TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Türk Rock Müzik

Konu: Grizu

Sayfa: [ 1 ]

lissa_sc 21.07.2007 14:35:27

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

Grup 1993 yılında Emre Akdeniz ve Selçuk Mısırlıoğlu tarafından isimsiz olarak kuruldu. Daha sonra basçı Kutay Yurdaer'in katılımıyla "Grizu" adını aldı. Yıllarca haftasonlarını kiralık prova stüdyolarında geçirdiler. Sayısız davulcu geldi gitti, en uzun süre Altuğ Yıldız ve Veysel Ahmet baget salladı, Sabri Kalaycıoğlu gitar çaldı. 96'da ilk albümleri Ada Müzikten çıktı, handikaplarına karşın samimi ve renkli yapısıyla dikkat çekti. "Bütün Bunlar Düş" parçasına çektikleri klip sınırlı bir dinleyici kitlesiyle tanışmalarını sağladı. Grubun fanatik dinleyicileri aynı klibin bir TV programında iki yıla yakın listede yer almasını sağladılar. Albüm öncesi ve sonrası pekçok üniversitede ve birkaç barda çaldılar, bazı TV ve radyo programlarına katıldılar. Hayatın getirdikleriyle beraber bu kadro son buldu.

2001'de bugünkü kadro oluşturuldu ve daha olgun ve modern bir müzik yolunda çalışmaya başladılar.

TUZLABUZ
Bir Daha Asla        
Dalga    
Bira Ve Kahve       
Köpek       
Kan Ve Para        
Sen Bir Hiçsin       
Tuzla Buz       
Bütün Bunlar Düş       
Ölüm       
Ladin

Register or Login
www.grizu.com

vine 19.09.2007 03:21:03
dun gece eve gec geldim diye annem kizmis, bazilari hic gelmiyor  gibi cok sempatik sarki sozleri olan orjinal bi gruptu... yeni biseyler yapsalar keske Sad

HYPE 20.09.2007 09:26:28
adını daha önce hiç duymadım ama bundan sonra dinlicem

idil 01.10.2007 05:37:07
İLK DEFA DUYUYORUM BU GRUBU..BUNDAN SONRA DİNLİCEM  Grin

radikalrock 06.12.2007 14:08:16
96 alti yilinda cikan tuzla buz albumu grubun tek abumu arti ii seyloer duydum grup tekrar birlesmis ve her an bir album le geri donebilirler gibisinden bira  ve kahve  baya sarmisti tekrar donmeleri harika olacak...

deadhands 20.01.2008 15:35:16
güsel sözler yasmayı başarabilmiş tipler en azından aşk tan başka şeylerede yer vermişler değer verdikleri tek şe aşk diil insan olduumuzu hatırlatmışlar eskiden beri dinlerim kayıtla eski yöntemlerle o yüzden çok basit bişi yapıolar gibi gelio ama öl edil esasında :)benceee

pena 20.01.2008 15:41:33
ben bu albümü arıyorumm yaaaa...

kurena(: 25.01.2008 13:33:22

Register or Login burdan bulabilirsin sanırım Wink

kurena(: 25.01.2008 14:16:47
zaten uzun zamandır yoklardı..birden çıkışında mantıklı olmadığını düşünüyorlar sanırım Undecided ama iyi oldukları kesin..! Wink

Sayfa: [ 1 ]