|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 admin banlamak ayrı bi şey....
|
||
|
||
mod banlamakla üye banlamak arasında hiç bi fark yok öyleyse neden daha fazla bekliyeyim Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
evet bende daha fazla beklersem bu admin beni banlayacak...
|
||
|
||
admin bizi fena ezmiş sende karşılık vermemişsin
|
||
|
||
düş elime seni benim gibi çıkçakmı bakalım banlayan.Al bea bi daha bi daha yeter heralde bi rekor kırdım
|
||
|
||
hiç bir üye admin banlayamaz ki ceza bile veremez anıL sen kimi banlıyorsun ![]() neyse VaMpiRe neden kullanıcı adın VaMPiRe değil de arada ki p küçük ? sessiz harf o da büyük olmalıydı aaaa çok büyük bir yanlış baN!
|
||
|
||
seni banlamak istemezdim ama aşkın depreşmesin büyümesin sonra üzülürsün
|
||
|
||
iyi anlaşıyoruz
|
||
|
||
Ooo bana da tam banlamalık adam gelmiş.. Yıllardır görüştüğüm biri de olsa ![]()
|
||
|
||
milleti tanıyorum diye banlayamazsın
|
||
|
||
Aman Tanrım bu da ne bende tam şimdi birini banlayayım dedim bakın kim gelmiş zevk için banladım bi daha olsa bi daha yaparım
|
||
|
||
Bi daha olmasın
|
||
|
||
vayy beni korumuşsun ama insan döverdi olmamış beceremedin korumayı
|
||
|
||
Koruyoruz onu da beğenmiyor
|
||
|
||
uyuya kaldı
|
||
|
||
vayy beni korumuşsun ama insan döverdi olmamış beceremedin korumayı beni dövdürtmeye çok meraklı ![]()
|
||
|
||
bu oyunda herkesden çok sen kullanmışsın o banlar bedavamı lan neyse tüm banlar sana gelsin nasıl olsa beleş
|
||
|
||
Milleti tanıyorum diye banlayamazsın demişin.. Tanıdığımı banlayamazsam tanımadığımı banlarım
|
||
|
||
bu yüksek zekaya bir ban eksik seni banlamak zevkliymiş birdaha
|
||
|
||
bu kızın sitede söyledikleri hiç lüzumlu değil
|
||
|
||
Ne banlıyosun direk konuşun anlaşın barışın
|
||
|
||
insanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa
|
||
|
||
bende onu diyorum ya
|
||
|
||
bu kızın sitede söyledikleri hiç lüzumlu değil wayyyyyy neymiş derdin söyle bakıyım hoşuna gitmiyorsa okuma zorlamı ![]()
|
||
|
||
| hemen de muhalefet oluyor bee bu üstteki(bu arada sadece banlamak istedim yoksa ard niyetim yok kırdımsam özür dilerm) | ||
|
||
allahım yarabbim yaa ortalıgı karıştırıyolar milleti konudan saptırıyolar allah allah zaten artık kırk yılın başı girebiliyorum...
|
||
|
||
kendi ağzınla söylüyorsun kırk yılda bir giriyorum diye siteye önem vermiyon yani(ne alaka yaaa pihhh bunu yazdığım için utanıyorum ve sizlerde bni bunula banlicaksınız ama önce ben kendimi banllim )
|
||
|
||
bu yüksek zekaya bir ban eksik seni banlamak zevkliymiş birdaha ![]() başkası diyince alınma kurena, aynısını sen de yapıyorsun Bkz. örnek üstte ![]() ---------------------------------- dediğin gibi onları yazdığın için seni banlıyorum lordii
|
||
|
||
burda oyun oynuyoruz ama benim sana yazdğım cümle senin bana bir önceki sölediğine yönelik orda adam bana (lordi) resmen bu kızın sitede söledikleri hiçte luzumlu değil demiş bu nedemek lan kimse kimse hakkında yorum yapamaz bu sitede rock-metal yorumları var ama üylerin kişilik ve yorumları eleştirileri yok..! orda bu oyun için konuşşsan anlıcam.! resmen genelleme yapmış buda bir küfürdür..! neyse uzatmıyorum..! herkes kendi işine baksın..! sen bu lafı söyleyerek nekadar lüzümlu yorumlar yapıyorsun bilemem..! ayrıca toksinede birşey demişsin orda..siteyle nekadar ilgilisn gibi birşeyler..hadi o şartlardan dolayı giremiyor..sen giriyorsunda naptın..! ortalığı karıştırdın mesela dimi!! kuralına göre oyna bundan sonra..! burda herkese bir özür borcun var ayrıca..!!!!
