TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Yabancı Rock Müzik

Konu: Avril Lavigne

Sayfa: 1 [ 2 ]

avrilım.com 20.04.2008 09:21:43

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
kızı neden de çok kötülüyorsunuz kızla bir sorununuzmu var eğer siz rock tan ve punk tan anlamıyorsanız o bizim derdimiz değil harbidednde kız süper söylüyor avrilıma laf söyleyen olursa benim şartellerim atar haberiniz olsun beyler bayanlar biraz ağır olunda zemininiz sallanmasın

avrilım.com 20.04.2008 09:26:57
senin için öleyse bilmem siz hem avrilı eleştiriyorsunuz ama resimlerini hep tokio hotel asıl siz th ye bakın bir müzik mi denir onların yaptığına beeee

nightmare_storm 20.04.2008 09:34:35
kızı neden de çok kötülüyorsunuz kızla bir sorununuzmu var eğer siz rock tan ve punk tan anlamıyorsanız o bizim derdimiz değil harbidednde kız süper söylüyor avrilıma laf söyleyen olursa benim şartellerim atar haberiniz olsun beyler bayanlar biraz ağır olunda zemininiz sallanmasın
Avril'in son albümündeki değişimden dolayı sanırım bu kadar çok tepki topladığını düşünüyorum açıkçası ben daha önceki albümlerindeki bazı şarkıları takdir etmişimdir (Losing Grip,Im With you gibi). Son albümdeki gerek şarkılar ve gerekse imajının ona yakışmadığını düşünüyorum(beklentilerimin aşağısında kaldığı için).

Toksin 20.04.2008 11:19:22
çok sevmem hatta sevmem yani imaj olarak rock müzik olarak pop bi insan yani kız güzel diye dinliyenleride anlamıyorum ama güzel ona bişi diyemem...

ImMoRtAll 08.05.2008 05:48:43
avril  sesini kaybetmiş  konserleri  iptal edilmiş   sevenlerine  duyrulur.....  aslında iyi olmuş  sessiz hali  daha güzell  Cheesy Cheesy Grin

Disturbed 12.05.2008 08:15:20
çocukluk aşkım benim o ya Smiley her yerde resimleri falan wardı hemen hemen tüm şarkılarını ezbere bilirdim manyagıydım ama tabi ben büyüdükçe avril da büyüdü magazin we paranın tadını aldı uzun bi süre album yapmadı ama tebrik ederim ki dergi we magazin programlarından gerek pozlarıyla gerek (güyaaa) onla bunla yakalanmalarıyla eksik olmadı...Son album zaten berbat masstival performansını da tv den izlemiştim rezalet ses sürekli gidip gelme halinde vs uzun lafın kısası avril eski avril degil hatta bence avril lavigne degil bu başka biri ama eski albumlerinden bahsedicek olursam losing grip,unwanteed,i'm with you,forgatten,don't tell me flan güzeldi...

rock4ever 14.05.2008 04:30:07
GüzeLL KAdıN ŞarKılaRınI FazLa DiNleMem AmMe GüZel qıı Dil bira

avril_ftma 07.08.2008 09:27:33
yaa avrili topa tutanlar sizeee sesleniorum1. sayfayı okumadınız herhalde o kadar ödül almış ve bir sürü adaylıkları var yaniii bnce o kendi tarzını oluşturmuş ve bir sürü hayran kitlesi var....çoğu kişi avrila hayran bnce çok güzel(şirin)bş sesi var..göze de hitap ediyo çok da güzel klippleri falan mütiş.ayrıca sizin dediğiniz kadar kötü olsaydı albümleri bu kadar satış yapmazdı.ayyyyyyyyyy kalitemi bozdurdunuz gene bana beeeeeee...

Sayfa: 1 [ 2 ]