|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 İlk bn başlıyorum anasayfada yazan userları copy yapıp buraya yazın 23 Ziyaretçi, 12 Üye Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler: MaXCoDeR, q!Zz3Mm!!!, rocker_sercin, aya.ayaz.rock, The GeniuS, uqurtic, JoeyRamone, sr2c, neoHIM, teddy, DaRkAnGeL, gravaz edigger i |
||
|
||
| 24 Ziyaretçi, 11 Üye Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler: MaXCoDeR, mar1lyn, teddy, q!Zz3Mm!!!, rocker_sercin, aya.ayaz.rock, The GeniuS, uqurtic, JoeyRamone, sr2c, neoHIM |
||
|
||
| Online Üyeler Online Üyeler 17 Ziyaretçi, 7 Üye Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler: The GeniuS, RockmurY, siyahzeplin, DaRkAnGeL, sr2c, MaXCoDeR, kalemkar |
||
|
||
| 7 Ziyaretçi, 2 Üye Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler: MaXCoDeR, sr2c Bugün En Çok Online: 19. En Çok Online: 489 (Temmuz 01, 2007, 02:53:40 ÖÖ) |
||
|
||
| 21 Ziyaretçi, 6 Üye Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler: Scorpion, lissa_sc, The GeniuS, Y.e.K, sr2c, afril |
||
|
||
| 47 Ziyaretçi, 7 Üye Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler: rock_kolik, neoHIM, sr2c, ulumemo22, Y.e.K, Walrus, cehennet |
||
|
||
| 26 Ziyaretçi, 5 Üye Son 30 Dakika Içinde Aktif Olan Üyeler: sound_of_silence, HYPE, mehmetyunus, The GeniuS, neoHIM
|
||
|
||
54 Ziyaretçi, 15 Üye Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler: bengurbuz, Brainiac, neorammstein, _rammstein_, gthcmtl, Ninhursag_, sr2c, desturhan, K1NGEFER, rock_kolik, devilish-creatue, permanganat, Easy Rider, Rockın girl, MİZANTROPİK |
||
|
||
benn varııım
|
||
|
||
| Online Üyeler 59 Ziyaretçi, 14 Üye Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler: K1NGEFER, neorammstein, neslim, sr2c, _rammstein_, permanganat, ozan-ka, haykoliiikkkk, rock_kolik, genomcrowaren, michelle, Easy Rider, rockos, ainferyadı |
||
|
||
_rammstein_, K1NGEFER, ozan-ka, neslim, neorammstein, sr2c, permanganat, haykoliiikkkk, rock_kolik, genomcrowaren, michelle, Easy Rider, rockos, ainferyadı
|
||
|
||
| Online Üyeler 40 Ziyaretçi, 11 Üye Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler: K1NGEFER, Easy Rider, bbrrkk, lounge act, angelica//, sr2c, Ninhursag_, hard_rock, hand of blood, renovatio, neorammstein |
||
|
||
ben ve diğerleri
|
||
|
||
| 46 Ziyaretçi, 19 Üye Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler: RuH_ChopLuqu, lordii, nietzsche, G_ReeN_D_aY, dark_girl, sr2c, eco, good_charlotte, the_lizard, Fallout, hk33, Brainiac, rowdy89, @zr@!L, black13, Gok2, neorammstein, .:Nephthys:., optimist_sheytan |
||
|
||
| ben sabahtan burdayım bişi soracağım sitemizde hiç ünlü bir sanatçı var mı acaba?? | ||
|
||
bu saatte benden başka kimse yoktur sanırım
|
||
|
||
6 üye online fakat bi tek ben cvp vereceğim sanırım...
|
||
|
||
Avatarlarınıza ne olmuş öyle bi ilgilenin
|
||
|
||
| 65 ziyaretçi 10 üye var(dün ise 150 ziyaretçi 25 üye vardı) | ||
|
||
| 69 Ziyaretçi, 15 Üye Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler: rockstar-94, Dark Gothic, sr2c, sodomum, Toksin, Gok2, bestrafer, cold_colours, m1e1r0, .:Nephthys:., SuYuN ReNgi, dark, roces, TheMetalHeartVI, gigi Bugün En Çok Online: 89. En Çok Online: 489 (Haziran 30, 2007, 13:53:40 13:53) |
||
|
||
| 52 ziyaretçi ve 5 üye 02:37 04.05.08 |
||
|
||
| 94 Ziyaretçi, 13 Üye Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler: supurqeli_cadi, _badsector_, molkoist, nightmare_storm, darkmetallist, hard_rock, rockstar-94, m1e1r0, grndy, ImMoRtAll, DaRkAnGeL, giisemm, vildan |
||
|
||
| 44 ziyaretçi 2 üye 03:52 05.05.08 | ||
|
||
| 40 Ziyaretçi, 5 Üye Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler: supurqeli_cadi, darksoul, ŞeBo_kemo, swes, ozz_zz |
||
|
||
| 80 ziyaretçi 7 üye var | ||
|
||
| 5200 üye var | ||
|
||
sr2c nerdesin be yavrum
|
||
|
||
| 97 Ziyaretçi, 19 Üye Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler: supurqeli_cadi, dark, nightmare_storm, neorammstein, ProphecyXxX, ynwa, angelica//, mranda, Dark Gothic, dead_body, rockstar-94, motifcan, molkoist, iceddeearth, berkar, black_silence, lordii, ImMoRtAll, zekamiga |
||
|
||
| 81 Ziyaretçi, 16 Üye Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler: supurqeli_cadi, nazar, metallistan777, VaMpiRe, motifcan, rocker_32, rebel, molkoist, sasaa91, Brainiac, uuppsss, the crack, Disturbed, rockstar-94, goxel, irem |
||
|
||
| 77 Ziyaretçi, 22 Üye Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler: supurqeli_cadi, BloodLine, molkoist, nightmare_storm, Dark Gothic, neorammstein, hard_rock, ynwa, JoeyRamone, seziist, Disturbed, cebecison, ProphecyXxX, .:Nephthys:., aka, irem, Rakbenam, rockstar-94, sibHELL, creavn3, dreamer, emo.dj.girl |
||
|
||
| gece 1 den sonra pek kimseler olmuyor nedense misafirlerden başka! | ||
|
||
| 81 Ziyaretçi, 15 Üye Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler: supurqeli_cadi, molkoist, Gok2, goxel, _badsector_, cengo1965, Dark Gothic, skuld, -şeboist-, ceananhero, alakalakundi, memocum, umut1355, meteg89, Nosferat |
||
|
||
| hayaletler var 8-10 tane kadar | ||
|
||
| ben warım walla | ||
|
||
evet canlı belirtisine rastlandı
|
||
|
||
senle birlikte 2. belirtide gerçekleşmiş oldu sanırım :p
|
||
|
||
ben adminim ben hariç
|
||
|
||
| 128 Ziyaretçi, 11 Üye üstelik saat 01:18 | ||
|
||
| 36 Ziyaretçi, 15 Üye Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler: metallistan777, _badsector_, elfgzm, szndq, grinned, sr2c, FaLLen anqeL, neorammstein, VaMpiRe, Ehuehae, yqMur, donnjuan, BloodLine, SuYuN ReNgi, PlAcEbO_DuMaN saat=22:31 |
||
|
||
| ben varım benım dışımda tam 76 Ziyaretçi, 4 Üye Son 15 dakika içinde aktif olan üyeler: VaMpiRe, Green_Day, erenkomurlu, BloodLine saat tam 03:57 |
||