|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 kızı neden de çok kötülüyorsunuz kızla bir sorununuzmu var eğer siz rock tan ve punk tan anlamıyorsanız o bizim derdimiz değil harbidednde kız süper söylüyor avrilıma laf söyleyen olursa benim şartellerim atar haberiniz olsun beyler bayanlar biraz ağır olunda zemininiz sallanmasın |
||
|
||
| senin için öleyse bilmem siz hem avrilı eleştiriyorsunuz ama resimlerini hep tokio hotel asıl siz th ye bakın bir müzik mi denir onların yaptığına beeee | ||
|
||
kızı neden de çok kötülüyorsunuz kızla bir sorununuzmu var eğer siz rock tan ve punk tan anlamıyorsanız o bizim derdimiz değil harbidednde kız süper söylüyor avrilıma laf söyleyen olursa benim şartellerim atar haberiniz olsun beyler bayanlar biraz ağır olunda zemininiz sallanmasın Avril'in son albümündeki değişimden dolayı sanırım bu kadar çok tepki topladığını düşünüyorum açıkçası ben daha önceki albümlerindeki bazı şarkıları takdir etmişimdir (Losing Grip,Im With you gibi). Son albümdeki gerek şarkılar ve gerekse imajının ona yakışmadığını düşünüyorum(beklentilerimin aşağısında kaldığı için).
|
||
|
||
| çok sevmem hatta sevmem yani imaj olarak rock müzik olarak pop bi insan yani kız güzel diye dinliyenleride anlamıyorum ama güzel ona bişi diyemem... | ||
|
||
avril sesini kaybetmiş konserleri iptal edilmiş sevenlerine duyrulur..... aslında iyi olmuş sessiz hali daha güzell
|
||
|
||
çocukluk aşkım benim o ya her yerde resimleri falan wardı hemen hemen tüm şarkılarını ezbere bilirdim manyagıydım ama tabi ben büyüdükçe avril da büyüdü magazin we paranın tadını aldı uzun bi süre album yapmadı ama tebrik ederim ki dergi we magazin programlarından gerek pozlarıyla gerek (güyaaa) onla bunla yakalanmalarıyla eksik olmadı...Son album zaten berbat masstival performansını da tv den izlemiştim rezalet ses sürekli gidip gelme halinde vs uzun lafın kısası avril eski avril degil hatta bence avril lavigne degil bu başka biri ama eski albumlerinden bahsedicek olursam losing grip,unwanteed,i'm with you,forgatten,don't tell me flan güzeldi...
|
||
|
||
GüzeLL KAdıN ŞarKılaRınI FazLa DiNleMem AmMe GüZel qıı
|
||
|
||
| yaa avrili topa tutanlar sizeee sesleniorum1. sayfayı okumadınız herhalde o kadar ödül almış ve bir sürü adaylıkları var yaniii bnce o kendi tarzını oluşturmuş ve bir sürü hayran kitlesi var....çoğu kişi avrila hayran bnce çok güzel(şirin)bş sesi var..göze de hitap ediyo çok da güzel klippleri falan mütiş.ayrıca sizin dediğiniz kadar kötü olsaydı albümleri bu kadar satış yapmazdı. |
||