|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Buyrun: |
||
|
||
| Bunu daha önce Yüxexes programında da yapmıştı.. | ||
|
||
girdi mi amycilere sözler
|
||
|
||
güzel söylemiş ancak karşı taraf bu sözleri neresine takar orasıda belli
|
||
|
||
| takıyoki haykonun konser wermesine engel oldu | ||
|
||
takıyoki haykonun konser wermesine engel oldu o kim nan
|
||
|
||
| hayko da adammı ki evanescence gibi bi gruba laf atsın.o grup la aynı sahneyi paylaşacağını duyup havalara uçmuş olmayınca da ağlıyo.hayko dan mı tırsacak o grup gerekirse ondan bin kat daha hard müzik yapar ama şu an ki vizyonları böle.en duygusal şarkılarında bile mesela sweet sacriface onda bile hard müzik epey var.ve bunun everbody's fool gibi daha çook hard şarkıları var.hayko nun kuyruk acısı var diyelim kısaca.onun gibi bi grupla nasıl çalamadım die üzülüyo. | ||
|
||
hayko da adammı ki evanescence gibi bi gruba laf atsın.o grup la aynı sahneyi paylaşacağını duyup havalara uçmuş olmayınca da ağlıyo.hayko dan mı tırsacak o grup gerekirse ondan bin kat daha hard müzik yapar ama şu an ki vizyonları böle.en duygusal şarkılarında bile mesela sweet sacriface onda bile hard müzik epey var.ve bunun everbody's fool gibi daha çook hard şarkıları var.hayko nun kuyruk acısı var diyelim kısaca.onun gibi bi grupla nasıl çalamadım die üzülüyo. hadi len akşam akşam güldürme beni
|
||
|
||
| sacmalamayin ya. ama hayko bu durumdan hosnut basari olarak goruyo | ||
|
||
| al birini vur ötekine | ||
|
||
tipine kurbanyaa haykom diyorsa vardır bildiği..
|
||