|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın şimdilik bu kadar devamı gelecek.... |
||
|
||
| eline salik cok gusel ol,is | ||
|
||
çoq küsel olmuş maşallah
|
||
|
||
ikinci fotodaki ketçap dime
|
||
|
||
| he ketcap ;Dmüthiş bi adam yha | ||
|
||
marilyn manson gibi olmaya çalışıyor ama yakışıyor ona asi bir hava veriyor
|
||
|
||
| dehşet verici | ||
|
||
hayko nun birine benzemeye çalışdığı falan yok ... marilyn e hele .... hayko birinie benzetilecek en son insan bence ... röpörtajlarından konuşmalarından çok açık anlaşılıyor... 1. resim çok hoş
|
||
|
||
| ilk resim iğrenç | ||
|
||
| bencede haykonun birine benzediği falan yok o bir numara sadece sesi bile yeter.. fotağraflar dehşet özellikle 1. si çoookk güüüzeeeelll | ||
|
||
| bncede haykonın kendine ait bi duruşu var kimseye benzediide yok | ||
|
||
marilyn manson gibi olmaya çalışıyor saçmalama LÜTFEN!!!!! ama yakışıyor ona asi bir hava veriyor ![]() Resimler harika hepsi var zaten bende...Sağol paylaşım için
|
||
|
||
Bendende az bişey katkı ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
| ... | ||
|
||
| süper olmuş paylaşım için saol. | ||
|
||
| Eyvallah | ||
|
||
marilyn manson gibi olmaya çalışıyor marilyn mansonmu hahahahahaha ama yakışıyor ona asi bir hava veriyor ![]() ;Dkoptum süpersin birader biraz müzik bil marilyn metal hayko alternative müzik bölümleri bir deil bi kere ya örende gel
|
||
|
||
aşkım ya çok seviom ben haykomuu yiicem yiicemmm
|
||
|
||
aşkım ya çok seviom ben haykomuu yiicem yiicemmm ![]() hehee |
||
|
||
| biri yesin gerçektende herkes muradına ersin | ||
|
||
| ben pek sewmıyorum bu adamı yaa ellerınıze saglık resımler ıcın |
||
|
||
| harika hayko cnmsınn!! cok süper olmus tskler paylaşımın içinn | ||
|
||
eyw. hayko baba adam
|
||
|
||
ayyyyyyyyyy bayılıyorum ya abı buna ya o kımseye benzemez benzeyemezz o bambaşka bencee aşığım ona yaa super super super aşkım benım
|
||
|
||
arakadaşlar bencee burayaa onlaraa hakaret etmek için yazı yazmıoruz benim bildiğim kadarıylaa yanii bencee gzl. düşüncelerii olanlar yazsınlar çnk. ben bir haykolik olaraktann cidden bunları okudukça sinirlerim zıplıo lütfen kötü düşünclerinizi kendinize saklayın buraya yazıpta sinirleri zıplatmayınn ayrıca kim nederse desinn hayko her zaman her yerde 1 NUMARADIR ve öle kalıcakk....!!!! buda yazanlara bi güzell kapakk olsunnn
|
||
|
||
| Kapak mı oldu şimdi bu =) | ||
|
||
valla ne diim ilk resimdeki makyajı yapan adama helal olsun
|
||
|
||
ilk resim mehmet turgut un galiba yanlış hatırlamıyorsam.hayko işini biliyo ya. bir numara hayko
|
||
|
||
HAYKO HER ZAMAN BİR NUMARA (HAYKOM BENİM )
|
||
|
||
güzel Paylaşımlarınız için teşekkürler
|
||
|
||
aşkmmmmmmmm o bnm herşeyimmmmmmmmm ![]() asılmayın :! bende ekLerim resimlerini ama kıskanıyorum :! tşkrler bende olmayan 2 resmini çaldım
|
||
|
||
|
||
|
||
| süper resimler teşekkürler | ||
|
||
ya hoyko sen bıtane sın senı cok sevıyorum bn sen bıtanesın gozumde
|
||
|
||
yakışıklı olsa gam yemiycem biri sağ gözüme patlatsında iki kız tavlıyım
|
||
|
||
Bütün haykolik'lere teşekkürler iyi güldüm sayenizde akşam akşam
|
||
|
||
höhhhh bu ne yaa bu kızlar çıldırmış
|
||
|
||
Bendede var bi kac resim... bunlarda benim favorilerim...paylasmak istedim ![]() Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
kanatlı resimlerine bittim yanii bukadar olur
|
||
|
||
anlamadığım nokta klozetin üstüne çıkmak bir marifet mi böyle resimler çekinilmek birde
|
||
|
||
yakışıklı olsa gam yemiycem biri sağ gözüme patlatsında iki kız tavlıyım ![]() adhashud :DD yavşaklık var hayko da.Resimlerde görüldüğü üzre.Tek takdir ettiğim yönü evenesens konusunda iyi bir konuşma yapmış olmasıdır. |
||
|
||
ya hoyko sen bıtane sın senı cok sevıyorum bn sen bıtanesın gozumde ![]() ![]() hayko seni görüyor..Kalbi hep seninle.Mesaj attı "Sağol canım benim sende benim gözümde bi tanesin,hoşçakal bebeğim" dileklerimi altın isimli üyeye ilet dedi.Net gitmiş evde mesat attı. |
||
|
||
arakadaşlar bencee burayaa onlaraa hakaret etmek için yazı yazmıoruz benim bildiğim kadarıylaa yanii bencee gzl. düşüncelerii olanlar yazsınlar çnk. ben bir haykolik olaraktann cidden bunları okudukça sinirlerim zıplıo lütfen kötü düşünclerinizi kendinize saklayın buraya yazıpta sinirleri zıplatmayınn ayrıca kim nederse desinn hayko her zaman her yerde 1 NUMARADIR ve öle kalıcakk....!!!! buda yazanlara bi güzell kapakk olsunnn Forumlar da herkes düşündüğünü belirtebilir(saygı kuralları çerçevesinde)3 sayfayı da inceledim herhangi bi hakarete veya küçük düşürücü bi söze rastlamadım.Haykonun bir numara olduğuna ne sen karar verirsin nede ben karar verebilirim.Dıbık dıbık konuşmayınız.bu da size kapak olsun.Sıpaydır menli olsun isterdim ama üzgünüm..
![]() |
||
|
||
valla biraderim klozetin üzerine çıkmak marifet değil ama orada bir mesaj vermeye çalışıo
|
||
|
||
valla biraderim klozetin üzerine çıkmak marifet değil ama orada bir mesaj vermeye çalışıo mesajı anladım da boşuna yormuş kendini
![]() |
||
|
||
süper ya eline sağlık resimler bi harika bana rock müziği sewdiren kişilerden biridir hayko çok saol
|
||
|
||
Kapak mı oldu şimdi bu =)
|
||