|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 İlk önce adları Xero'ydu. Chester'sız olan bu grup, birlikte demo albüm kaydettiler. Daha sonra vokal aramaya başladılar ve karşılarına Chester Bennington çıktı. Ches'in sesinden etkilenen grup üyeleri onu vokal olarak seçtiler. Yeni bir vokal, grubu ses yönünden epey değiştirmişti. Bu nedenle grubun ismini de "Hybrid Theory" olarak değiştirdiler. Fakat bu isim yasal sorunlar meydana getirince, Chester'ın bir park isminden etkilenmesiyle "Lincoln Park" adını düşündüler. İnternet sitesi için uzun bir adresti ve sonunda bu adı da kısaltarak "Linkin Park"'a karar verdiler. 2000 yılında, gruba bir aralar isim olarak düşünülen Hybrid Theory (Türkçe: Melez Teori) albümünü çıkardılar ve adları bu şekilde tüm dünya tarafından duyuldu. Yarısı alıntıdr. Grup üyeleri Mike Shinoda, David Micheal Farrell, Joseph Hahn, Chester Bennington (Vokalist) Bradford Philip Delson, Robert Gregory Bourdon. Albümleri de bunlar Meteora Reanimation Live In Texas Hybrid Theory Collision Course Minutes To Midnight (2007) ''What I've Done'' ve ''Papercut'' şarkısını dinlemenizi tavsiye ederim perfect... web : Register or Login |
||
|
||
| SÜPPEER BİR GRUUUB MÜKEMMEL ŞARKILARII VAAR MIKE,CHELSTER..VS ÇOOOK İİLER WHAT I'VE DONE,NUMB...VSS HEPSİİ AYRI BİR GÜZEEL | ||
|
||
| gusel gurup olmasa gremmy i zor alirlardi | ||
|
||
Taptığım, hastası olduğum tek grup Albümler, şarkılar, şarkı sözleri, klipler kaliteli, anlamlı... Grup üyeleri mücadeleci, iyi insanlar, saygı duyulması gereken kişiler. Savaşa, kapitalizme, faşizme karşı barışın yanında olan 6 yetenekli insan.!
|
||
|
||
| Linkin Park Tube!! Artık LP videolarının tamamını tek bir siteden izleyebileceksiniz.Linkin Park Tube hizmete girmiştir.: ).LP'nin alt yazılı klipleri,özel videoları vs. Register or Login Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Yeni klip ''Bleed it out'' a ! Minutes To Midnight'ın 2.klibi ''Bleed it Out '' adlı şarkıya çekilecek.Klibi ''What i've Done'' adlı şarkıda olduğu gibi Joe Hahn yönetecek. MTM ABD'de 1 Milyon Sattı RIAA'nın verdiği bilgilere göre MTM ABD'de 4 haftada 1 milyon satma baaşrısını elde etti.Ayrıca tüm dünyaya toplamda 3.3 milyon kopya dağıtıldı. Linkin Park Teen Choice Awards'da Aday Gösterildi What I've Done şarkısı "En iyi rock şarkısı" dalında aday gösterildi. Ödüller 8 Ağustos günü yapılacak törenle verilecek. Transformers Soundtrack Albümü Çıktı! ŞARKI LİSTESİ 1. Linkin Park/What I've Done 2. Smashing Pumpkins/Doomsday Clock 3. Disturbed/This Moment 4. Goo Goo Dolls/Before It's Too Late (Sam and Mikaela's Theme) 5. The Used/Pretty Handsome Awkward 6. HIM/Passion's Killing Floor 7. Taking Back Sunday/What's It Feel Like To Be A Ghost? (Not in Film) 8. Styles Of Beyond featuring Mike Shinoda/Second To None 9. Armor For Sleep/End Of The World (Not in Film) 10. Idiot Pilot/Retina And The Sky (Not in Film) 11. Julien-K/Technical Difficulties 12. Mutemath/Transformers Theme (Not in Film) Linkin Park Her Zaman İlk Sırada Yer Alıyor Chester Bennington’ın yan projesi Dead By Sunrise şimdilik çalışmalarına ara verdi ve Chester Linkin Park’la turneye çıkmaya hazırlanıyor. Birkaç yıldır bu projenin devam ettiğini belirten Bennington, ne olursa olsun Linkin Park’ın her zaman daha önce geldiğini söylüyor “Tüm enerjimi Dead By Sunrise için harcıyordum son zamanlarda. Stüdyoda devamlı yeni şeyler kaydediyorduk. Sonra Linkin Park albümü devreye girdi ve Dead By Sunrise’a ara vermek zorunda kaldım. Çünkü Linkin Park her zaman ilk sırada yer alıyor benim için. Önce Linkin Park turnesi bitsin, sonra hemen Dead By Sunrise’ın albüm kayıtlarına başlayacağız.” diye konuştu Chester Bennington. Yeni Albüm mü Geliyor? Bu yıl başka bir LP albümü mü? Belki... AOL.com & Billboard.com'da belirtildiği gibi, bu yıl bir Linkin Park albümü çıkabilir.Remix albüm mü olur, Greatest Hits mi olur, MTM B-sides mı olur, bu bilinmiyor. Ayrıca Yahoo.com, MSN.com, & ArtistDirect.com da "Compilations Boxed and Sets" olarak listelendi. MSN.com da albüm çıkış tarihi Eylül 18 olarak belirtildi. Dünyadan Minutes to Midnight Eleştirileri. Ultimate Guitar,IGN.com,Rolling Stone,In The News ve The Daily Aztec eleştirilerinin çevirilerini okumak için Register or Login Meraklısına Kaynak: Register or Login |
||
|
||
| LP için iyi çalışma yapmışsınız | ||
|
||
| cok gaz parcalari var adamlarin, eskisi kadar dinlemiyorum | ||
|
||
| gerçekten mükemmel bi grupp çook severek dinlediim ve hiç bıkmadıım gruplardan bi tanesi | ||
|
||
| çok iyi bi grup ancak son albümlerini bi kaç sarkı dısında hiç sevmedim, tarzları değismis son albümde | ||
|
||
in the end,crawling hariç ver yolu
|
||
|
||
| çoğunluk Minutes To Midnight albümünü pek sevmesede ben son albümlerini baya sevdim rick rubinin eli değince bi farklı oluyo tabe... | ||
|
||
| ben son kliplerini çok beğendm cidden çok kaliteli şarkıda güzel bnce | ||
|
||
ben son kliplerini çok beğendm cidden çok kaliteli şarkıda güzel bnce son şarkıları çok güzel bence de[/b][/move]
|
||
|
||
linkin park gibi bi grup yok yaa hastayım ben bunlaraaa
|
||
|
||
| Nu-metal'in en büyük ismi bana göre.Çok seviyorum onları... | ||
|
||
| linkinpark gerçekten işini mükemmel yapan gruplardan birisi. benim için 1. sırada..........
