|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Hade Bakalım
|
||
|
||
İlerde daha güzel olacak , İYİ
|
||
|
||
kimse topiclere cewap yazmio ama ilerde yazcak ins
|
||
|
||
ileri de iyi olacak kesinlikle
|
||
|
||
| Bnce iki tane seçim hakkı vermek yanlış olmuş sonuçta herkesin bi tane görüşü olabilir | ||
|
||
| duzelttik zaten | ||
|
||
Saol o zaman düzelttiysen
|
||
|
||
kimse konulara cevap vermio igrenc ne chat ve ne bisi i
|
||
|
||
ilerde dajha iyi olcak
|
||
|
||
yeni bir forum olmasina ragmen gayet iyi daha da iyi olacagi kesin sercanda üye kazandirabilmek icin elinden geleni yapiyor, daha fazla reklam yapilmasi lazim sözlüklere filan yazdirabilmeyi deneyin fazla taninabilir
|
||
|
||
| ileride daha iyi olcak | ||
|
||
| ii buldum | ||
|
||
Ben bizim arkadaşları çağırıyım ya
|
||
|
||
güzel daa da güzel olcak çok güzel olcak
|
||
|
||
uzun zamandır uğramıyordum iyi buldum yeni tasarım da hoş
|
||
|
||
iLeRide daa
|
||
|
||
| ya şu andaki bi çok forumdan daha iyi bi kitleye sahip arkadaşlara önerdim begendi yorumlarını görüyorum güsel forum | ||
|
||
|
||
|
||
ya şu andaki bi çok forumdan daha iyi bi kitleye sahip arkadaşlara önerdim begendi yorumlarını görüyorum güsel forum Katılıyorum.. Üyeler bakımından gerçekten iyi.. |
||
|
||
| İdare eder d: | ||
|
||
evet bence bir çok forum sitesinden sıcak bir ortam..ve bazen uymasamda türkçe kullanma yönünden bende kullanmaya dikkat ediyorum el alışkanlğı değiştirmek kolay olmuyor anlayış lütfen
|
||
|
||
evet bence bir çok forum sitesinden sıcak bir ortam..ve bazen uymasamda türkçe kullanma yönünden bende kullanmaya dikkat ediyorum el alışkanlğı değiştirmek kolay olmuyor anlayış lütfen ![]() katılıyorum kurena...
|
||
|
||
bence de ilerde daha iyi olacak....
|
||
|
||
| bu aralar iyice hareketlendi güzel oldu hadi bakalım şu günlerde yeni üyeler falan.... | ||
|
||
| Ben yeni bir uyeyim. Kanimca daha iyi bir site olacak fakat bu haliyle de cok guzel bence. Ortami iyi buldum diyebilirim... | ||
|
||
ozaman burdan ortamı iyi bulan üyelere seslenelim biraz ellerinizi çalıştırın eğlenelim öğrenelim beraber hepimiz kardeşiz hepinizi bekleriz
|
||
|
||
Henüz yeni olduğum için yabancılık çekiyorum. Beğendim.
|
||
|
||
| ben de beğendim...iyi bence.. elimden geldiğince takılmıya çalışıyorum zaten... ![]() (okul etkiliyo tabii.. )
|
||
|
||
ben çok beğeniyorum ama biraz temizlikten sonra daha iyi olucak bazı istatislikler artık değişmali
|
||
|
||
| ben baya begendim yavas yavas ortamada ısınıyorum ;)su sıralar en cok takıldıgım forum dıyebılırım | ||
|
||
ben baya begendim yavas yavas ortamada ısınıyorum ;)su sıralar en cok takıldıgım forum dıyebılırım ozaman birde türkçene dikkat et daha iyi olsun 'İ' yerine 'ı' yazma mesela ..!
|
||
|
||
oha sende
|
||
|
||
banane banane ben düzgün ![]()
|
||
|
||
bu senin işin dimi neo anladın sen düzeltme beni
|
||
|
||
Bağımlılık yapıyor yalnız
|
||
|
||
keşke herkeste aynı etkiyi yapsa
|
||
|
||
| site iyi üyelerin kalitesi için aynı lafı söyleyemem temizlik şart sanki |
||
|
||
evet önemli olan üye sayısı değil , aktif ve aklı selim , forumda doğru dürüst yorum getirebilcek , rock(genel) hakkında bilgi sahibi ve paylasımcı olsun kafi Temizlik konusuna gelince muhakkak olması gereken ve kısa zaman içinde olucak bir eylem
|
||
|
||
| Az forum genişliği daraltılmalı sonuçta alttaki kaydırma çubuğunun hiçbir amacı yok derim. | ||