|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 bn olsam direk belli CEWAP VERME LAN HAYVAN deip dalarim xD |
||
|
||
| bnde ona laf atarim | ||
|
||
| maxcoder o zaman sana güzelce bi dalmam gerekicek amikcan sana da laf atmam gerekiyo sanırım
|
||
|
||
duruma göre değişir ama genelde bana laf atanlar bayaa belalı olur bende duymazlıktan gelirim
|
||
|
||
| bna bi boq olmuo zykoya sorun bişii olursa bi telefonda HASAN abiler gelio | ||
|
||
kenara çeker konşurum ama nası bi konuşma olur onu adamına göre yaparım
|
||
|
||
| o an ki psikolojime bağlı... | ||
|
||
| kufretse guler gecerim kavga edicek halim yok. ama laf atsa pisman ederim bi kere yolda yuruyodum elimde de kemanim vardi adamin biri geldi laf atti iplemedim sora dedi ki kemani da varmis dedim ki yayı da var bunun birasdan arkadan temas edicek sana dumur oldu adam |
||
|
||
| polemie girmem hayvanlarla işim olmaz yhu hayvanlara ayıp oluyo ama neyse | ||
|
||
| onun seviyesine inmem.. sallarım gitsin | ||
|
||
ne dion la ....... derim ondan sonrası gelir zaten .
|
||
|
||
BENDE ONA DERDİMKİ BENİM ADIM KERİM ADAMI ??KERİM
|
||
|
||
| Allah din iman ulen deyip parçalarım. | ||
|
||
kutsal sayı saldırısııııııııı..... (bi insanı 666 parçaya böldügünüzde kutsal sayı saldırısı oluyo.. )
|
||
|
||
direk kılıçtan geçiririm herlade (bu aralar çok japon animesi izliyom )
|
||
|
||
| O anki ruh halime bağlı. | ||
|
||
oylamada yok ama annemi çağarırım
|
||
|
||
| annen gelende kadar kim bilir ordan kaç kişi daha sana küfür eder...ya niye öldürmüyosunuz şu adamları anlamıyorum biraz kan yavvvv.... | ||
|
||
annem gelmesse sen gel öldürmekte ustasın bilinçli ve yapıcı fikirlerin var
|
||
|
||
| ben teaa adada oturuyorum ben gelene kadar sen annene de gidersin annende sana gelir yani (oha küfür gibi oldu heaa yanlış anlaşılmasın)........ | ||
|
||
|
||
|
||
grup halinde yürüdüümüs için sorun olmas direk dalarıs ama tek başıma yürürken öle bişi olsa grubu toplarıs akşam daatırıs
|
||
|
||
asasasdasdada ![]() küfür eden yere yatıp ölü taklidi yapana kadar konuşurum ![]() anketi açan arkadaş bence bir daha anketlerine diğer diye bir şık koymayı dene
|
||
|
||
elektrik veririm
|
||
|
||
| (küfüre göre degişir) koltuk altlarına bir çift et kancası saplayıp asarım (en sevdigim ve kendi türettigim aşırı kanlı işkence) | ||
|
||
ruh halime göre değişir ya dalarım yada hiç onun seviyesine inmem
|
||
|
||
Hiç takmam. Onun sorunu(karakter meselesi)
|
||
|
||
| ne diyon lan deyip dalarım valla sonra da var gücümle kaçarım
|
||
|
||
dalarsan biraz zor kaçarsın
|
||
|
||
yaalayıp bende küfrederim sonra bende kaçarımmm
|
||
|
||
| kaçarım yaaa kaçamammı
|
||
|
||
kaçarsın kaçarsınnn hemde ii kaçarsınn
|
||
|
||
| işsiz gucsuz psıkolarla mı ugrasacam duymamazlıktan gelir yoluma devam ederim | ||
|
||
| böyle dallmalara ne vakit ayırılır ne de seviyesine inilir...duymamazlıktan gelirim | ||