|
||
|
||
offf beee uzun sürdü mü bunu yazmak okumaya üşendim artık milleti konudan uzaklaştırıcaksın öfff şu üstteki moderatörü banlamak ta ayrı bi sevinç kayanğı biraz fazla oldu pardon
|
||
|
||
Çok banladın milleti hadi bakeyim
|
||
|
||
offf beee uzun sürdü mü bunu yazmak okumaya üşendim artık milleti konudan uzaklaştırıcaksın konu seni ilgilendirmiyordu ki okumasaydın boşuna..!! öfff şu üstteki moderatörü banlamak ta ayrı bi sevinç kayanğı biraz fazla oldu pardon sen gok2 neden bu konuda uyarmadın vampire i
|
||
|
||
| senden bi öncekini banladın ban | ||
|
||
beni banlayana karışma
|
||
|
||
arkandayım kurena ama seni banlamam da lazım, beni banlamışın yanlışlıkla
|
||
|
||
hepinizin arkasındayım manzara çok güzel ..
|
||
|
||
evet manzara böyle güzel güzel ilerilerkene allahın cezası bi Vampir geldii ![]() o beni daha önceden banlamadan ben banlayayım bari
|
||
|
||
yanlış dünyadasın burda vampirlere yer yok ![]()
|
||
|
||
her gün senin gibiler bu yüzden nedensiz ölüyolar bırakın şu inadınızı
|
||
|
||
abi neden sorunlusun sen yaww
|
||
|
||
çok soru soruyorsun
|
||
|
||
mesaj sayın benden çok daha fazla
|
||
|
||
| canım sıkkın ban ban | ||
|
||
ben vampirim banlarım
|
||
|
||
alakasız pogolar çıkarıyo
|
||
|
||
herşeyinde farkında ama fazlası zarar aklın başına gelsin birde bana dondurma yokmu senbilirsin
|
||
|
||
üstteki üstüme kustu
|
||
|
||
| piiihhh üzerine kumuşlarrrr | ||
|
||
üstündeki yalan söledi sende uyarmadın .(yalan kötü birşydir çocuklar )
|
||
|
||
Çok sevgi ban getirir..
|
||
|
||
denize atlıyalım dedi atladım dondum arkadan gelcek sandım ama gelmedin neden yalan söledin
|
||
|
||
Keyfim yok
|
||
|
||
git keyiflen sonra gel
|
||
|
||
yeni uye oldum seni tanımıyom banned
|
||
|
||
tanımadan banlama
|
||
|
||
| su anda niye online ban | ||
|
||
Şeytanlar Vampirlerin yarısı bile olamaz
|
||
|
||
| uykum geldi galiba bann | ||
|
||
| skandal ban | ||
|
||
| niye 333 ban | ||
|
||
imzanı beğenmedim
|
||
|
||
şarkımı beğenmedi
|
||
|
||
geyik yapmyı seven
|
||
|
||
o geyik yapanın iç dünyasını ve yaşadıklarını bilseydin böle diyemezdin öğrenmeden yorum yaptın
|
||
|
||
Çok keyifliyim nihayet bir avatar buldum benim gibi
|
||
|
||
kendi kendini banlıyor sağlıklı değil bu belli
|
||
|
||
okuma kıtlığım var da ondan banladım kendimi, haklısın
|
||
|
||
gerçekleri kabul etmek dünyanın en güzel ve en kötü şeyi ikisi bir arada yaşanan duguların başında gelir banlamak gelmiyor içimden bir değişiklik olsun ban yok
|
||
|
||
herzaman banlamak ıstemişimdir benımde tatmam lazım nasıl bir duygu sebepsiz ban
|
||
|
||
canım cok sıkıldı
|
||