TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Amatör Gruplar

Konu: Sokak Köpekleri

Sayfa: [ 1 ]

rebel 02.07.2007 12:08:08

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595

Sokak Köpekleri, 1995 civarında Ankara'da kurulmuş olan bir Türk punk grubudur. 10 yılı aşkın müzik hayatlarında birçok demo kaydetmiş, Ankara içinde ve dışında birçok konser vermişlerdir. Türkiye'de punk müzik türünü bilen ve dinleyenlerin nezdinde bilinen bir gruptur.

Müzikal ve kültürel olarak 70'lerin İngiliz Punk akımından etkilenen Sokak Köpekleri, şarkı sözlerinde daha çok, sonu kötü biten aşkları konu almıştır (Birşeyler Değişmeli, Bok Gibi, Gözde, Işıl, Kalbimde Sen, Sen Yoksun, Umursamıyorsun, gibi).. Günlük yaşantılarında karşılaştıkları durumları, sisteme ince eleştirilerle harmanladıkları Kanlı Yılbaşı, Gözünü Aç, Faşo Baba gibi şarkıların yanısıra, işin edebi yanına da Bozulur, Gel La!, Transistörman, Azmam Kudurmam gibi eğlenceli şarkılarla değinmişlerdir.

Hiçbir plak şirketine bağlı olmayan grup, çalışmalarına ve konserlerine devam etmektedir.

Kadro : Cem, Furu, Eralp

Register or Login

MaXCoDeR 02.07.2007 22:50:12
musiklerini dinlemeden yorum yapiom pek beenmedim simdi saten sokak kopekleri die isim kurdularsa kesin Cash yada bimiom onun gblerdeir yane BOSS

Brainiac 03.07.2007 11:27:25
Ya dinlemediysen yorum yapmak zorunda değilsin kimse seni zorlamıyor öpücük

MaXCoDeR 11.07.2007 05:28:28
dinledim beenmedim ne olcak 

like 22.07.2007 11:36:26
benim son 6-7 aydır tanıdığım bir grup bence çok iyiler özellikle azmam kudurmam şarkısını çok beğendim.

rocker girl 28.11.2007 04:12:30
walla hiç de fena deiller beendim Grin

lordii 09.12.2007 10:20:03
isim kesinlikle berbatttttt

soldat 19.12.2007 11:37:27
dinledim beenmedim ne olcak 
    bişe olmicak ii yapmışın Wink

papaz_666 10.02.2008 10:29:11
saygı duymak gerekiyor dostum herkese we herşeye yoksa ilk merdiwende düşersin yere  konu dışı

tham1pich 28.06.2008 07:11:35
musiklerini dinlemeden yorum yapiom pek beenmedim simdi saten sokak kopekleri die isim kurdularsa kesin Cash yada bimiom onun gblerdeir yane BOSS

bak... şarkılarını dinlemeden yorum yapman normal (normal olmasada normal nys) ama hiç bir grubun dahada önemlisi bir insanı tanımadan BOSS demen çok yanlış CASH diyosun ben hayatımda o kadar CASH tanıdım BOSS diyen insanlardan daha  dolu... yani diyeceğim kimseyi yargısız infaz etme...ha ayrıca sokak köpekleri de güzel isim bence... headbang

Sayfa: [ 1 ]