|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın 29 Haziran 1979 da Zonguldak'ta dünyaya gelir. Annesi Hatice Hanım ve Babası Selahattin Bey'dir. İlk, orta, lise eğitimini küçük yaşlarda yerleştikleri Amasra'da tamamlar. Lisedeyken yelken sporuna gönül verir ve bu sporu Amasra Yelken Klübü'nde profesyonel olarak yapmaya karar verir. Müziğe ilgisi küçük yaşlarda başlar. İlkokuldayken elinde blok flüt sokakta dolaştığını söyler. Ama esas müzikle tanışması Amasra'ya gelen müzisyenlerden etkilenerek çalmayı öğrendiği klavye gitar ve mızıkası iledir. Evlerinde Ruhi Su, Cem Karaca sürekli dinlenen sanatçılardır. Barış Akarsu, o dönemlerde dinlemeye başladığı 70'lerin 80'lerin rock, hard rock ve heavy metal grup ve sanatçılarını hala dinlemeye devam eder. Antalya'da animatörlük ve müzisyenlikten sonra Karadeniz Ereğlisi'ne gelerek burada 4 yıl boyunca çesitli barlarda, yerel televizyon ve radyolarda programlar yapar. Bu dönemde televizyonda gördüğü Akademi Türkiye yarışmasının tanıtım reklamları dikkatini çeker ve bu yarışmaya katılır. 2004 Temmuzda Akademi Türkiye Yarışmasını 1. olarak tamamlar. Yarışmadan sonra uzun süredir gelmeyi ve yaşamayı düşündüğü İstanbul'a yerleşir ve müzik çalışmalarına burada devam eder. Akademi Türkiye Yarışmasından hemen sonra yurdun dört bir yanında sayısı 100'ü geçen çesitli konserler verir. 14 Ocak 2005'te Seyhan Müzik'ten Sedar Öztop'un prodüktörlüğü ile yaptığı ilk albümü Islak Islak’ı piyasaya çıkarır. Bu albümden aynı yıl içerisinde Islak Islak, Kimdir O ve Amasra parçalarına klip çeker ve bunlar televizyonlarda müzik kanallarında yayınlanır. 17 Ağustos 2006 da Seyhan Müzik etiketli aranjör ve yönetmenliğini Ayhan Onurtaş,Ergin Altınel ve Ercüneyt Özdemir in yaptığı "Düşmeden Bulutlara Koşmak Gerek" isimli ikinci albümü çıkardı. İlk klip parçasını da albümün ilk parçası olan "Vurdum en dibe kadar" isimli çıkış parçasına çekti. |
||
|
||
Ölme lütfen sana ihtiyacımızz var
|
||
|
||
| Kendisin yaptığı müziği sevmem dinlemem ama: Acil şifalar... |
||
|
||
kendisinin yaptığı müzik berbat ama inş. iyileşir....
|
||
|
||
| arkadaşlar barıs akarsu hayatını kaybetti allah rahmet eylesin sevenlerine sabır versin... | ||
|
||
| Allah Rahmet ilesin | ||
|
||
ARKADAŞLAR BARIŞI HEPİMİZ SEVİYORUZ.O ASLA VE ASLA ÖLMEYİ HAK ETMEDİ GENCECİK YAŞTA ÖLEMEZDİ.AMA PEK ÖYLE OLMADI. HEPS ONUN İÇİN DUA ETMİŞTİM AMA OLMADI O ÖLDÜ HEP AĞLIYORUM ŞİMDİ BİLE ONU HERKEZDEN ÇOOOOOOOOOOOOOK SEVİYORDUM O ÖLMEDİ KALBİMİZDE SEN ÖLMEDİN BARIŞ KALBİMİZDE YAŞIYORSUN.
