|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 şu anda sizi anlatan şarkı sözünü buraya yazıyoruz mesela kendim ettim kendim buldum
|
||
|
||
ardıma hiç bakmadan cilekes boynum tutulduda
|
||
|
||
| leaves eyes - into your light | ||
|
||
I'm going under
|
||
|
||
| metallica st anger | ||
|
||
| Bulutsuzluk Özlemi - Sözlerimi Geri Alamam | ||
|
||
mavi sakal-manyak olamazsin
|
||
|
||
| özlem tekin deymez | ||
|
||
| Düş Sokağı Sakinleri - Veremem Sana Acımı düşümdeki rüya.... |
||
|
||
faithfulness__10ay
|
||
|
||
| çilekeş:kürar | ||
|
||
Athena-sen de yap
|
||
|
||
| ozzy osbourne=> ı'm just a dreamer | ||
|
||
mavi sakal cektir git
|
||
|
||
| when a blind man cries | ||
|
||
| amon amarth - fate of norns | ||
|
||
| mavi sakal - yat geliyorum | ||
|
||
| HAYKO CEPKİN--GÖRMÜYORSUN HAYKO CEPKİN--ÖLÜYORUM 110--Özledim Seni |
||
|
||
bulutsuzluk özlemi-sözlerimi geri alamam
|
||
|
||
| ölürüm sana | ||
|
||
| bana bi sor | ||
|
||
ali desidero.
|
||
|
||
| cem adrian yağmur | ||
|
||
| Metallica - Turn the Page | ||
|
||
| Bendeki bu aşkı heves mi sandın 3-5 gün sonra biter mi sandın.. =D |
||
|
||
| seNy aH seNy aRıoRuM.. oLe pişMaNıM Ki aHıN öMRüMe ağıtıN göNLüMe .. gece yoLcuLaRı |
||
|
||
| But I'm a creep, I'm a weirdo. Ama ben bir sürüngenim, ben bir ucubeyim What the hell am I doing here? Ben burada ne b.k yiyorum? radiohead - creep..... |
||
|
||
mavi sakal - yat geliyorum buda güzel ![]() ama demir demirkan nafile..!
|
||
|
||
| green day - I walk alone |
||
|
||
| yaşamak istemem artık aranızda........ | ||
|
||
| Kendimi ararken olmaktan korktuğum yerdeyim..Sendeyim.. | ||
|
||
| I'm the son of rage and love | ||
|
||
ah çikolata yarama merhem olsana ah çikolata onu unuttrsana
|
||
|
||
bana sendn kalan yanlız özlediğim hatıran...başka hayattan senle çaldığımız zaman..son bir kez adımı söylee nefesinle...tenimi hisset tenimle....
|
||
|
||
| hiç fark etmez ister dursun ister dönsün dünya | ||
|
||
| tutun beni son nefesteyim.. :/ | ||
|
||
| Youve seen life through distorted eyes You know you had to learn The execution of your mind You really had to turn The race is run the book is read The end begins to show The truth is out, the lies are old But you dont want to know Nobody will ever let you know When you ask the reasons why They just tell you that youre on your own Fill your head all full of lies
|
||
|
||
depresyondayım unutuldum aldatıldım...
|
||
|
||
| i will grow , i will grow , i will grow to hate you.. | ||
|
||
ben yandım sen kactın..bir sırdık dunyada sırlara karıştık...bir ses ver geçmişten özlemek çarense vazgeçtim kendimden sen gel diye kendine...istersen yor beni yerden yere vur beni....
