|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Seslendiren: Teoman Am G E Am Bir iskambil falında çıkmıştık birbirimize G E Am O güzel kupa kızıydı sinek valesiydim bense G G Am Gece yarısı o perşembe rastladım köprü üstünde G E Am Ağlama dedim o ağladı trabzanlardan indiğinde C G C ) Saçların mı ıslak yoksa ıslak mı yaşamak dedim ) G ) Senin için rüzgarda hep yağmur mu var ) C G C ) Gözlerin mi daldı yoksa sıkıldın mı sorulardan ) N G ) Hiç geçmez mi gözlerinden bu sonbahar ) ) Am G ) ) Bir kar tanesi ol kon dilimin ucuna ) 2 ) F E ) ) Bir kar tanesi eri ağzımda ) ) Am G E Am Sırılsıklamdı soyundu vücuduma dokundu G E Am Biraz pürüzlü tenimde yaşam hücrelerimi buldu G E Am Mutluydum o uyudu sarıldım sayıklarken G E Am Tanımadığım o adları yanımda çırılçıplak TEKRAR N Am G E Am Rüyamda gururluydum biliyordum diyordum G E Am İnanmak lazımmış meğer iskambil fallarına G E Am Uyandım bakakaldım hayali bir parmağın G E Am Bıraktığı yazıya pencere camının buğusuna Hoşçakal İntro: Am G F E 2 Kez |
||
|
||
| bu şarkıyı çalana kadar cnm çıkmıştı ama en sonunda yandim kerateyı | ||