|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 bnce devam etmeli |
||
|
||
| devam etmeli ne gusel izlioduk | ||
|
||
Kıro dizisi zaten baska birinden de izlemesini beklemezdim bnce devam etmeli
|
||
|
||
| zaten devam etmiyor mu ? Ayrıca kıro dizisi diye nitelendirmenin manası ne anlamış değilim. |
||
|
||
zaten devam etmiyor mu ? Ayrıca kıro dizisi diye nitelendirmenin manası ne anlamış değilim. mantıksızlaşıyor bazıları devam etmeli gerçekleri gösteriyordu
|
||
|
||
zaten devam etmiyor mu ? Ayrıca kıro dizisi diye nitelendirmenin manası ne anlamış değilim. mantıksızlaşıyor bazıları devam etmeli gerçekleri gösteriyordu ![]() |
||
|
||
| Ne yazıkki bu diziyi izleyenlerin %99u kıro Ben nerden biliyim senin de onlardan olmadığını Hem konuşmaların yazdıkların falan da onu gösteriyo |
||
|
||
| bu seni heç enterese etmez | ||
|
||
Banane ya
|
||
|
||
ozaman sus
|
||
|
||
| iğrenç film >:(devam etmesin | ||
|
||
iğrenç ötesi
|
||
|
||
iğrenç ötesi ![]() Sen git yalan rüzgarını izle ![]() |
||
|
||
| kurtlar vadisinden gençler etkileniyormuş falan filna bunlar hikaye.banane kardeşim etkilenmesin.bilinçli izleyici olsun herkes.kurtlar vadisinde çok güzel şeylere temas ediliyor.önemli olan bu.anlayan anlar anlamayn izlemez zaten.gençlerin etkilenmeleri yasak nedeni olmamalı. | ||
|
||
ben nefret ediyorum bu kurlar vadisinden plastik dünyanın naylon delikanlıları
|
||
|
||
| fark etmez devam etsin izleyeni çok ama ömrümde pekde izlemiş diilim ve o diziyi izleyenlerin %99 da kıro diil yani o nerden çıktı yaw nesse | ||