|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 yorumlarınız.. |
||
|
||
| tikilerin oyuncağı haline geliyor... | ||
|
||
nereye gidiyor gitmiyor yerinde sayıyor sahte rocker lar yüzünden
|
||
|
||
| yakında Van'a doğru yolculuk TÜRKÇE'ye DİKKAT EDELİM... |
||
|
||
| HİÇbir yere gitmiyor gidemiyor şu samnlar gözlemledigim kadaryla eline gtar alan rockcı oluoo aslında onlar yüsenden kaliteli gruplarda yok oluyo ne warsa yabncılrda war abicim bu konuda | ||
|
||
| Bence rock müzik gelişiyor (sadece pop/rock) metal için aynı şeyi söyleyemicem. İnsanlar hala anlayamadılar hala önyargılılar bu müzik hakkında. Aslında Türkiye'de taş gibi gruplar var. Çok sağlam black/death , grindcore grupları var ama sıyrılamıyorlar. Hakketikleri yere gelemiyorlar. Bu da kimin suçu oda tartışılır.. Ama biz çok küçük bi azınlığız ondan eminim.. |
||
|
||
| popun gördüğü ilgini yarısını görseydi daha iyi bi hale gelebilirdi ama bizim ülkemizde ismailYK dinleyen çok o yüzden biraz kötü bi durumda diyebiliriz | ||
|
||
| Gidiyo işte..Çok görüyorum etrafımda Slipknot,placebo vs sweetli insanları e gidip konusayım diyorum bakalım biliyor mu bi şeyler ama geçiştiriyorlar bi şarkılarını bile bilmiyorlar... | ||
|
||
| yerinde say uygun adım marş marş | ||
|
||
Bu gidişle Metal'in adını bile duyamıcaz galiba..
|
||
|
||
metal sadece türkiye diyil genelde müslüman ülkelerdede yadırganıyo bunun sebebi aptalca satanizim le baglantısı olabilir diye düşünüyoorum ama rock gelişiyo sanırım biraz daha kaliteli işler yapmak gerekiyo ama mesala bulutsuzluk özlemi mogollar bu insanlar bize örnek olabilicek insanlar onların yolundan gidilmeli bence metal konusundada bi tek pentegram var yani ama onun gibi gurupların çıkıcagına inanıyorum ben kesinlikle bu amatör guruplara destek vermeliyiz albüm alırken korsan deil orjinal almalıyız yoksa bu guruplar oldugu yrede kalır gerçekten tabi iş albüm almakla bitmiyo bu müzigi çevrenize tanıtmalısınız insanlar metali sadece kafa sallamaktan ve bagırmaktan ibaret oldugunu zannediyor eger insanların kafasındaki bu fikri silebilirsek gerisinin gelecegini düşünüyorum ![]() |
||
|
||
| bence özentiliğe gidiyorrrrrrr her kendini toplumda göstermek isteyen rock ve ya metal dinliyorrr | ||
|
||
| eskiye göre iyi iyi | ||
|
||
| Gelen gruplara bakarsak gelişme var gibi.. Ama yerli gruplar hep aynı isimler aynı şeyler.. | ||
|
||
Gelen gruplara bakarsak gelişme var gibi.. Ama yerli gruplar hep aynı isimler aynı şeyler.. gruplarda gelişme varda sormak lazım dinleyicilerde kalite ve gelişme varmı
|
||
|
||
| bence gruplarda değil sadece grup sayısında gelisme war yoksa hepsi bir digerinin kopyası tarz olarak hep aynı seyler değisik bisey yapmaktan korkuyo hepsi | ||
|
||
arkadaş zaten gelen grup derken içlerinden kaliteli olanlardan bahsetti
|
||
|
||
o zaman grup sayısında bile gelişme yok ![]() saka bi tarafa turkce rock yapan grupların hepsı aynı bence metal yapan zaten yok gibi yada gereğinden fazla yeraltında kalmıslar |
||
|
||
| Onları yeraltında bırakanlar kim sizce? | ||
|
||
| bu sorunun bence bi cevabı yok eger piyasanın yuzunden bu kısılerın yeraltı kaldıgını savunursak hayko ornegı war onumuzde turkıyeye brutal vokalı getıren adam hayko bunu basarabılıyorsa dıger gruplarda basarabılır yanı onların bu sekıle kalmasında pıyasanın,dınleyıcı kıtlesının bı sucu oldugunu dusunmuyorum | ||
|
||
Gelen gruplara bakarsak gelişme var gibi.. Ama yerli gruplar hep aynı isimler aynı şeyler.. gruplarda gelişme varda sormak lazım dinleyicilerde kalite ve gelişme varmı ![]()
|
||
|
||
| sanırım bu ülkede ben rockerım diyip Gökhan özen dinleyenler olduğu sürece yerinde saymaya devam eder | ||
|
||
bu sorunun bence bi cevabı yok eger piyasanın yuzunden bu kısılerın yeraltı kaldıgını savunursak hayko ornegı war onumuzde turkıyeye brutal vokalı getıren adam hayko bunu basarabılıyorsa dıger gruplarda basarabılır yanı onların bu sekıle kalmasında pıyasanın,dınleyıcı kıtlesının bı sucu oldugunu dusunmuyorum türk metal müziğinde son yıllarda çok büyük gelişme var ama söylediğin gibi yeraltında kalıyor.Hayko cepkin sesini duyurabildi diye yapan yapıyor olmuyor.Bu konuda gruplarımıza yardım eli uzatılmaya başlayıncaya kadarda öyle kalacak hayko Cepkin'den çok daha kaliteli müzik yapan gruplarımız da var.
|
||
|
||
| aynen | ||
|
||
hayko cepkin getirmiş brutali türkiyede 70li yıllarda bile prog / doom yapabilmiş gruplar varki bugün dinlediğim zaman asla 38 yıl önceki müzik bu diyemiyorum. |
||
|
||
haykoyu kim soktu şimdi buraya
|
||
|
||
Arkadaş abartmış biraz brutal'i getirdi falan..
|
||
|
||
şaka yapmış aldırma yanlışlıkla olmuştur aslında ben getirdim çaktırma
|
||
|
||
| underground çok grup var | ||
|
||
| Bu kadar embesil dinleyici olduktan sonra onlar çıkamazlar yukarılara.. | ||
|
||
heyyy embesil olmayanlardan bahset birazda ala ala
|
||
|
||
ben buraya bakmıyodum uzun zamandır arkamdan baya konusulmus cevap vereyım bari ben brutalı turkıyeye getırdı derken brutalı bılmeyen pek cok kısıye haykonun tanıttıgını kastetmıstım yanlısım varsa duzeltın yoksa tabıkı hayko getirmedi brutalı
|
||
|
||
| turkıyede bır hayko cepkın gercegı vardır..ewet çokta başarılı olmuştur..türkiyede rock adına ilerki yılarda birşeylerin onculeri arasında adı gecenler arasında olabılır...fakat bu başarının arkasındaki gerçek neden hayko degıl haykonun bı alternatıfının olmayısıdır.haykonun turk rockı adına katıgı burutali bukadar dıkkat cekıp ılgı gorüorsa..buda türkiyenin türk gencın aslında kaliteye nasıl aç oldugunun en buyuk ıspatıdır... | ||