|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Skinny Puppy ve Sister Machine Gun türün en bilinen gruplarıdır. 90'ların ilk yarısında Trent Reznor ile daha hafif denilebilecek şekilde devam ederken Godflesh ve Ministry ile sert yönünü bulmuştur. Laibach, türe katkılarının önemi büyüktür. 90'ların ilk yarısına kadar oldukça durgun seyreden ve bir türlü hakettiği ilgiyi bulamayan tür Marilyn Manson ve özellikle Rammstein'ın günümüze kadar artarak gelen başarılı çalışmalarıyla adeta yok olmaktan kurtulmuştur. Rammstein türü daha karanlık ve atmosferik öğelerle yorumlamıştır. Endüstriyel metal grupları genelde kalabalıktır. Çoğu grup çift gitar kullanır ve gitarlar sample'lar ve synth'lerle desteklenir. Gitar tonları çok sert ya da melodi yüklü olabilir. |
||
|
||
| Rammstein! gerisi... | ||
|
||
| Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın |
||
|
||
Rammstein! gerisi... aynen bnm icin de oyle
|
||
|
||
| Rammstein derim ondan sonra susarım | ||
|
||
Rammsteindan başka dinlemem
|
||
|
||
| işte müziğin babası bütün temsilcilerini severek dinlerim Marilyn Manson rammstein rob zombie deathstars fear factory varmı böle müzik |
||
|
||
Rob Zombie direk endüstriyel demek zor yaptığı şarkılarda özellikle popüler şarkılarını kast ediyorum örneğin American Witch,Dragula,Living Dead Girl,Never Gonna Stop ın öğeleri endüstriyellik(ki buda uydurma bir addır )taşıyabilir ama Superbeast,Iron Head(feat Ozzy) bu parçalarıda daha çok death metaldir;zaten bu insanın yaptıklarının veya grubunun mu demeliyim, yaptıklarını sürekli takip ederim hiç bir zaman şu tür yapıyorum dediğinide okumadım netden, ona göre tek gerçek ölüm,bu her ne kadar death felsefesi olsada Rob, metalin birçok soundunu kullanmaktadır.(Tabi Rock öğelerini de unutmamak lazım)Özellikle son dönem Rob&Helloween(bu bir film yani Matrix den sonra yine en başarılı soundtrack lerden birine daha imza attı) çalışmaları Amerika'da büyük sükse yaptı ve Ağustos'ta da Live Albüm çıkartacak.Bu arada Skull ablamız ile arası çok iyi(azıcıkda magazin olsun)
|
||
|
||
RAAAAMMMMSTTEEEEEIIIIINNNNNNNN
|
||
|
||
rammstein tek derim
|
||