|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Depeche Mode'un solisti 2.solo albümünü ekimde piyasaya çıkarıyor. Albümün ilk single'ı 27 Ağustos'ta çıkacak olan Kingdom. Sitemize üye olmayanlar resimleri göremez. Lütfen kayıt olun ya da giriş yapın Depeche Mode efsanesi Dave Gahan, ikinci solo albümünü önümüzdeki sonbaharda çıkaracağını açıkladı. 2003 yılında çıkan ilk solo albümü Paper Monsters'ın ardından ikinci solo albümü Hourglass'ı 23 Ekim'de yayımlamayı planlayan Gahan, "Bu albüm içimdeki sanatçı ruhu dışarı çıkartan bir albüm oldu." diyor. "Zamanla yarıştığımı hissediyorum artık. Galiba yaşlandım. Eskisi gibi her gece içip sarhoş olmuyorum." diyen Gahan albüme ait ilk single'ın da Kingdom olacağını ve 27 Ağustos'ta çıkacağını belirtti. |
||
|
||
Aylar öncesinde stüdyoda olduğunu "Haberler" bölümüne girmiştik Turkrocker.com farkı ![]() İsteyince çok güncel oluyoruzda,reklamımız yok ne yazık ki
|
||