TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Amatör Gruplar

Konu: Gargara

Sayfa: [ 1 ]

herkes züppe 04.08.2007 03:58:54

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595

Register or Login

Register or Login
www.soundirect.net/gargara

dinleyin bir fikirlerinizi merak ediyorum  Smiley

gargaram onlar benim ah o parçaları dayanamam var ya Cry

sound_of_silence 21.09.2007 17:26:16
Ben biliyorum bu grubu bence süper...Hayal ve Dayanamam şarkıları süper Wink Wink

vıcık 22.09.2007 09:53:08
bende biliorum dayanamam süper

lordii 28.01.2008 02:46:39
çok hoş muş beğendimmmm

kurena(: 04.02.2008 11:18:45
ya birçok grup var hep aynı şeye takılmak yerinede bunlarda dinlenebilir Undecided dayanamam iyi bence Undecided

tham1pich 28.06.2008 07:44:12
ya verdiğin adreslere girdim biri üyelik istedi anatolianrock.com da öbüründe de açılmadı nys youtube da aradım buldum turkmax kanalında herşeydahil programında söylüyorlar..gerçekten şakasız(sırf laf olsun diye değil) süper söylüyolar bak ben DUMAN ist bir rocker cı olarak söyleyiş şekli biraz DUMAN a benziyo...iii yollarında başarılar dilerim...bu grubun konser fln lursa beni bilgilendirirsen sevinirim... headbang

BloodLine 28.06.2008 07:47:11
ya verdiğin adreslere girdim biri üyelik istedi anatolianrock.com da öbüründe de açılmadı nys youtube da aradım buldum turkmax kanalında herşeydahil programında söylüyorlar..gerçekten şakasız(sırf laf olsun diye değil) süper söylüyolar bak ben DUMAN ist bir rocker cı olarak söyleyiş şekli biraz DUMAN a benziyo...iii yollarında başarılar dilerim...bu grubun konser fln lursa beni bilgilendirirsen sevinirim... headbang
Acaip bişisin sen ya  Lips Sealed

Sayfa: [ 1 ]