|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 yooo sende görmemişin... |
||
|
||
yooo sende görmemişin... gitarına göre konuş lem
|
||
|
||
| sen hiç görmemişin.... | ||
|
||
ben (g) ben (g) yani canımın çıkıcağını bilsem inadım inat
|
||
|
||
| keçinin önde gideni =) | ||
|
||
keçinin önde gideni =) Çekil yolumdan keçi 1.lik benim
|
||
|
||
damarıma basma
|
||
|
||
basarım inatçılığm burda kalsın çıkacam şimdi yarın inatçılığa devam ederim
|
||
|
||
| - damarıma basma - basarım Gibi diyaloglarıyla inatçı olduğunu sanan üyelerde varmış. |
||
|
||
Gibi sanan üyelerden kastedilen kişi benim sanırım O tür sözler sorun çıkarır mı merak ettim.Yani ben samimi bir şaka tarzında yazmıştım.Bu arada sanmıyorum cidden inatçıyım (kendimce)
|
||
|
||
| Samimi bir şaka tarzı olduğu gibi.. Ciddi bir şaka tarzıda vardır.. | ||
|
||
Tamam işte bende samimi bir şaka tarzı olarak yazdım diyorum Sorun ne hala anlamış değilim.Yani o arkadaşla konuşma içinde geçseydi o laf gülerdik birbirimize.
|
||
|
||
| oyunun amacı zaten ilk mesajda belirtildiği üzere son mesajı yazan kişinin daha inatçı olduğudur yani inadın ne kadar gereksiz olduğunu zaten ortaya çıkıyor | ||
|
||
| Sadece konunun nasıl ilerlemesi gerektiğini anlamanız için yazdım. Örn:Şu son 4 mesaj gibi ilerlerse konu hiç yoktan kim daha inatcı sorusunun cevabını bulabilirsiniz. Ama konuyu açan arkadaş ''en son kim yazacak'' ? gibisinden oluşturmuş olayı.(Kim daha çok online olursa o yazacaktır tabikide..) Bkz: Anlayana |
||
|
||
Sadece konunun nasıl ilerlemesi gerektiğini anlamanız için yazdım. Örn:Şu son 4 mesaj gibi ilerlerse konu hiç yoktan kim daha inatcı sorusunun cevabını bulabilirsiniz. çok sağol bizi konu hakkında aydınlattığın için Enes' di sanırım siteye geri dönmüşsün.
Ama konuyu açan arkadaş ''en son kim yazacak'' ? gibisinden oluşturmuş olayı.(Kim daha çok online olursa o yazacaktır tabikide..) Bkz: Anlayana |
||
|
||
Neyse diyorum.İnatçılık başa bela diyorum Ya inanın şu saçmasapan sıkıcı hayatta stres atacağımız belki biraz da bizim de saçmalamak isteyeceğimiz (öyle veya böyle) zamanlar olur.Ben dün gece şakasına yazmıştım yarın devam ederim diye tabi ki etmeyecektim ama Brainiac "gibi sanan" temalı cümle kurunca şaşırdım açıkçası. Bu arada normalde açıklama yapmazdım ama sen güzel ifade edince ifadeni ifadesiz bırakmayım dedim.En çok bunu seviyorum konuşarak anlaşmak süper bişey.Dinlenmek ve dinlemeyi özleyen bir insanım.Çok konuştum gereğinden fazla ve sustum.
|
||
|
||
çok sağol bizi konu hakkında aydınlattığın için Enes' di sanırım siteye geri dönmüşsün. Gökhan...
|
||