|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 *göksu (vokal), *uğur (gitar), *cem (bass), *kıvanç (davul), 2000 yılının haziran aylarında kadıköy mevkiinde uğur-göksu-burak-serdar olmak üzere kurululan türk punk grubu. Register or Login |
||
|
||
çok ayrıntılı dinlemedim ama beğenmedim ayrıntılı dinlersem beğenebilirim ama
|
||
|
||
| guselde turk musiile ne alakasi var anamadim ß | ||
|
||
| Daa açık konuşabilir misin? | ||
|
||
| turkiyele chinini ne alakasi var | ||
|
||
turkiyele chinini ne alakasi var Çin malı değiliz yani dandik değiliz demek istiyor.Resim falan yok ya fikir yürütemedin tabi
|
||
|
||
| baane yha sacmalikdan baska bisi deel | ||
|
||
turkiyele chinini ne alakasi var Çin malı değiliz yani dandik değiliz demek istiyor.Resim falan yok ya fikir yürütemedin tabi ![]() |
||
|
||
turkiyele chinini ne alakasi var Çin malı değiliz yani dandik değiliz demek istiyor.Resim falan yok ya fikir yürütemedin tabi ![]() bah sen
|
||
|
||
| goksu bu alemde 1 man band olarak anılıyomus=) cunku bundan baska 2 grubu daha varmis. davulculari kıvanc poster iti'nde de caliyomus ayni zamanda billboard okurken gozume carpti tanimiyorum |
||