|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 böğhğhğhhhhh bu nee yaa çok ...tan bi iş ama şunu fark ettim kadın isal arkadaşlar korku bölümüyle bi ilgisi yok ama çok iğrenç yaa yeni yemek yiyenler izlemesin yoksa hemen çıkarırsınız.. <a href=" Register or Login" target="_blank"> Register or Login</a> söz klavyeye kusanlara sipariş verecem |
||
|
||
bu bi işkence mi yaa ne bu? adama yazık kadn yap yap bitiremedi bide
|
||
|
||
| kadında fil yemiş sanki | ||
|
||
| bu ne ya baslik korku ama mide bulandirici bunlar harbi midemi bulandirdi tiksindim ya | ||
|
||
| ya igrenc resmen kustum bee öghh abi nerden buluyosunuz sizde bunları bilmiyorum ki :S:S:S | ||
|
||
| iğrenç yhu nerden buldunuz bunları adama acıyorum | ||
|
||
| öggg iğrenç sanırım kusucam | ||
|
||
kaşara hele bide sonunda iicene adama dayatıyor ilk defa bu tür vidyolardan irendim
|
||
|
||
| BUNE BEA KADIN CIRCIRMI OLMUS NE ADAMIN AZINA SICTI VALLA | ||
|
||
bu kadının amacı ne???
|
||
|
||
| bence bu ikisi kavga etmiş sonra kadoın senin ağzına sı.... demiş adamada hedi len orda diyince kadın da hırs yapmış....insanlık dışı bişi bu ıy pis kadın | ||
|
||
| bukadar iğrenç bir şeyi neden yapmışlar çok merak ettim doğrusu...... | ||
|
||
| bence kadın adama senin azına mıçarım demiş herifte sıkıyosa mıç demiş sonuçta bööle bi senaryo oluşmuş | ||
|
||
kaşara hele bide sonunda iicene adama dayatıyor vallaha yaa yeni jenerasyon çok bozuldu bea ilk defa bu tür vidyolardan irendim ![]() yani iice dayatmasa bare demi?
|
||
|
||
| Ağzına s*çmak böyle bi' şey =b Adamın yerinde asla olmak istemem =b |
||
|
||
ıykkkkkkk bune bee ![]() bence kadın adama senin azına mıçarım demiş herifte sıkıyosa mıç demiş sonuçta bööle bi senaryo oluşmuş bencede böyle olmuş
|
||
|
||
abi bune ya öğre öğre bi hal oldum ne biçim bi olay ya karıda g.t zaten s.ç s.ç bitmio ala ala
|
||
|
||
| ıyyyyyy iğrenç ötesi bişi yaa | ||
|
||
| kadında ne mubarek g*t varmı bea kadın kesin kilo vermiştir
|
||