|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
bu düpe düz türkiye haritası bee
|
||
|
||
ayni turkiye ye benzio yalanmi
|
||
|
||
| hatay ın olmadığı türkiye haritası | ||
|
||
| aaaaaa türkiye yav bu türkiye'de mi çekilmiş acaba? | ||
|
||
1939'dan önce çekilmiş foto galiba ![]() hatay ın olmadığı türkiye haritası
|
||
|
||
1939'dan önce çekilmiş foto galiba ![]() hatay ın olmadığı türkiye haritası
|
||
|
||
| kesin hile vardır bunda..... ama gerçekse müthiş........... ![]() |
||
|
||
| Klasik Türk Her Olmayacak şeye inanır Olabilecek şeylerde de hata arar ![]() kesin hile vardır bunda.....
ama gerçekse müthiş........... ![]() |
||
|
||
Klasik Türk Her Olmayacak şeye inanır Olabilecek şeylerde de hata arar ![]() kesin hile vardır bunda..... ama gerçekse müthiş........... ![]() önce beni tanı istersen ................................
|
||
|
||
Klasik Türk olamazmi saflik etme sana ole bi gercek foto Her Olmayacak şeye inanır Olabilecek şeylerde de hata arar ![]() kesin hile vardır bunda..... ama gerçekse müthiş........... ![]() önce beni tanı istersen ................................ ![]() |
||
|
||
| bak güzel kardeşim... yazdığın kelimeleri önce bir gözden geçir... ![]() yaşındandır diyorum bişey demiyorum... |
||
|
||
| Türkiyede bence yalan | ||
|
||
| Bana mı diyosun ? bak güzel kardeşim...
yazdığın kelimeleri önce bir gözden geçir... ![]() yaşındandır diyorum bişey demiyorum... |
||
|
||
Bana mı diyosun ? bak güzel kardeşim... yazdığın kelimeleri önce bir gözden geçir... ![]() yaşındandır diyorum bişey demiyorum... sözüm " maxcoder " arkadaşımıza |
||
|
||
1939'dan önce çekilmiş foto galiba ![]() hatay ın olmadığı türkiye haritası ![]()
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
bu yem balık için çok uraştınmı
|
||
|
||
bu yem balık için çok uraştınmı 5 dakkamı yedi namussuz ![]()
|
||
|
||
| Süper bi resim..Umarım doğaldır.. | ||
|
||
| gerçektende turkiye haritasına benziyo :O | ||
|
||
| İŞTE BU SÜPER AMA GERÇEKMİ??? | ||
|
||
işte bu bea hadi bakalım hangi ülkenin görüntüsü bulutlarda varrr
|
||
|
||
montaj fln deil dimi
|
||
|
||
| ya onu yapmışlardır büyük ihtimalle ole bişeyin bence ihtimali düşük ama olmıcak şeyde diyil....... | ||
|
||
| montaj değildir bence bende böyle bir kaç tane bulut gördüm | ||
|
||
| yem balık güselmiş yanlız türkiye komple egeyi yiyo... | ||
|
||
ya iyice bakın bi bence yapmacık bişi ya hayatta öle bişi olacağına inanmam..!!
|
||
|
||
|
||
|
||
valla olmaz dediğimiz bir çok şey oluyor hayatta..! olabilirde ama yapmacık bişeyse yapan hatayı sevmiyor yada türkiyeye bağlı olmasını istemiyor yada olduysa hatay bize dahil olmadan önce olmuş
|
||
|
||
| çok güzel aynı türkiye | ||
|
||
Gerçekse Süper
|
||
|
||