|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Arkamdan Biri Gelceq İlk Önce Sigarami Yaqmaq İcin Ates İsterdim... Sonra... Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapınYermisin Abi Derdim |
||
|
||
direk topuk
|
||
|
||
| dururum beklerim ani bi hareket yaparsa bende ani bi hareket yaparım ve adamın yapısına göre ya fişek olurum yada barut | ||
|
||
| abi ne var ne gelion cok mu beendin alcamn bni derim | ||
|
||
dururum beklerim ani bi hareket yaparsa bende ani bi hareket yaparım ve adamın yapısına göre ya fişek olurum yada barut asdkjhasdj
|
||
|
||
çaktırmadan bi bkarı küçük bieyse dalarım büyük bişeyse direk kaçarım
|
||
|
||
| aşağı alır... | ||
|
||
| korkardim. ama tipinden de anlasilir zaten ne mal oldugu. | ||
|
||
dua etmeye baslarım ilk, kim olduguna bakıp ugrasılmıcak bi tipsa toz olurum
|
||
|
||
çaktırmadan bi bkarı küçük bieyse dalarım büyük bişeyse direk kaçarım ![]() spr katılıyorum |
||
|
||
| tıp korkuncsa tabanları yaglarım(bu deyım bole mıydı ya unuttum) | ||
|
||
| la bi .... git işinmi yok. | ||
|
||
| Elden ne gelirse o an.. | ||
|
||
| yanımda her hangi bi kesici alet varsa(her hangi kola şişesinden teneke kutulara kadar.....vb)dönerdim ani hareket yaparsa bogazını keser cesedi parçalara ayırır toprak bi alan arardım tabi bu işlem duruma göre degişir tip faktörü ve taktik degişimi olabilir (ole mal gibi beklersen yerler adamı vallahi..) | ||
|
||
dururum beklerim ani bi hareket yaparsa bende ani bi hareket yaparım ve adamın yapısına göre ya fişek olurum yada barut süper yaa walla duruma en uygun bu galiba=) |
||
|
||
dururum beklerim ani bi hareket yaparsa bende ani bi hareket yaparım ve adamın yapısına göre ya fişek olurum yada barut adam senden korkar karanlıkta bence senin köpek yanındaysa aman.........sokagı boşaltırlar hayır yazın boole toplulugun içinden geçerken ben köpekle boole önümü açıyolardı resmen.......
|
||
|
||
ne yolu açması pitbull 'u bunun elinde gören karşı kaldırıma geçer.
|
||
|
||
ne diyim abi direk tut olm tut yakala parçala öldür ufala.....
|
||
|
||
ne arkamdan yürüyon lan zaten hava karanlık tırstırmayamı çalışıyon lan sen beni derim dalarım
|
||
|
||
ne arkamdan yürüyon lan zaten hava karanlık tırstırmayamı çalışıyon lan sen beni derim dalarım ya hayvan gibi bişeyse abi ne halt edicen ![]() yaaaa benim gibi düşün birass
|
||
|
||
karanlıkta yürümezdim
|
||
|
||
| bi kaçkişide dönüp öldürüp parçalasın şu adamı yavv | ||
|
||
devam ederdim beni takip ettiii belli deil ama öle bişi varsada mahalleye zaten gelince dalarıs
|
||
|
||
takip ediyosa çekerim bunu kuytu bi yere pataklarım.. dişli bi şeyse çekerim büyükada'ya orda en dişlisi gelsin
|
||
|
||
| ya şunu yaparım bunu yaparım demesi kolayda öyle bi durumda hiç bişi yapılamıyo en iyisi tabana kuvvet kaçmak | ||
|
||
| o an için en mantıklısı kaçmak | ||
|
||
arkamdan gelen kızmı erkekmi ona bakadım
|
||
|
||
| benim bi arkadaşımın arkasından bir balici geliyormuş bununda elinde top varmış arkadaş arkaya bakmış ara ara hızlı yürümeye başlamış ve sonra topu adamın yüzüne vurmuş bağırmış aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa diyeeeee ''kadın gibin'' sonra ewe kaçmış balkondan adamın gittiğini görünce topunu almak için geri dönmüşşş anlatınca çok gülmüştük | ||
|
||
| güzelmiş ama mutlak bıçak kesici alet silah bu durumlarda çok işe yarıyo lazım aslında cephanelik gibi dolaşacan... | ||
|
||
döner önce pis pis gülerim sonra dalarım
|
||
|
||
Işıkları açardım..
|
||
|
||
güzelmiş ama mutlak bıçak kesici alet silah bu durumlarda çok işe yarıyo lazım aslında cephanelik gibi dolaşacan... bizim bi arkadaş var bi bıçak taşıyo yanında terslemeye korkuyoruz adamı
|
||
|
||
kenara çekerdim!.........
|
||
|
||
| Ana caddeye çıkarım. Hemen polisi ararım. Belli olmaz ortalık manyak dolu. | ||
|
||
onu kenara çeker ne geliyosun lan arkamdan derdim
|
||
|
||
bır çığlık atarım o korkar kaçar
|
||
|
||
kimmiş dönüp bi sorardım belki pederdir
|
||
|
||
| yere tükürürüm önce sonra da telimi alırım konuşurum işte oğlum bıçakladınız değil mi o çocuğu bizim önümüzden gecerken kafasını eğmemek neymiş gösterdiniz değil mi derim eğer hala bırakmassa peşimi anne diye bağırırım | ||
|
||
| aslında ruh halime göre deişir... | ||
|
||
| kimsin lan nie gelıon lann deriimm ters cwp werirse döwerim | ||
|
||
adamın tipine bakarım sonra korkunc bişise direk kacarım ama salagın tekiyse laf sölerdim herhalde
|
||
|
||
| paranoyaya sararım hemen zaten huylandım mı başlarım çaktımadan tüymeye olmadı ararım babamı hehe o halleder çok iyi avcıdır
|
||
|
||
direk topuk ![]()
|
||
|
||
|
||
|
||
| önce cidden peşimden mi geliyor onu öğrenirim, alakasız 2-3 sokağa gidip dönerim böyle aynı civarlarda.. sonra baktım hala geliyor, kafama göre değişir... ya dönüp direk dalarım, ya da bi topuk yapıp ilerde köşede gözden kaybolup soteye yatarım, sonra o benim önüme geçince kafasına bir şey indirip bayıltırım, orda bırakıp onu giderim... | ||
|
||
Neşter stili harikalar yaratırım..
|
||
|
||
yarat valla hakeder takip eden zaten
|
||
|
||