|
|
|
||
Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1327 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1333 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1589 Notice: Undefined index: no_view_links in /home/content/r/u/m/rumeliweb/html/turkrocker/forum/Sources/Subs.php on line 1595 Türkçe mi,İngilizce mi? |
||
|
||
deutch diycem ama o metale gider
|
||
|
||
| söz olarak bence türklere ama iş söylemeye gelince onlara daha uyuyo | ||
|
||
| Alman | ||
|
||
| İngilizce.. | ||
|
||
| ingilizce | ||
|
||
| flemenkce | ||
|
||
| ingilizce | ||
|
||
| tabiyki ingilizceye daha uygun.Türkçe Türkülerimize uyumlu özümüz Türkülerimiz Rock değil. | ||
|
||
almanca
|
||
|
||
arapca bi metal parça dinlemek isterdim en sertinden
|
||
|
||
| ingilizce | ||
|
||
| söyleyene bağlı içten gelcek ingilizce söyleyen dandik bi grup düşünün bide kaan tangöze nin söylyşi sesi size hitabı yani olay türk inlgz alman da bitmio kişide bitio bizim ülkede rock cocuklunu yaşio 30 sene sonra ing diyenler anlicak beni bence
|
||
|
||
Türkçe mi,İngilizce mi? ingilizce
|
||
|
||
| almanca ve ingilizcee | ||
|
||
| amerikan ingilizcesi bence en uygunu | ||
|
||
| ingilizce | ||
|
||
arapca bi metal parça dinlemek isterdim en sertinden ![]() huvvv bencede çok güzel olurdu... ![]() ingilizce gerçekten yakışıyo ama türkçede gayet güzel parçalar var...
|
||
|
||
tabiki dilde çok büyük etken ama müzik ses ön planda...bence kalitesine göre ingilizce yada türkçe iki dildede çok başarılı olunabilirki..bizim çoğu türk grup rock yapıyorum diye kendini uyutuyor..buda bir etken işte..vs..vs..vs
|
||
|
||
tabiki başta ingilizce ama ispanyolca ve fransızcada gayet güsel oluyo bence
|
||
|
||
| ingilizce ve fransızca | ||
|
||
| norveçce | ||
|
||
| İngilizce ve Portekizce | ||
|
||
| ingilizce bence | ||
|
||
| ingilizce | ||
|
||
| ingilizce | ||
|
||
| bnce ingılızcee | ||
|
||
| Rock fazla dinlemem..Nadir Türkçe gruplar hariç..Rock olarak Türkçe,Metal olarak İngilizce diyeceğim bu soruya.. | ||
|
||
| ingilizce diycem ama alıştığımdan sanırım | ||