|
||
|
||
konular birleştirilmiştir ThE GeniuS
|
||
|
||
Barışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş sn ölmedin asla düşünmek bile ürkütüyo barışşşş
|
||
|
||
Eet bnde öldüünü annamıştım ama demek ki çok kişinin çıkarı var ki kimse kalkıp bişey söylemedi bu arada maxcoder şehitlerin uğrunda sewe sewe can verdii ülkemde böyle olaylar da oluo bi insanın sewilmesi için sadece vatanıyla ilgili işler yapması da gerekmez yaşın küçük ilerde anlarsın
|
||
|
||
| çok yazık oldu Allah rahmet eğlesin | ||
|
||
| İnş. | ||
|
||
| SENN O GÜZEEL SESİNİİ UNUTMAYCGZ KALBİMZDESNN | ||
|
||
| yanlış adamı öldürdün Allahım demek en iyisi | ||
|
||
Töbe de
|
||
|
||
| Bana Göre Turkiyenin En İyi Rock Sanatçısı herkesçede Öyledir Yoksa milyonlarca insan O kadar Sevgi gösterisinde bulunmazdı Ben Rock sanatçısıyım diyen Dallamalardan Daha Profesyonel Kısacası Bulunmaz Hint Kumaşıydı O. | ||
|
||
kimsenin onu rock sanatçısı olduu için sewdiini zannetmiorm ![]() gerçekten ii bi insandı allah rahmet eylesin |
||
|
||
| olmus insanın arkasından bu sekıl konusulmaz.rocker sadece muzıgıyle deıl kısılıylede on palnda olmalıdır senın olmadgn gıbı | ||
|
||
| barış akarsu pop kültüründe biraz daha alternatif bir yerde duruyordu allah rahmet eylesin. | ||
|
||
| bnce de tam anlamıyla rock soluo denılemesdı ama yıne de gsel soluodu..allh rhmet eylesn.. | ||
|
||
| Allah ramet ilesin diielim | ||
|
||
| yaptığı şey rock denemezdi pek sevmezdim ama sonuçta ölmüş artık dicek bişey kalmıyo llah rahmet eylesin | ||
|
||
Barış seni hep sewiyodum bundan sonra da hep sevicemofffffff offffffff
|
||
|
||
ayy baydınız yaa
|
||
|
||
| son albümü bence öncekine nazaran daha iyiydi.. | ||
|
||
son albümü bence öncekine nazaran daha iyiydi.. bence de
|
||
|
||
| ben bu siteye yeni üye oldum onun için barış seni çok sewdigimibildirmeden burdan geçemiycem dualrımız seninle her zaman yüregimizn en güzel yerlerindesin | ||
|
||
| yeterki ıslak ıslak bakma öyle... | ||
|
||
| sen bbi idol olma yolundaydın ama olmadı ölüm seni aramızdan erken aldı çok başarılıydın | ||
|
||
| Çok dinlemezdim ama üzülmüştüm Allah rahmet eylesin. | ||
|
||
yazık oldu
|
||
|
||
| Dinlemiorum | ||
|
||
seni ölene kadar unutmıyacağız barış akarsu seni cok ama cok seviyorum senin yanına gelecem ama ne zaman seni untmacağız barış abi
|
||
|
||
asla unutmayacağız senii senii ve güsell sesini... seni hep şarkılarınla fotoraflarınla dizilerle hatırlayacağız hep kalbimdesin ve hep orda kalacaksın
|
||
|
||
| Bi Baris Manco bir de Cem Karaca vefat ettiginde aglamisim.. Baris Beni o kadar etkiliyoduki sesini onlara o kadar benzetiyodumki daha dogrusu tarzini olmesi beni cok derinden yaraladi.. Vefat haberini duyugumda kalbime hancer saplanmis gibi hissetmistim.. Seni Seviyoruz Baris.. |
||
|
||
yha yasık ölmüş adamın arkasından nie abuk sbuk koNusUosunz ki?Günah ya bence çk ii briydi kalbimzde yer kazanmıştı sefmiosanız sefmeyin hakından konusmayın allah rahmet eylesin BARIŞ'm tüm sefenlerine sabr dilerim
|
||
|
||
yhaa off acayp üzüldüm o trafik kazasını cıkaranın....
|
||
|
||
| merhaba, KRAMP grubunun cdlerini nerden alabilirim (ideefixe.com.tr haricinde) ? tesekkurler |
||
|
||
| hiç sevmezdim dinlemezdim ama ölümüne üzülmüştüm :S | ||
|
||
bence sesini daha iyi kullanabilirdi ama tercih onundu tabi (Dİ)
|
||
|
||
bn çok severdim ölümüne çok üzülmüştüm Allah rahmet eylesin
|
||
|
||
![]() |
||
|
||
| bende bir kara denizliyim bence rock müziğin gelişimi adına büyük bir kayıp oldu | ||
|
||
Siz nedediğiniz farkındamısınz yaa ... Barış abinin arkasından böle konusmyaa utanmıormusunz !!sadece size acıyorum !!
|
||
|
||
rock yapmıyomuş haa ondan aldığı bütün ödüller pop dalında demii ![]() saçmalamayı kesiin o tam bi ROCKER ![]() we biz BARIŞCILAR daima onun izinden gidicez yıllar sonra dönüp baktığınızda da hala unutulmamış olacak ... |
||