|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 evet bu oyunda usteki üye arkadaşımız evimize geldiğinde ne ikram edeceiğimizi söyleyeceğiz ben başliyorum valla bizim evde ne bulursan yi ama tek sartim var etrafi toparla Türkçemize diikat!!!! edit by Scorpion |
||
|
||
| ewe gelmis saten ne istio baska | ||
|
||
| ac kalsa fark yaparmi | ||
|
||
| su | ||
|
||
yesil cay =P
|
||
|
||
misafiri en iyi sekilde agırlarım tam ew kızı moduyum zaten karnı doyar gelenin
|
||
|
||
evde ne varsa onu ikram ederim yoksada onun bileceği iş
|
||
|
||
arap şükrü'ye götürür güzel bi yemek ısmarlarım
|
||
|
||
İftara gel güzel bi bakım yapıyım sana
|
||
|
||
Hiç birşey
|
||
|
||
İlaçlı gazoz
|
||
|
||
| 155 i aradım üstteki evime gelmeden önce.. =D Fare zehirLi gazoz =P |
||
|
||
| un kurabiyesi | ||
|
||
annem,babam üç gün yok evde bizim eve gelirsen vallaha ayvayı yedin adminciğim
|
||
|
||
elimden şöyle sert bi kahve içersin sevgili vampir
|
||
|
||
sigaRa
|
||
|
||
çerez kola
|
||
|
||
| Pasta | ||
|
||
Nescafe
|
||
|
||
| su | ||
|
||
iskender
|
||
|
||
| Çay | ||
|
||
leblebi ile bira
|
||
|
||
şalgamsuyu
|
||
|
||
Coca cola
|
||
|
||
biraz önce ilahi güçlerle(annem ve babam ) tarafından saklanmış bi paket cips buldum gelirsen yarısı senin yarısı benim
|
||
|
||
| ewde hiç eksik etmediğim rus salatası | ||
|
||
| yeniköy şarabı | ||
|
||
Baklava
|
||
|
||
Lokum
|
||
|
||
iki cızbız , beck's çerez , bide şeyyy
|
||
|
||
ooo krall ne ikram etsem sana yaa neyse deee bursa dan gelde sen biz düşünürüz sana ne bulcaamızı
|
||
|
||
| direkt alkol | ||
|
||
| Rakı | ||
|
||
bira desem ![]()
|
||
|
||
| Zırnıkk koklatmam. | ||
|
||
sarap yada bira bide çıtır çerez falan işte
|
||
|
||
Şöööyle missler gibi bi margarita hazırlarım ellerümlen
|
||
|
||
Bi paket sigara bide bi şişe köpeköldüren
|
||
|
||
beck's gelsin bi kasa
|
||
|
||
ewde ne varsaaaaa domates salatalkkkkk peynir zeytinnnnn içecek olarakta suu
|
||
|
||
Bi paket sigara bide bi şişe köpeköldüren ![]() çok mutlu ettin beni hayatta en çok istediğim 2 saolasın ![]() arakdaşım sana da rus salatası yanına da portakal suyu (pek bi sağlıklı oldu )
|
||
|
||
Çikolata - Viski - Puro ![]() Bu sefer phalı takıldık biraz.
|
||
|
||
ooo ben bukadar lükse alışık deelim yaw ![]() ozaman sana da bi bailies açam bi pakette lucky strike
|
||
|
||
Bence şımarırız daha fazla olursa ![]() Benden iki şişe Ayışığı(6ytl) birde iki paket Winston(7.50ytl) gayet hesaplı oldu. Hem kafada oluruz
|
||
|
||
| ooo süper... hımm benden de 2 şişe ayışığı daha vee 3 paket olsun winston=)malum muhebbette gece de uzun=) |
||
|
||
birer şişe angora aışıgından iyi gece muhabbet falan olacaksaaaa iki paket winston zaten kaçınılmaz da bi paketde backwood olabilir...... (yaa bırak ne şarabı mis gibi bira var alırım yirmi tane dark oh beaaa gok yıl başını hatırlatırım.. ::)kırk yılın başı viski içelim dedik b.k oldu.)
|
||
|
||
ooo süper... Bitirdin olayı hımm benden de 2 şişe ayışığı daha vee 3 paket olsun winston=)malum muhebbette gece de uzun=) ![]() Kank sana 5 tane dark 1 paket winston bi tane m200 bide 20w amfi
|
||
|
||
| m600 olcak o hemen gelirim olm bi vapur yani......amfi zaten var dark alamam şimdi ya çıkartma beni al onları sen gel benim evim senin evin fark etmez... | ||
|
||
sıradakine bi jack danieles yeter
|
||
|
||
üsteki üye bana misafirliğe gelirken ikram getirse olmazmı kendi ikramını kendi getirmiş olur ve bir ikramlaa iki insan doyar
|
||
|
||
| Yaprak sarması, börek, mercimek köftesi, kek, salata ve meyve suyu(bizim evde, gelen her misafire özen gösterilir). | ||
|
||
| Her türlü şarap , vodka.. | ||
|
||
Sen beni gelir gelmez sarhoş edicen sanırım ![]() Köfte & Patates |
||
|
||
| Şarap + Bolca Müzik | ||
|
||
Kasdav'dan kalma anahtarlıklar
|
||
|
||
| kurabiye+poğaça desem | ||
|
||
Dondurma
|
||
|
||
çok severim ![]() pasta |
||
|
||
kayseri mantısı :S
|
||
|
||
oooo ![]() börek |
||
|
||
kek
|
||
|
||
fırında makarna, salata, patates püresi, soslu köfte
|
||
|
||
eti sütlü çikolata keyfi hemide antep fıstıklı
|
||
|
||
bir paket sigara yeter burası benim evim değil biliyorsun çok şey bekleme gelceksen
|
||
|
||
| rakıı | ||
|
||
lan nerden buluyonuz onca konu arasında böylelerini hayret iş ya valla bravo :D
|
||
|
||
bu gene en sadesi ve diğer bazı konulardan daha çok beynini kullanıyorsun %1 e %2
|
||
|
||
sorma beynim yoruldu hala bulamadım ne ikram etsem vaah vaaaah
|
||
|
||
bak işte ben sana başka topic linkleri veriyimde onlarla beyin gücünü geliştir
|
||