TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Tartışma

Konu: bütün rock tarzlarını benimseyen bi tür varmı warsa adı nedir?

Sayfa: [ 1 ]

VLKN 01.08.2007 04:01:59

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
yaw bn rock müzik nzmandır dınlıorum dedım bu bole oolmucak.bnde rock takılmaya baslıcam ama nerden baslıcamı bılmıorum ne taz giyinsem bilmiorum tarzım ne desem bılmıorum. rocker mı denıo nedenıo tam emınde dıılım bilgili arklar yardımcı olursa sewınırım....

sr2c 01.08.2007 05:37:53
Bence bu olayın tarzı olmaz her siyah giyinen harbi rock sever olmaz her açık renk giyinende pop sever olmaz hem illa kendini dışarıya göstermek zorunda da değilsinki Wink bence rock müziğin zevkini al sadece gerisini boş ver

VLKN 01.08.2007 07:41:06
yanı orası ole ama yınede tarzına uygun gıyınmelıyım yanı soruolar ne dınlıosun flan rock dıosun ama hıphop giyiniosun bole bişi olur mu olmas o yuzden le sıyah flanda gıyınmek ıstemıorum ole her yerı sıpsıyah olurmöu arada bi giyersın o ayrı bısı.peki bu tarza nedenıo butun turlerı dınleyen yanı butun olmasada coğunu dınlıosam nedenır bu tarza

Rockium 01.08.2007 11:38:55
 Cheesy Cheesy

Dostum,kişisel karakter belirleme sürecinden geçtiğin belli.

Rock müzik ile giyimin alakası yok.Alakası şu yönde sadece,bu işi icra edenler belli bir şekle bürünürler mesela black metal yapanlar siyah giyinir makyaj yapar,heavy metal icra edenler deri giyer,takı takar.Tüm bunlar bu işi yapan insanlari çin.

Sorun ne?
Özenti olmak,yani kendini rockstar gibi göstermeye çalışıyorsan kendini zorla kendin olmayan kalıba sokmaya çalışıyorsun demektir

Rock müziğin bir sürü türü var hepsi farklı fikirler farklı var oluşlar için yapılmakta,müzik sadece ruha hitap etmeli,ben şucuyum bucuyum diye kendini paralamaya gerek yok,"Kalbinde nasılsa öyledir"

Biz bu siteyi neden kurduk bizim neden bu işi kitlelere duyurma derdimiz var?

Sadece hobi ve "Onlar yarattılar,biz yaşatıyoruz" diyebilmek için.

VLKN 03.08.2007 08:56:02
bakın bn müzikle buyudum,yanı herseyım muzıkle oolustu boş dururken bıle farkında olmadın melodı mırıldanıorum. nese bn bu konusmak ıcın gelmedım asıl zevkı rock ta almaya basladım ve bole dwam etmesını ıstıorum,ve herkez tarzına gore gıyınır mesela bi insan resmıyet hastasıysa takım elbıse gıyer,nblım sporcuysa rahat seyler gıyer vb. yanı ınsan ılgılendıı zman gecırdığı vb seylerın tarzına uygun gıyınımlere kusanır. yanı bu boledır. size sadece iki sorum war bnm gibi olanlara nedenır yanı coğu rock turunu dınleyen bnmseyenlere ne ad werılır ve bnlar nasıl giyinir sacı bası nasıldır ister sanatcı ıster ozentı  fak etmes en azından ne oldunu bellı edıcek kadar... bni aydınlatmanısı umuyor,saygı duyuyorum.

anlasMA 17.10.2007 09:50:04
ROCK MÜZİGİN SINIRLARI KESİN OLARAK ÇİZİLMEMİŞTİRKİ GİYİM KONUSUNDADA BEN NE İSTERSEM ONU GİYERİM KİME NE  Wink

let_s_dance 19.10.2007 14:15:41
ne sacma soru ya ne ıstıyosan onu gıy kardesım zaten kalbınse rock varsa o senı gıyınıs, yasayıs, davranıs tarzı olarak bı yone surukler

bebek 20.10.2007 12:13:08
Herkez dalgasına bakar  kendi dalgasına  başkasına bakarsa  yürümez bu iş  üstündekinin yakışmadını belli eder  o deildir  belli olur  saten

