|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 rock malzemesi alınabilecek mekanları buraya yazabilirsiniz yazında herkes faydalansın yavv :Dankarayı da yazın bana lazım oluyo
|
||
|
||
| Köstebek te güzel şeyler var grup t-shirtleri ,eski albümler, grup çantaları -saatleri, kemerler, posterler vs. Bildiğim kadarıyla Taksim Kadıköy ve Beşiktaş'ta şubeleri var. Yalnız bilinen bir yer ara sıra tikiler bile geliyor. Sakin olup kavga çıkartmamak gerekir. Yoksa sonu kötü oluyor. Bizzat denedim
|
||
|
||
| Full iyidi ama çok basitleştirdiler... atlas pasajında ufak bir yer gördüm orjinalden bile daha kaliteli ürünler satıyorlar uğrayın derim
|
||
|
||
| benim bildiğim Alsancak ta Fil Pizza'ya gelmeden 20-25m önce Akbank var ordan içeri giriosun excalibur diye bi mekan gayett güzel bir yer. TÜRKÇE KONUŞALIM!!!! |
||
|
||
ANKARA DA KARANFİL SOKAĞA GİDİN KIZILAYDA HER YER ROCK TŞÖRTÜ KAYNIYOR
|
||
|
||
| hocam alsancakta en ii yer bence death house tam deepin olduğu sokakta gidin tavsiye ederim. bi de studyo ümit var izmirlilerin heppsi biliodur büyük bi ihtimalle tam konak pierin karşısında buralara uğrayın.
|
||
|
||
| Kadıköy de hammer müzik var tişört baskıları gayet güzel bence. | ||
|
||
| İstiklal'de Halep ve Atlas pasajlarında sağlam tişörtler bulabilirsiniz. Bu arada İstiklal civarında korsan CD satan bir yer bilen varsa çok sevinirim.
|
||
|
||
| Bursa'da Şenol Heavy Metal Shop var orasıda baya iyi. | ||
|
||
çok saolun yaa bende arıodum mağaza çok saolun yaaaa ben,m il de bi bok yokkkk albüm bile bulamıyorum en fazla duman var
|
||
|
||
| İstiklal'de şimdi adını unuttum da pasajlardan sonra bi yer var orasının tişörtleri çok güzel | ||
|
||
| Ben genelde Beşiktaş'taki Pentegram'ın bateristi Cenk Ünnü abiyle aram çok iyidir.Ordan alırım.Arada da Köstebekten alırım.Ayrıca Kadıköy'de çok güzel yerler de vardır. | ||
|
||
| selam söyle cenk abiye =) | ||
|
||
bu işin yeri kadıkördür be..............
|
||
|
||
ewt kadıköy gerçekten ii bu konuda bn mesela grup tshirt,çanta ws şeyleri kulnmam ama bunlarn dışındada gerçtn gzl sayılan şeyler bulabilirsnz kadıköyde köstebek,akmar gbi yerlerde kıyafetler bulunabilir raaatlıkla aksesuar olarakta rex'in yan sokağı kaynıo yane...bide faytonun üst kısmında sokaında mor gümüş war ordada gzl incik cıncıklar war... ![]() Türkçe'ye dikkat..! |
||
|
||
| MERSİN de yaşayan arkadaşlar MATRAKSHOP u tawsiye ederim gerçi mersinde 2. bi böle mekan yok zaten.. küçüçük şehir işte |
||
|
||
ben yazmıyım şimdi genelde istanbuldaki mekanlar yazılmış bn yazarsam çok basit durur ısparta neresiii istanbul neresi
|
||
|
||
yaz yaz merak ettim
|
||
|
||
adada hiç yok ole bi yer hea olsa iş yapar aslında....
|
||
|
||
| ankarada bi karanfilde var zaten 'black art' favorim öneririm....... | ||
|
||
| yalnız bi iki gün önce gittik karanfile bir placebo tişörtü bulamadık | ||