|
||
|
||
Sex Is Not The Enemy garbage
|
||
|
||
| When you were here before Couldn't look you in the eye You're just like an angel Your skin makes me cry You float like a feather In a beautiful world I wish I was special You're so fucking special But I'm a creep I'm a weirdo What the hell am I doing here? I don't belong here |
||
|
||
| Ben ağLmazdım senden Önce.. Sen hep üzerdin zoru görünce.. Ben nefesiz kaLdım sen gidince.. Sen kaLpsiz kaLdın bensiz gidince.. TnK..KaLpsiz |
||
|
||
| Yeni biri katılınca bu dünyaya Hemen boyun eğdirilir Bitmek bilmeyen acılı gurur kırılmalarıyla Genç oğlan onların kurallarını öğrenir Zamanla çocuk içine kapanır Haksızlığa uğramış bu şamar oğlanı Tüm kendi düşüncelerinden mahrum bırakılmış Genç adam mücadeleyi sürdürür ve bilir Kendi kendine verdiği bir sözü Bugunden sonra hiç kimse İradesine alamayacktır Ne hissettiysem Ne bildiysem Gösterdiklerimin içinde parıldamadı asla Hiç olmadım Hiç görmedim Görmeyeceğim olabilecek olanları Ne hissettiysem Ne bildiysem Gösterdiklerimin içinde parıldamadı asla Hiç özgür olmadım Hiç kendim olmadım Bu yüzden sizi affedilmeyen ilan ediyorum Tüm yaşamlarını adıyorlar Onunkini çekip çevirmeye O hepsini memnun etmeye upraşıyor Bu acılı adam Hep aynı şey yaşamı boyunca Sürekli savaştı Kazanamayacağı bir savaş bu Yorgun bir adam görüyorlar artık aldırmayan Yaşlı adam hazırlanıyor o zaman Pişmanlık içinde ölmeye İşte o yaşlı adam benim Ne hissettiysem Ne bildiysem Gösterdiklerimin içinde parıldamadı asla Hiç olmadım Hiç görmedim Görmeyeceğim olabilecek olanları Ne hissettiysem Ne bildiysem Gösterdiklerimin içinde parıldamadı asla Hiç özgür olmadım Hiç kendim olmadım Bu yüzden sizi affedilmeyen ilan ediyorum Siz beni yaftaladınız Bende sizi yaftalayacağım Bu yüzden sizi affedilmeyen ilan ediyorum the unforgiven-metallica
|
||
|
||
| Katatonia Sleeper | ||
|
||
| FlyLeaf&All Around Me | ||
|
||
| burzum-war | ||
|
||
| Muse Stockholm Syndrome | ||
|
||
| ben insan değilmişim hiç mutlu edemezmişim seni zamansız gidermişim yarım bırakırmısım sonları hiç sevmezmişim asla yetinmezmişim ama ben cok cok asığım sana... (f d) |
||
|
||
| Her mouth was an empty cut And she was waiting to fall Just bleeding like a polaroid that Lost all her dolls |
||
|
||
| HeM suçsuZ Hem GüçsüZ HeM HalsiZ... : |
||
|
||
| This one world vision turns us into compromise What is religion when its each other we despise) so f**k the government yeah and f**k their killing, f**k their lies Hush, Its okay, dry your eyes Dry your eyes Soulmate dry your eyes Dry your eyes Soulmate dry your eyes, 'cause soulmates never die |
||
|
||
be allahın sersem kulu şeytan bunun neresinde.....
|
||
|
||
Düşman olmak mertlik değil,Korkaklığın iradesi.Kurnazlık marifet değil,Aptalların tesellisi.
