|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 evet oylarinizi bekliyorum |
||
|
||
gitar
|
||
|
||
| bateri | ||
|
||
Gitar da iyi ama en güzeli bateri. En zoru
|
||
|
||
| Bateri. | ||
|
||
bateri guseldir
|
||
|
||
| gitar daha karizmatik bir alet olsada bateri en iyisi. | ||
|
||
gitar tabiki
|
||
|
||
keman bambaska benim icin
|
||
|
||
ah ahh bi bateri ögrenebilseydim ne vardı yarabbım
|
||
|
||
| keman | ||
|
||
gitar ve bateri arasında kaldım ama bateri dedim
|
||
|
||
Gitar
|
||
|
||
en güseLi batari yaa
|
||
|
||
| bass...! | ||
|
||
tabikide elektro
|
||
|
||
taßi ki gitar
|
||
|
||
| çello | ||
|
||
| gitar gitar gitar gitar gitar gitar gitar gitar gitar gitar gitar tabiki gitar 6 senemi verdim nerdeyse GİTAAAAAARRRR!!!!!! | ||
|
||
Fülüt Fülüt en iyisi fülüt :Dzuhahha sanırım elektro gitar
|
||
|
||
| gitar!! | ||
|
||
| Fülüt =D kaval kanun ud ney bağlama saz bunlar favorilerim. =) | ||
|
||
| kesinlikle elektro gitar(çalıyorum zaten ama yan flütte en çok çalmak istedigim müzik aletleri arasında) | ||
|
||
| elektro gitar batari.. | ||
|
||
viyolonsel
|
||
|
||
| eLeKtRo qitaR .. | ||
|
||
| Bateri. | ||
|
||
Gitar da iyi ama en güzeli bateri. En zoru ![]() gitarda çalıyorum o da çok eğlenceli |
||
|
||
Bateri...
|
||
|
||
elektro gitar batari.. abi yargılamak gibi olmasın ama bi arkadaş daa batari yazmış yanlışlıkla mı yazdınız yoksa bilerekmi onu anlamadım çok merak ediom biri cvp versin pls
|
||
|
||
gitar çalsamda en iyi alet BAteri
|
||
|
||
tabikide gitaaaaaaaaaarrrrrrr
|
||
|
||
baterii
|
||
|
||
akustik gitar ve trompet favorim
|
||
|
||
caldgım enstrüman haric keman (aramızda) cok denedim calabilmek icin ama yasım gec kalmıs
|
||
|
||
bateri
|
||
|
||
yaw bn çellonun sesine bayılıorum hatta yane çelloyu bana sewdrn de apocalyptica dr...
|
||
|
||
| aslında ben beteri gitar(klasik,elektro,akustik) çalıyrum ama bütün mzk aletlerine sempatim var hepsinden bişiler bilmek istiyorum | ||
|
||
| bateri.. | ||
|
||
gitarda ii ama bateri benim için çoook ayrı
|
||
|
||
Bass!
|
||
|
||
Gitar
|
||
|
||
| tabiki gitar | ||
|
||
| cello.. | ||
|
||
batery dedim ama gitarda özellikle elektro çok güsel ses falan bi başka oluyo..............
|
||
|
||
| gitar gitar.... | ||
|
||
kesinlikle gitar(özellikle bass)
|
||
|
||
bas gitar çalıorum ama çalamamdan kaynaklanan bir duygudur ki batariyi çok seviyorum
|
||
|
||
bateriii
|
||
|
||
| bateri | ||
|
||
bass * bateri ikisi de vazgeçilmez..
|
||
|
||
bass * bateri ikisi de vazgeçilmez.. ben gitardan wazgecmem.... |
||
|
||
| bateri ya şu sınava girim bi kurtuliyim geri döncem baterinin başına | ||
|
||
gitar ve bateri
|
||
|
||
| bateri | ||
|
||
bass gitar çaLıyorum ama bateri vazgeçilmezim.. bateri çalmama bi izin verseler of of ortalığı dağıtırım ama işte
|
||
|
||
| hepsi bir aradaa | ||
|
||
daha önce neyi sevdiğimi sölemiştim ama yanlızlışmaya başladıkca anladım..gitarı seviyorum ama kendi gitarımı ailemden sonra sahip olduğum ilk şey ama tek fark hep yanmda olması gitarım benim için başlı başına bana ait müzik aletim
|
||
|
||
| hayatımdaki tek sey gitarrrr |
||
|
||
| İnsan çalabildiği bir müzik aletine fazla bağlanamıyor. Piyano diyeyim.. Dier den kast edilen şey '' DİĞER '' galiba ? |
||
|
||
| pianooo xD | ||