|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 ewt anket basit oylayin kazanin
|
||
|
||
okan
|
||
|
||
| Ya herkesin görüşü farklı ama bn cem yılmaz diorm | ||
|
||
Sahan gokbakar
|
||
|
||
| ata demirer | ||
|
||
| tiplemeleriyle şahan espirileriyle beyaz ikisinede çok gülerim | ||
|
||
| hepsi kıl | ||
|
||
| ozaman sen hangine verdin | ||
|
||
| sahan tabikide | ||
|
||
| a sahan tabikide aynen
|
||
|
||
| cem yılmaz | ||
|
||
| okan | ||
|
||
| okan ve beyaz derim | ||
|
||
| BENİM ADIM OKAN SEWERİM ERAŞPOZİTİF ??KAN | ||
|
||
şahan gökbakar rammstein hayranı olmasıda ayrı bi güzel
|
||
|
||
okan bayülgen
|
||
|
||
hepsi kıl sahan tabikide
|
||
|
||
cem yılmazın üstüne komedyen tanımam
|
||
|
||
şahan gökbakar anaaaaa Şahan Rammstein cı mıymış tamam artık bende Şahancıyım rammstein hayranı olmasıda ayrı bi güzel ![]()
|
||
|
||
| $aHaN taBeKi acaiP dadLu pişii ,) | ||
|
||
| cem yılmaz da $aHaN taBeKi acaiP dadLu pişii ,) bune allah aşkına ya lütfen düzgün türkçe kullanalım DOĞRU DÜZGÜN YAZALIM (ve yazdan anladığıma göre 15 yaşlarında liseli ve özenti bir genç kızımız bunu yazan) kusura bakmayın tepki vermeden edemedim |
||
|
||
cem yılmaz da $aHaN taBeKi acaiP dadLu pişii ,) bune allah aşkına ya lütfen düzgün türkçe kullanalım DOĞRU DÜZGÜN YAZALIM (ve yazdan anladığıma göre 15 yaşlarında liseli ve özenti bir genç kızımız bunu yazan) kusura bakmayın tepki vermeden edemedim cem yılmaz da bu konuda gerçekten haklısın yani 15 yaşında özenti falan onları bilemiycem de Türkçe mize gerçekten dikkat etmeliyiz.Tamam arada yaptığımız hatalar olabilir ama bunu bilerek yapmak yani yeni moda bu falan filan diye yapmak tam bi saçmalık eğer bende hatalar yapıyorsam özür dilerim.
$aHaN taBeKi acaiP dadLu pişii ,) bune allah aşkına ya lütfen düzgün türkçe kullanalım DOĞRU DÜZGÜN YAZALIM (ve yazdan anladığıma göre 15 yaşlarında liseli ve özenti bir genç kızımız bunu yazan) kusura bakmayın tepki vermeden edemedim |
||
|
||
okan bence diğerleri komik ama sadece komik ama okan zeka yönünden üç kuruşluk sanatcı bozuntularını süper benzetiyor sanatcını bile aklı ermiyo sölenilene ehue salak olmasın onlarda
|
||
|
||
okan bayülgen...
|
||
|
||
| şahan ve beyazıt öztürk.... | ||
|
||
tiplemeleriyle şahan espirileriyle beyaz ikisinede çok gülerim katılıyorum...
|
||
|
||
| okan bayülgen ve cem yılmaz bir de ben varım tabiki | ||
|
||
| Beyaz.. | ||
|
||
şahan tabikide ya
|