TURKROCKER.com FORUM - ÜLKENİN EN GÜNCEL ROCK-METAL SİTESİ (Arsiv Ana sayfa) => Amatör Gruplar

Konu: Eren Kömürlü

Sayfa: [ 1 ]

erenkomurlu 04.08.2007 05:07:00

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589

Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595
1998 yılından beri aktif olarak müzikle ilgilenen ve 2004 yılından itibaren ise kendi solo projem ile ilgilenmekte olan bir gitaristim.Şuana kadar grubumla birlikte birçok mekanda sahne aldık ve konserlerimize devam edeceğiz.3 demo çalışmam oldu şuana kadar çalışmalarımdan bazılarına ulaşmak için

Register or Login
www.myspace.com/ekomurlu

Register or Login
www.herkesdinlesin.com/erenkomurlu

gibi siteleri ziyaret edebilirsiniz.
"Yeni bir hayata" adlı parçamın video klibim içinse

Register or Login
linkini kullanabilirsiniz.

Register or Login
www.erenkomurlu.com
adresi yeni tasarımı ile yakında yayında olacak.Şuan albüm çalışmalarımız ile ilgileniyoruz.Umarım güzel bir albümü elimizden gelen en kısa süre içerisinde sunarız.
Rockstation dergisinde ve metaltr.net'de gitar-teknik yazarlığı da yapmaktayım.
 Şuana kadar hep bestelerimizle sahnedeydik,bundan sonrası için de öyle olacak.Bestelerimiz progressive rock-metal tarzında ve çoğu enstrumantal.
Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez.
Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın

erenkomurlu 17.02.2008 03:26:30
Grubumuz ile konserlerimize tüm hızımız ile devam ediyoruz.
1 Mart Cumartesi gecesi İf performance hall sahnesindeyiz.Albümden parçalarımıza yer vereceğimiz konserimizde saat 23:00 sularında sahnede olacağız.Konserimiz ücretsizdir,herkesi bekleriz

Register or Login
www.myspace.com/ekomurlu

sr2c 17.02.2008 06:44:21
Dinlediğim kadarıyla fena bulmadım...Umarım ilerleyen zamanlarda daha üst seviyeye ulaşırsın

erenkomurlu 10.06.2008 01:32:24
Albümümüzden iki parçayı paylaşıma açtık

Register or Login
www.myspace.com/ekomurlu
adresinden dinleyebilirsiniz

Yeni bir konser haberimiz de var:
Eren Kömürlü @ IF Performance Hall
13 Haziran Cuma - 23:00
Giriş+1 yerli içki=10 YTL

erenkomurlu 18.06.2008 15:07:12
Albümümüz Japonya'daki müzik severlere de ulaşacaktır,albümümüzün Japonya dağıtımı için "Rock Stakk Records" ile anlaşıldı
Ayrıca Amerikan firma "Shredguy Records"'un yayınlayacağı gitarist compilation cdsinde ben de yer alacağım Amerika'da büyük ilgi göreceği tahmin edilen Amerikalı populer gitaristlerin dışında bir Türk gitarist olarak benim de yer aldığım albüm Eylül ayında ABD'de müzik marketlerdeki yerini alacak.
Haberlerin devamı hızla gelecektir

Sayfa: [ 1 ]