TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Haberler

Konu: 110’dan yeni albüm ‘Kontrol’

Sayfa: [ 1 ]

sr2c 21.07.2007 14:00:09

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Elektronik rock müziğinin Türkiye’deki öncü gruplarından olan 110, Temmuz ayının ilk günlerinde DMC etiketiyle çıkardıkları 2. albümleri Kontrol ile başarılı çizgisini korumaya devam ediyor. ‘Düştüm’, ‘Dünya’ ve ‘Çünkü’ adlı parçalarıyla önümüzdeki aylarda 110 seslerini sıkça duyuracak. Candan (Tezel), Ozan (Yılmaz) ve (Mehmet) Esemen’den oluşan kadrosuyla 110, yeni albümlerinin ilk kliplerini ise ‘Düştüm’e çekti.

2003 yılında Candan ve Ozan tarafından temelleri atılan grup Esemen’in de katılmasıyla günümüzdeki halini aldı. 110 ismini İstanbul rock müziğinin iki merkezi olarak gördükleri Taksim ve Kadıköy arası işleyen otobüs hattından esinlenerek alan grup, EMI etiketiyle piyasaya sürdükleri ilk albümleri ‘Atomların Harika Dünyası’ndan çıkardıkları ‘Bitti mi?’, ‘Özledim Seni’, ‘Gölge’ ve ‘Tuzak’ adlı hit parçalarına çektikleri kliplerle ülkemizin önemli müzik kanallarında ağırlıklı olarak yer aldı. Müziğinde elektronik altyapı üzerine kurulu ritmik ve melodik öğelerin öne çıktığı 110 özellikle ‘Tuzak’ isimli parçalarıyla önemli yerli kanallarımızın listelerinde yer almanın yanı sıra MTV European World Chart’ta 6 numaraya kadar yükseldi.

Şu ana kadar Rock İstanbul, Rock’n Coke gibi büyük festivallerde sahne alan, pek çok şehirde mekan ve okul konserleri veren 110 bu yaz Radar Live ile 2007 yazının açılışı yaptı. Önümüzdeki günlerde Zeytinli Rock Festivali’nde yer alacak olan grup, 2007 yazının en büyük organizasyonlarından Rock’n Coke’da da ana sahnede önemli bir performansa hazırlanıyor.

Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

Rockium 22.07.2007 01:28:28
Albüm 11 şarkıdan oluşuyor;

Kimse Bilmez
Uyuduysan
Çünkü
Dünya
Tek Tek
Kayıp Kentin İnsanları
Hayat
Ağlama
Düştüm
Sustum
Çocuk Parkı

Register or Login
www.myspace.com/110line
adresinden şarkıları kısmen dinleyebilirsiniz.

susannah 25.07.2007 13:31:33
albümü dinledim ama fazla beğenmedim bir öncekinin tekrarı gibi geldi bana...

Scorpion 18.08.2007 18:21:08
albümü dinledim ama fazla beğenmedim bir öncekinin tekrarı gibi geldi bana...

bir daha dinle derim... Wink

Sayfa: [ 1 ]