|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 avatarını begenmedım ban
|
||
|
||
benimle konusmuyor,sinirlendim
|
||
|
||
konuşmuyor diye üzülüyor
|
||
|
||
gaza geldım
|
||
|
||
söndürürler havanı
|
||
|
||
havamı sondurdu
|
||
|
||
nicki komik
|
||
|
||
500 senedir imzası aynı
|
||
|
||
oyundaymıs bnmki snr oldum
|
||
|
||
imzasını beyenmedım ban
|
||
|
||
|
||
|
||
seni hiö sevmedim
|
||
|
||
| bahanesiz ban | ||
|
||
bir bahanen bile y0k ![]()
|
||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın benim sana özel bahanelerim var ama çok özel olduğundan ve aramızda olduğundan bi problem yok ![]() kısacası , Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
banlayorum (burda türkçeyi bozmuyorum sadece daralma işlemini gerçekleştirmedim banla(ı)-yor-um) ![]() çünkü en büyük fantazilerimden biri sadece oyunlarda gerçekleşsede admin banlamaktır
|
||
|
||
| çok uzatmış ve fantezisi tuhaf ı ıh Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın benim sana özel bahanelerim var ama çok özel olduğundan ve aramızda olduğundan bi problem yok ![]() kısacası , Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın hayır yaaa belden aşağı vurdun.. b0le de yapılmaz ki utangaç adminim. özeldeyken bile bu kadar da saklı tutulmaz ki ama. admine hareket yaraşır . ![]() ------------------------------------------------ çok banladım bugün yoruldum. son kez burdan gizli ban yapıyorum Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın neoR+ |
||
|
||
çok boş ban
|
||
|
||
kıyamam ama oyun bu
|
||
|
||
| ban ban ban kıyarım rahat rahat | ||
|
||
canım istedi hadi bi tane daha
|
||
|
||
seni hiö sevmedim ![]() ben zaten san bayılıyorum oyuzden
|
||
|
||
Disturbed'le HIM ne alaka?
|
||
|
||
disturbed en sewdigim grup ama himide çok sewiyorum heartagram da sewiyorum banladıgın için sana da ban
|
||
|
||
| şakasına ban Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın
|
||
|
||
keserler saçlarını
|
||
|
||
sen hala gitar almadın al sana
|
||
|
||
kaşının üstünde gözün var
|
||
|
||
delisin deilmisin delisin al ban sana...
|
||
|
||
para desteği yapmıyo ki x kasa jackson alalım
|
||
|
||
| mavi siyah avatarına yakışmış ban. | ||
|
||