BloodLine 23.12.2007 15:53:58
kot giyin abi üstüne sevdiğin grubun tshirt'n giy aaltına güzel bi kundura,saçları yana yatır  kral2

Fallout 24.12.2007 09:18:17
forumdaki en saçma topic olmuş kanımca  bravo

K1NGEFER 07.01.2008 09:30:56
ya ben bigün giyerim metallica load t-shirtümü ertesi günde sarı gömleğimi giyerim ama gömlek giyincede hala metalciyimdir sonuçta Smiley

Cruelty.Piggy 07.01.2008 11:02:56
Rock takılmak nedir? Off neler düşünüyosunuz ya  bravo

SpartaN 07.01.2008 13:31:54
Cheesy Cheesy

Dostum,kişisel karakter belirleme sürecinden geçtiğin belli.

Rock müzik ile giyimin alakası yok.Alakası şu yönde sadece,bu işi icra edenler belli bir şekle bürünürler mesela black metal yapanlar siyah giyinir makyaj yapar,heavy metal icra edenler deri giyer,takı takar.Tüm bunlar bu işi yapan insanlari çin.

Sorun ne?
Özenti olmak,yani kendini rockstar gibi göstermeye çalışıyorsan kendini zorla kendin olmayan kalıba sokmaya çalışıyorsun demektir

Rock müziğin bir sürü türü var hepsi farklı fikirler farklı var oluşlar için yapılmakta,müzik sadece ruha hitap etmeli,ben şucuyum bucuyum diye kendini paralamaya gerek yok,"Kalbinde nasılsa öyledir"

Biz bu siteyi neden kurduk bizim neden bu işi kitlelere duyurma derdimiz var?

Sadece hobi ve "Onlar yarattılar,biz yaşatıyoruz" diyebilmek için.

Ozentilik.. Metal dilinde bildigimiz ozentilik anlamila gelmiyor Smiley

Kisaca; Dinleyipte Bilgi sahibi olmamaktir...Altinda ne yattigini bilmeden dinlemektir... Diyebiliriz.

Oncelikle arkadasim..Rockcu olmanin giyim ile hic bir alakasi yoktur..Senin ""ROCKCU"" Ifadesi altina girmen.. Sadece senin Rock un Felsefesini ve emsallerini bildigini simgeleyen birseydir...

Toksin 14.01.2008 11:36:50
hiç bir rock cı veya metalci ben rock cıyım yada metalciyim demez bana göre o çevresinden gelen yakıştırmadır ayrıca giyiniş bakımındada herkezin kafasına göre nasıl rahat ediyosa nasıl seviyosa ole giyinmesi gerkmezmi bu işin felsefeside bu deeelmi zaten headbang

Cruelty.Piggy 14.01.2008 11:45:13
Millet hala işin gösteriş tarafında.. İnsanların ''çocuğa bak rock metal dinliyor'' demesini istiyorlar.. Müziği düşünen yokki.. Boş boş işler bunlar ya.. Amacın müzik dinlemek müziği anlamak olsa kendin yapabilirsin.. Biz imajmeykırmıyız  Huh? Herkezin işi gösteriş olmuş..

sleepwalker 14.01.2008 12:16:38
mesela bütün erkekler için kızlar ön plandayken benim için ikinci planda yer alır  Tongue  Smiley       

Cruelty.Piggy 14.01.2008 13:57:11
Ne alaka şimdi ?

K1NGEFER 19.01.2008 14:47:04
Ne alaka şimdi ?
Grin evet güzel noktaya değinmiş  Grin

lordii 22.01.2008 01:23:24
yaaa bence rock çu ve ya metalci lik kıyafetle fln sadec olmuo eğer bedenin rock çu ve ya metalciyse ztn  her kes ten  farklısındır ve kendi tarzın vardırrrr  satan

Sayfa: [ 1 ]