı korku fılmlerınde olur ya hep gulerek ızlerdım ama orda olmayı ıstemem allah korusun | ||
|
||
hemşire yok hiç
|
||
|
||
| gotikcilerin el aletleri | ||
|
||
way bee saol paylaşm içn
|
||
|
||
tabi akıl hastanesi olur orası aletlere bak
|
||
|
||
bunlar hastaları öldürmeye mi iyileştirmeye mi çalışıyorlar acaba...
|
||
|
||
| İlginç bir teknikleri var sanırım ben hastalardan çok doktorların asıl sakat olduğunu, aletleri ve malzemeleri görünce düşünmeye başladım. | ||
|
||
| Satarlar mı acaba onları parası neyse veririm valla hoş aletler var | ||
|
||
bunlar akıl hastalarına böyle muamele ederken Osmanlı da akli dengesi yerinde olmayan insanlar ney ve su sesiyle tedavi edilmekteymiş (lise 2 tarihinden aklımda kalan bikaç şeyden biri )
|
||
|
||
bana uzak olsunlar ![]()
|
||
|
||
hastanemi hapishanenin işkence odasımı alalalal?
|
||