|
||
|
||
| tek rakipleri eminem | ||
|
||
yok 50 Cent
|
||
|
||
| evet hiç bu açıdan düşünmemiştim oda olabilir | ||
|
||
| amma da yaptınız ya eminem falan.... bence cok basarılılar | ||
|
||
LP Ne diyebilirim ki bu grup için harika tek kelimeyle Teksastaki performansları her izlediğimde koparır beni Seviyorum hatta bayılıyorum bu gruba
|
||
|
||
| züpr bı grup a place for my head ve ın the and gercekten en sevdklerım | ||
|
||
| Kiskirtici eglenceli zevk veren inanilmaz sevdigim grup Linkin Park..Canli performanslari da bir o kadar buyuleyici Turkiyede maNga Linkin Park tan iyidir diyenlere bir sey demiyorum.. ![]() Su anda en iyisi onlar... |
||
|
||
en çok gıven up sarkısını sevıyorum
|
||
|
||
Bayılıyorum lp ye süperr bi gruppp şarkı ları fln
|
||
|
||
rick rubin adam edicek bunları
|
||
|
||
her şeyiyle mükemmel bi grup
|
||
|
||
| süper grup | ||
|
||
| muhteşem bi grup bıkmadan usanmadan dinliyorum... | ||
|
||
| herşeyiyle harika bi grup herzmn dinlerim | ||
|
||
| a place for my head, bleed it out güzel şarkılar bence... severim bunları | ||
|
||
| A Place For My Head ve With You gerçekten güzel şarkılar bence en iyi grup | ||
|
||
metalde mütiş bunlar yaw gerçekten büük hayran kitlelri we gzl parçaları war...
|
||
|
||
ben hiç sevmiyorum neden bilmiyorum ama hoşuma gitmiyor..
|
||
|
||
tek rakipleri eminem
|
||
|
||
| linkin parkı çok sevmem ama nefrette etmem pek dinelem ama... | ||
|
||
ya zaten artık bence sarmıyor..baksanıza belli isimler belli kişilerin azında sevmiyorum sadece bir şarkısını dinlerim nubm oda anlamından dolay..
|
||
|
||
Chester abimiz haketmediği yerlerde böyle
|
||
|
||
boşversene hakettiği yeri biz görüp kendi göremedikten sonra
|
||
|
||
güzel bi grup ama artık herkes dinlemye başladı(rockçı olmayanlar bile) artık çoluk çocuk grubu oldu...
|
||
|
||
qsl ama şarkılarıı
|
||
|
||
| Tek Kelimeyle Bu Grubun Hastasıyım,Nu metalde Çok Başarılılar,Aslında Hepsinde Başarılılar,Her Türlü Müzik Tarzını Deniyorlar.Bu Sayede Her Kitleden Hayranları Var çok İyi Bir Grup TEK KELİMEYLE MÜKEMMEL
|
||
|
||
| bu sene lp de gelicek buralara hadi hayırlısı bakalım... | ||
|
||
| evet gelicekler her yerde olduğu gibi burayıda kasıp kavurup gidicekler. inşallah haziran ayında konser nerede olursa ben orda olucam
|
||
|
||
| eskiden biraz severdim ama artık neden bilmiyorum belki dinliyici kitlesinden sogudum artık hiç sevmiyorum... | ||
|
||
eskiden çok sewerdim ya taa ki jay-z düetlerini dinleyene kadar sora baya bi sogudum da bu aralar dönen given up sardı beni baya
|
||
|
||
LP'ye BitiYoruM SüPer Bi gRup BencE Ee NedE OlsA LP cİyİZ
|
||
|
||
| sadece chester var o grupta en ii olan gerisi bi boka benzemes | ||
|
||
muhtesemler her sarkilaridna ayri bi kopuyosun Bence onlarda daha ii bi grup yok..
|
||
|
||
| bu grubun bu sitede ne işi var (S | ||
|
||
| adamın scream lerine hastayım yaa super bi grup |
||