|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 kararsizim |
||
|
||
| bilemem | ||
|
||
olmamı bizim evin içinden geçtiler gördüm
|
||
|
||
| Hiç görmedim olduğunada inanmıyorum | ||
|
||
|
||
|
||
| ben ufo olarak değilde başka bir gezegende bir uygarlığın olduğuna inanıyorum. | ||
|
||
bence ufoda var baska bı gezegende uygarlıkta var ben bundan kesınlıkle emınımmm
|
||
|
||
olabilir bilmiyorum görmedim
|
||
|
||
| olabilirde olmayabilirde kararsızım yhu | ||
|
||
| olsa ne olur olmasa ne olur.bize ne faydası olmuş eğer varsa.yada ne zararı olmuş.bunlar boş şeyler yani.bence kesinlikle yok.insanları kandırıyorlar.olsaydı bugüne kadar çıkardı bi şekilde ortaya. | ||
|
||
Hiç görmedim olduğunada inanmıyorum
|
||
|
||
| Vardır ama kesinlikle bizse görünemez çünkü onların gezegeni ile dünya farklıdır.Isısı olsun havası olsun.Örneğin plüton ordan buraya bir ufo geldi diyelim saniyesinde ölür.Buradaki sıcağa dayanamaz. | ||
|
||
Görmedim,görmesemde olur
|
||
|
||
yorum sizin.. |
||
|
||
| bir geyik konusunun altında yorum yapmak istemesem de Register or Login siteyi bir ziyaret etseniz iyi olur.. |
||
|
||
Vardır ama kesinlikle bizse görünemez çünkü onların gezegeni ile dünya farklıdır.Isısı olsun havası olsun.Örneğin plüton ordan buraya bir ufo geldi diyelim saniyesinde ölür.Buradaki sıcağa dayanamaz. ona bakılırsa normal insan vücududa aydaki basınca dayanamaz ama önlemini alıp gidiolar |
||
|
||
Vardır ama kesinlikle bizse görünemez çünkü onların gezegeni ile dünya farklıdır.Isısı olsun havası olsun.Örneğin plüton ordan buraya bir ufo geldi diyelim saniyesinde ölür.Buradaki sıcağa dayanamaz. ona bakılırsa normal insan vücududa aydaki basınca dayanamaz ama önlemini alıp gidiolar ![]() bu arada Ufolarr varrrr gelicekler ve hepimis ölücessss.dünyaya inip ciğerlerimizi sökücekleeeer.Kan Kan Kaannnn Ölümmmm Höööaaarrgghh
|
||
|
||
|
||
|
||
| Roswell olayındaki bazı karmaşaları sağolsun bir general giderdi. Evet uzaylılar var. Hatta Dünya'ya da indiler. | ||
|
||
varsa ekim'e,yoksa ..... (6 karakterli ayıp kelime)
|
||
|
||
inşallah gelipte yemezler bizi yeaaw ben torunlarıma eskiden aldığım metal albümlerini göstericem daha umarım yaşarız o kadar
|
||
|
||
| waR dioLaR aMa HeNüs baNa göRüNMeDy =D | ||
|
||
var var ben gördüm gelsin dost mos demesini beklemem aşşada balta var mutfaktada ekmek bıçagı direk alıp girişecem (aman goxel görmesin uzaylıyı melez bi ırk yarata bilir.... )
|
||
|
||
2 kere falan bizzat sahit oldum ..Biri video daki gibiydi...3 tanelerdi.. Belirli cizgiler uzerinde hareket halindelerdi.. Kucuktum pek hatirlamiyorum..Digeri ise bu yaz.. Aksam ustu tam hava kararmadan.. Mavi florasan rengi bir isik saciyordu.. Yukari dogru saydamlasarak kayboldu... 3-4 sn lik bir goruntu
|
||
|
||
görürsem var görmezsem yok
|
||
|
||
| Bu kadar dar bir düşünme biçimi ilginç tabii =) Neyse,, Kumburgazdaki görüntülerin UFO olduğu TÜBİTAK tarafından doğrulandı. Ayrıntılar : Register or Login Fazla söze gerek yok sanırım daha fazla. |
||
|
||
sağol..
|
||
|
||
Görmedim hiç ama olabilir yani neden olmasın .Koskoca evren..Sadece biz mi yaşayacağız yahu
|
||
|
||
peki varsa bunlar neden bize görünmez bir sebep olması lazım ne acaba bilen varmı??
|
||
|
||
bakan görür gelsinler gelecekleri varsa görecekleri de var.......bögeaaaaaaaaa
|
||
|
||
he bakan görür diyo yaa he geldi bana bak ben ufoyum dedide biz bakmadık zaten
|
||
|
||
| Bence kesinlikle var tek başıma olmamız aşırı saçma | ||
|
||
tek başımaz olmamış olabilirizde bir tek O dışında görmediğimize inanamyoruz ki varsalarda çıksınlar ortaya bizde görelim varmı yokumu sorusundan kurtulalm korkmasınlar bizden heyy burdan site adna sesleniyorum eğer bizi okuyorsanız korkmayın yemeğiz gelin bekleriz
|
||
|
||
Olabilir de Olmayabilir De... Allah'ın takdirine kalmış.. Ama Nasa'nın 2 uydu yollayıpta, aha marsta ufo var galiba, adama benzer bi şey gördük demesiyle olacak kadar, yakında değillerdir... Ve Allah yarattığı çoğu şeyi , bir sınav içinde bulundurduğu için, ufo varsa, nasıl bir sınav içindelerdir bilemicem.. O yüzden yoktur herhalde...
|
||
|
||
ne yani kumburgaz'a mı geldi şimdi bu ufo başka yer kalmadı sanki köprü vaar kadıköy vaaar ne biliyim taksim,beyoğluu vaarr kumburgaz'dan mı çıktı bu ufo
|
||
|
||
aman varsada şuan bize zararı yok
|
||
|
||
aman varsada şuan bize zararı yok nası bize zararı yok illa istiklal caddesine yatay bi iniş yaptığında mı aklın başına gelcek yani ![]()
|
||