|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Ben görkem baharoglu. yazdıgım myspace adresinde benimle ilgili tüm bilgileri bulabilirsiniz. Gitarın tüm cesitlerini ve Blues Mızıkasını profesyonel olarak calıyorum. İstanbul Teknik Üniversitesi Devlet Konservatuarı Temel Bilimler Ögrencisiyim. Albüm calısmaları icerisindeyim. Bu yüzden maddi sıkıntı cekmekteyim. Evim besiktastadır. Dersleri gündüz saatleri olarak vermeyi düsünüyorum evi yakın olan arkadaslara ders vermeyede gidebilirim bir sorun olmaz. Ders ortamı hakkında hic bir supheniz bulunmasın. Ben evli bir insanım. Kendi evinizde nasılsa benim evimde o sekilde bir aile evidir. Fiyat belirttigim gibidir. Bir ders ücretidir. Bir ders asagı yukarı 2 saati bulmaktadır.Fiyat konusunda benide zor duruma getirmiyecek sekilde birseyler yapılabilir. İlerde müzik adına iyi bir gelecege sahip olmak isteyen arkadaslarımın ilk tercihiyimdir. Sevgiler , Saygılar Görkem Baharoglu İletisim 0 539 470 44 02 gorkembaharoglu@hotmail.com |
||