|
||
|
||
| sokaklar dolusu şekerli kar kokusu tunalıda gezinirken bizde bir kahvaltının tutkusu acıkanlardan biri ben arkada bıraktığım sen kim olduğunu biliyorsan söylesen ah yağmur dönerken kara şarkılar var falımda hepsi sana (hepsi sana) bu gece ankara ah yağmur dönerken kara yine yol var falımda ister özle yok istersen hiç hatırlama |
||
|
||
| Deep Purple- Child in time şarkını duymak istiyorum |
||
|
||
| Placebo& 20 Years Yirmi yıl gitti Sadık ve yalnızız En iyi çeşitler,kırık kalbimi verdim Sarhoşken yumrukla ve esiyoruz Daha kötüsü başlıyor merhametle telefonda Bu bitiş ve başlangıç Tek parça ve bölüm Yüksekte ve kalp Uzun ve kısa En iyisi ve sınav Kuşkulanmak ve güven Görmek ve duymak Hediye ve emek Güvenilirsin Ben değil ! |
||
|
||
| Pentagram - ÖLÜMLÜ | ||
|
||
| Hole & malibu | ||
|
||
| unutmak o kadar kolaymı sandınn ayrılık bana aşktır artık | ||
|
||
| Artık eminim her şey içimde filizlenip istersem büyüyor bakmazsam çürüyor .... |
||
|
||
| Dumb&Nirvana Ben onlara benzemem Ama taklit edebilirim Güneş battı Ama ışığım var Gün geçti Ama eğleniyorum Sanırım ben budalayım Belki de sadece mutluyum |
||
|
||
| Mother, mother can you hear me, i keep trying Just to find me all i know now, all you show me, Endless questions, hopeless ending Before i face another day, won't you let me stay asleep, Lost among the dreams that always comfort me And before i find my feet, won't you show me What i need, what i need to walk again Bitter |
||
|
||
| BAZEN NE YAPARSAN YAP OLMUYOR BAZEN!!! | ||
|
||
| Artık onun hiçbir şeyi olmayacak Senin için ağlamıştım mutfakta,yerde Kendimi kandırmışım Olmayacağını bildiğim halde Söyledim ya berbat haldeydim diye Biliyorsun iyi olmadığımı |
||
|
||
| Tears stream, down your face I promise you i will learn from my mistakes Tears stream down your face And i.. Lights will guide you home And ignite your bones And i will try to fix you. ben yanlış yere yanlış şarkı koyuyorum öf yani düzelttik işte |
||
|
||
| kimin elindesin unutuldun mu sende sinsice çözüm sende canım zormu geldi bu sonsuz bilmece....Hayko Siren | ||
|
||
| Bütün yıldızlar Sönüyor diye Endişelenme Onları bir gün göreceksin İhtiyacın olanı al Ve yoluna koyul Ve kalbindeki ağlamayı durdur Stop Crying Your Heart Out |
||
|
||
| oturuyorum ve bekliyorum bir melek kaderimi tasarlıyor mu diye ve biliyorlar mı gittiğimiz yerleri bizler gri ve yaşlıyken çünkü bana söylendi kurtuluşun kanatlarını açmalarına izin vereceğini bu yüzden yatağıma uzandığımda aklımdan düşünceler geçiyor ve aşkın öldüğünü hissediyorum çağırmak için geldiğimde onun beni yüzüstü bırakmayacağını... melekleri sevmeyi tercih diyorum zayıf hissettiğimde ve acım tek yönlü bir yolda yürüdüğünde yukarı bakıyorum ve daima aşkla kutsanmış olacağımı biliyorum ve hislerim gelişirken o kemiklerime et soluyor ve aşk ölüyken melekleri sevmeyi tercih diyorum ve o,hepsinin içinden bana koruma sunuyor çok fazla aşk ve sevgi doğru ya da yanlış olsam da ve şelaleden aşağı beni nereye götürürse götürsün hayatın beni kırmayacağını biliyorum çağırmak için geldiğimde onun beni yüzüstü bırakmayacağını... melekleri sevmeyi tercih ediyorum Angels |
||
|
||
| Chimaira-Down again Tekrar Düşüyorum Kaç kez değişebilir...? Daha ne kadar süre engelleneceğim...? Bunu düşünmek beni dehşete düşürüyor. Tüm zamanım harcanmış gibi duruyor... Duracak mı, yoksa bu sadece bir başlangıç mı...? Burada, içeride Hayatım sona ermedi Tekrar düşüyorum... Sahte gülümsemeler bütün gün etrafımda Daha fazla tahammül edemiyorum Bu özürlere ve tüm bunlara... Aralıksız baskı çok fazla yük yapıyor Durdur şunu, ateş sürekli yanıyor... |
||