|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| Hiç... | ||
|
||
cok icerim
|
||
|
||
| nefret ederim | ||
|
||
| en az1 | ||
|
||
hangisine versem kara veremedim en iyis yazmak kullanmıyorum ama kokusundan efret etmiyorum yani kullanmıycam anlamına gelmiyo daha küçük sayılırım ama kokusu kötü değil tadıda
|
||
|
||
| 1 paketi iidirç | ||
|
||
hiç
|
||
|
||
bana sigarali ortam yasak
|
||
|
||
Sigara kullanmıyorum
|
||
|
||
| kullanmıyorum yhu | ||
|
||
| kullanmam bosuna karbon salımı ne gerek war zaten ozon acılmıs acılacagı kadar | ||
|
||
hii cokmus benim
|
||
|
||
Çoğunluk içmiyor süper ![]() No Smoking
|
||
|
||
nefretlik bise ya
|
||
|
||
| unv. 1 de içtim ama şimdi bıraktım | ||
|
||
bayılırım içerim günde 1 paket fix olmadı 2 ye çıkarım daa aşaa düşmem
|
||
|
||
| qüNde 1 5 adeT aRası ,) | ||
|
||
| normal şartlar altında günde bi paket ama bu aralar günde 5-6 tane falan bırakacam belki galiba yani inş olursa bırakmaya çalışıcam ama..... | ||
|
||
| Baya azalttım bırakıcam inşallah.. | ||
|
||
| Daha 18 yaşında bi kız arkadasım akciğer kanseri olduğunu öğrendi geçen hafta .. Çok geç olmadan bırakın derim Sağlık bu başka bişeye benzemez.. | ||
|
||
Bugün hiç içmedim !!!
|
||
|
||
valla ne güzel bırakabiliyosanız bırakın valla ben kafasızım ondan çok içiyorum ve bırakmayı düşünmüyorum bakmayın siz bana
|
||
|
||
Ben bıraktım bugün itibariyle bıraktım.. Ciğerler deliricek ama napıcaz bilmiyorum
|
||
|
||
boşver aklına bile getirme ya dayanıklıysan bırakırsın zaten sürekli bişeyler ye ama ben bi ara 15 gün bıraktım içmedim daha doğrusu 5 kilo aldım sonra yapamadım gene başladım ama bırakabilirsen bırak cidden
|
||
|
||
Denicem bakalım.. İç iç nereye kadar acısı sonra çıkıcak biliyorum
|
||
|
||
Ben bıraktım bugün itibariyle bıraktım.. Ciğerler deliricek ama napıcaz bilmiyorum 7-10 güne kadar fiziksel bağımlılık yok olacağı için sabret o kadar da zor değil ![]()
|
||
|
||
Öyle bi şey mi var? Bilmiyordum bak bu şimdi moral olur bana..
|
||
|
||
Ben bıraktım bugün itibariyle bıraktım.. Ciğerler deliricek ama napıcaz bilmiyorum sen yarın bırakacan olm daha bi günün var ben osam yerinde son günümün tadını çıkartırdım
![]() |
||
|
||
Ben bıraktım bugün itibariyle bıraktım.. Ciğerler deliricek ama napıcaz bilmiyorum sen yarın bırakacan olm daha bi günün var ben osam yerinde son günümün tadını çıkartırdım![]()
|
||
|
||
Ben bıraktım bugün itibariyle bıraktım.. Ciğerler deliricek ama napıcaz bilmiyorum sen yarın bırakacan olm daha bi günün var ben osam yerinde son günümün tadını çıkartırdım![]() ![]()
|
||
|
||
1 aylık paket parasını biriktirsem şimdi Wacken'daydım.
|
||
|
||
1 aylık paket parasını biriktirsem şimdi Wacken'daydım. hacı ne duruyosun bi kaç yıl içinde albüm haberini bekliyoruz ![]()
|
||
|
||
Bi bırakıyım gerisi kolay..
|
||
|
||
| dal alalım dal....para biriktirmek lazım konsere gitmek lazım gitarı yenilemek lazım mekan yapmak lazım...biz dal alalım en iyisi.. | ||
|
||
dal dal dal dal dal sevdim ben bu işi
|
||
|
||
| Hiç içmedim. Kokusundan bile nefret ederim. | ||
|
||
| 1 paket | ||
|